Nocleg w samochodzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Nocleg w samochodzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez pattka2016 (2016-01-18 13:46:13)

Temat: Nocleg w samochodzie

W sierpniu chcę jechać do Krakowa na Dni Młodzieży.  Planuje nocleg w samochodzie, gdyż nie jestem do końca pewna czy będę mogła jechać i dlatego nie chce rezerwować noclegu. 

I dlatego myślę co by było przydatne podczas  tego noclegu. Myślałam o tych rzeczach:
-  Koce, kołdry, poduszki
- Ładowarkę do telefonu i grzałkę do wody na zapalniczke samochodowa
-Jakieś kubki i ewentualnie sztućce do zjedzenia jogurtu czy zrobienia kanapki
- Latarkę

Oczywiście pomijając ciuchy,  kosmetyki czyli rzeczy, które się bierze zawsze ze sobą.

W samochodzie będą nocować 2 albo 4 osoby.  (Samochód jest dość duży )

Jak macie jakieś rady, które mogłyby uprzyjemnić ten nocleg,  jakieś przydatne " gadżety " to będę wdzięczna smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nocleg w samochodzie

Jeszcze jeden (naładowany) akumulator.
Można zabrać małą turystyczną kuchenkę gazową np : http://www.decathlon.pl/kuchenka-mimer- … 29317.html
+ czajnik i rano kawka albo herbatka.

3

wejź sobie jeszcze jakąś wodę, termos na herbatę, jakieś kosmetyki, koce....ogólnie fajna sprawa z tym noclegiem w aucie

4

Śpiwory i karimaty będą lepsze niż kołdry i poduszki, źródło światła (każdy przy sobie), dużo drobnych pieniędzy, ręczniki, płyn antybakteryjny...

5

Moja ulubiona noclegownia podczas wyjazdów to samochód wink A tak serio, to często nie mam czasu, ochoty i pieniędzy szukać noclegu na jedną noc, czy rozbijać namiot, gdy robi się już ciemno, więc zostajemy w samochodzie. Myślę, że na Dni Młodzieży w Krakowie organizatorzy zabezpieczą się tak, że nie będzie aż takiego problemu z noclegami, poza tym zawsze pozostaną pola namiotowe dla tych, którzy dotrą na ostatnią chwilę. Jednak jeśli nastawiliście się całkowicie na samochód, to pamiętajcie, żeby zaparkować w odpowiednim miejscu. Tak, aby całkiem niedaleko były jakieś ubikacje - czy toi - toi, czy jakaś kawiarnia z wc. Bo nie trudno gdzieś zaparkować, ale jak w środku nocy zechce się siku, to już trudniej znaleźć jakieś miejsce wink Ogólnie nocując w aucie nie trzeba mieć ze sobą nie wiadomo czego... ładowarkę pod zapalniczkę i inne przydatne rzeczy, o których już tu pisaliście, a poza tym z doświadczenia dodam jeszcze - coś na szybę, jeśli nie chcecie żeby z samego rana ktoś zaglądał jak śpicie wink Dodatkowo przyda się coś na słońce, jeśli zaparkujecie w nasłonecznionym miejscu.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Nocleg w samochodzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024