Zbyt szybki orgazm - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zbyt szybki orgazm

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Zbyt szybki orgazm

Witam mam na imie Hubert mam 24 Lata moj problem to szybkie dojscie do orgazmu . Chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis lek na to aby nie dochodzic w przeciagu 5 minut . Z kobietami współżyje od 16 roku zycia i odkad pamietam ten sam problem doradzcie cos prosze . Tylko nie piszcie mi chlopie jestes mlody i poczekaj nabierz doswiadczenia bo regularnie sypiam ze swoja kobieta i ciagle to samo . Z gory dzieki . Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zbyt szybki orgazm

Idź do seksuologa!
Doradzi Ci, co robić w takiej sytuacji.

Przyjmowanie tego typu leków w tak młodym wieku i bez konsultacji z lekarzem może tylko ZASZKODZIĆ.

3

Bylem juz nawet 2 razy za kazdym razem zamiast mi przepisac leki albo pomoc to opowiada ze to kwestia stresu nastroj i wogole mam tego dosc chce wziasc sprawe w swoje rece jakby nie patrzyl to w dzisiejszych czasach wszystko szkodzi zdrowiu i prosze jak mozecie o podanie dobrego sprawdzonego i skutecznego leku . Pozdrawiam

Facet - jeśli to faktycznie jest w twojej głowie (stres, nerwowość, presja, lęk że znów nie wyjdzie) to leki mogą niewiele pomóc.

Pójdź do naprawdę dobrego lekarza - najlepiej takiego, o którym pozytywne opinie wystawia wielu mężczyzn (możesz sobie to sprawdzić np. na portalu Znany Lekarz). Jeśli lekarz nie chce ci wypisać tabletek, to znaczy, że najprawdopodobniej by ci nie pomogły. Ewentualnie trafiłeś na kiepskiego specjalistę, dlatego jeszcze raz doradzam dogłębny research.

Leczenie się na własną rękę jakimiś podejrzanymi specyfikami spod lady to desperacja i głupota. Tabletki bez recepty to głównie środki działające na zasadzie efektu placebo - ich realna skuteczność jest co najmniej wątpliwa. Natomiast leki o przetestowanej i sprawdzonej skuteczności są na recepcę - więc nawet jak ci ktoś poda nazwę, to bez wizyty u lekarza nic nie wskórasz.

Poza tym dobry specjalista wskaże ci też ćwiczenia, które będą wspierać ewentualną terapię farmakologiczną.

5

skwarcer15 napisał/a:

Bylem juz nawet 2 razy za kazdym razem zamiast mi przepisac leki albo pomoc to opowiada ze to kwestia stresu nastroj i wogole mam tego dosc chce wziasc sprawe w swoje rece jakby nie patrzyl to w dzisiejszych czasach wszystko szkodzi zdrowiu i prosze jak mozecie o podanie dobrego sprawdzonego i skutecznego leku . Pozdrawiam

A nie uważasz, że lekarz się lepiej zna od Ciebie na tych sprawach?
Nikt Ci tu nie poda nazwy leku, ponieważ nikt nie weźmie odpowiedzialności za to, że coś Ci się stanie po przyjęciu czegoś bez konsultacji ze specjalistą.

6 Ostatnio edytowany przez Molly11 (2016-01-16 15:20:36)

skwarcer15 napisał/a:

Jest lek sprawdź w google bodaj citabax to lek na depresje ale ma taki skutek jakiego oczekujesz.
Są tabletki które zażywa się godzinę przed w necie powinieneś znaleźć ale to suplementy tylko leki w aptece. Idź do lekarza i powiedź poproszę citabax (sprawdź nazwę). Powodzenia.

Ktoś wyżej pisze że nikt nie poda nazwy leku.
Dziś jak idziesz do lekarza to na ogół musisz wiedzieć z czym bo inaczej mają wszystko w 4 literach.

7

A po pierwszym orgazmie, drugi też jest tak szybko?
Też mi się zdarza szybko dochodzić, chyba nawet częściej niż wytrzymywać długo.. Ale parę minut i mogę znowu, w nieskończoność

8

Molly11 napisał/a:

Dziś jak idziesz do lekarza to na ogół musisz wiedzieć z czym bo inaczej mają wszystko w 4 literach.

Nie zgadzam się z tym - może Ty chodzisz do konowała.

9 Ostatnio edytowany przez aksamitek (2016-01-16 17:39:39)

są żele i inne środki opóźniające wytrysk
są też prezerwatywy opóźniające
kiedyś próbowałem to nie mogłem skończyć big_smile
prezerwatywy Unimil Max Love to 1 z miliona przykładów

kiedyś miałem taką silikonową maczugę na penisa, także znacznie wydłuża stosunek

10

Ja bym.Ci jeszcze zamiast uzywac lekow porozmawiac z partnerka. Powiedz jej ze chcesz nauczyc sie kontrolowac orgazm. Kochajcie sie ale jak juz bedzie blisko przerwij, skup sie na odczuciach, emocjach. Zwroc uwage na to co cie podnieca. Kazdy facet sie uczy tego instynktownie, ty moze musisz pocwiczyc. Na kazden takiej sesji z partnerka badz postaraj sie byc blisko kilka razy a potem skoncz. Kilka tygodni lub miesiecy takich cwiczen i bedzie dobrze. Pomoz sobie tymi specyfikami opisywanymi wyzej przez innych, ktore troche cie znieczula, te masci albo prezerwatywy. Tylko musisz to robic wszystko swiadomie i zwracac uwage co myslisz i czujesz.

11

Spróbuj prezerwatyw Durex Extra Safe lub Performax Intense. Są grubsze, przez co wydłużają stosunek; performax jeszcze dodatkowo mają w środku jakiś środek, który opóźnia ejakulację i posiada wypustki, przez które partnerka niby ma odczuwać większą przyjemność (mnie tylk wkurzają, ale jak kto lubi). Dodaję ponownie, bo z jakichś nieznanych mi powodów i bez jakiegokolwiek powiadomienia moja odp została usunięta.

12

Co do maści, one z jego penisa dostaną się do pochwy partnerki, nie wiem czy to takie mądre

13

Jak się używa środków, których zadaniem jest znieczulenie penisa by nie doszło do zbyt szybkiego wytrysku istnieje ryzyko, że zostanie znieczulona pochwa i to kobieta będzie podwójnie poszkodowana.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zbyt szybki orgazm

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024