Wita, mam 19 lat i znajduje sie wlasnie w chorej sytuacji...a wiec, bylam z chlopakiem 3 lata, bylto moj pierwszy chlopak i pierwsza milosc, bylam zakochana po uszy, na poczatku wybaczalam mu wszystko co zrobil a oklamalmnie wtedy z dwoma naprawde waznymi rzeczami stracilam wtedy zaufanie, wybaczylam..ale nie zapomnialam, a on obiecal ze sie zmieni, ale znow to samo bylo... od wakacji zaczelo sie male slodkie klamstewka, pokazal ze jest maminsynkiem byl na kazde zawolanie mamy i taty w sumie tez,a do tego byl pantoflem...przepraszal za wszystko nawet jak to on mial racje NON STOPmowil mi ze jestem piekna cudowna itp itd nawet przy znajomych moich, taka troche pipa, ale nie wiem czy to ze takidla mnie byl bylo dobre czy nie (uczuciowy)..sypalo sie powoli, niby pokazywal ta milosc, ale to samo bylo z jego matka, mieszkamy oboje w niemczech i on pojechal do polski i wtedy mnie olal strasznie i odnowil kontakt ze swoja byla, ja wtedy tez pojechalam do polski i po prostu po tym mialam tak go gdzies ze zaczelam spotykac sie z moim przyjacielem codziennie no i doszslo do tego ze sie czesto calowalismy itp. a moj byly mnie dalej oklamywal ze niby chcial wzbudzic we mnie zazdrosc itp. potem po 2 tyg spotkalismy sie w niemczech znow i on mowil mi zebym do niego wrocila ze on zaluje tyego co robil ze sie zmieni bo nigdy tak nie cierpial....ale mnie juz do niego tak nie ciagnie..bardziej ciagnie mnie do tamtego przyjaciela z polski i on tez sie we mnie zakochal, i teraz chodzi mi o to, bo mysle o moim bylym, ale nie chcialabym chyba z nim byc, duzo dobrych wspomnien z nim mam i nie wiem czy dobrze zrobilam nie dawajac mu szansy, boje sie tez ze w tym z polski moze sie tylkozauroczylam i mi przejdzie to bede chciala do tamtego wrocic ale bedzie za pozno, kurde nie wiem co mam zrobic, moj byly mnie nie kreci bo byl pantofel a ten z polski ma swoje zdanie i wie kiedy ustapic nie da sobie wejsc na glowe co bardzo cenie ...helpppXX dodam jeszcze raz ze mieszkam w niemczech moj byly tez, a tamten mieszka w polsce ehh
1 2016-01-20 14:36:38 Ostatnio edytowany przez kamila1202 (2016-01-20 14:37:39)
Nie ma znaczenia ktorego wybierzesz, bo i tak z zadnym nie zostaniesz na stale.
wlasnie wychodzisz z koresu dziecinnego zakochania i takie hustawki beda cie czekac przez nastepne 10 lat i 10 facetow... Az sie sama nauczysz co masx robic bez pytania na forum..
ja nie wiem czy go kocham, ale duzo mysle o nim czy dobrze zrobilam iwspomnienia...duzo wspomnien, ale wiem jak bylo w zwiazku ito mnie blokuje, boli mnie tez to ze cierpi przeze mnie strasznie. mowil ze byl pewny ze ja to ta jedyna. starsza siostra mi mowila ze czuje tak, bo to pierwszy chlopak i pierwsza milosc i ze zazwyczaj zawsze tak jest po skonczeniu zwiazku eh