Zarażenie się przez minete - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zarażenie się przez minete

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Zarażenie się przez minete

Witajcie dziewczyny. Mam pewien problem - otóż jakoś 10 miesięcy temu miałam pewną przygodę i wylądowałam w łóżku z nieznajomym facetem. Nie wiem sama czemu to zrobiłam, wypiłam dosyć sporo, to było po prostu głupie i idiotyczne.  Zrobił mi tylko minete - nic więcej. Ale mam obawy a raczej mój obecny chłopak ma obawy przed tym kto to był i, że mogłam się zarazić jeśli miał krew w ustach czy coś. On nalega żeby zrobić badanie na hiv. Co o tym myślicie? Mógł mnie czymś zarazić?

Dzięki za wsparcie i pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zarażenie się przez minete

Moim zdaniem, co byś z tym jegomościem robiła i nie robiła to dla spokoju swojego chłopaka powinnaś zrobić ten test.

3

Zrobię go. Wiem, że to było strasznie idiotyczne, nie umiem sobie tego wyjaśnić po co to zrobiłam. Istnieje jakaś szansa, że mógł mnie zarazić?

4

Jakie to jest piękne, że kobiety nigdy 'nie umieją sobie wyjaśnić' czemu coś zrobiły..:D

5

Nie tego temat się tyczy. Nie zdradziłam nikogo, byłam wtedy sama.

6

Jeżeli on był nosicielem wirusa HIV lub HCV i miał rankę w ustach to istnieje ryzyko. Mniejsze lub większe ale zawsze. Zrób test obowiązkowo.

7

Poza tym widzę, że sporo kobiet stąd zaliczało jednorazowe numerki z nieznajomymi. I nikt się nie przejmował. Ja mam wyrzuty sumienia i nigdy bym tego nie zrobiła gdybym z kimś była. Po prostu chciałam wiedzieć, trochę się uspokoić przed tym.

8

AniaMoris7 napisał/a:

Poza tym widzę, że sporo kobiet stąd zaliczało jednorazowe numerki z nieznajomymi. I nikt się nie przejmował. Ja mam wyrzuty sumienia i nigdy bym tego nie zrobiła gdybym z kimś była. Po prostu chciałam wiedzieć, trochę się uspokoić przed tym.

A po co się tłumaczysz? Jesteś dorosła i możesz robić na co masz ochotę.

9

Nad czym Ty się zastanawiasz. Dla Ciebie to powinna być norma i standard, że przed pierwszym zbliżeniem z nowym partnerem (co dopiero mówić o przygodnym seksie) robisz badania na choroby weneryczne. Dwudziesty pierwszy wiek, a niektórzy ludzie jakby ze średniowiecza.

10

AniaMoris7 napisał/a:

No spoko, po prostu śmieszne jest że żadna nie powie wprost że miała ochotę na faceta, tylko gada że 'nie wie jak to się stało'.

11

AniaMoris7 napisał/a:

Kobiety? Chyba raczej dziewczyny. Ja bym nie chciał mieć kobiety po jednorazowych numerkach.  Jak ktoś chce być szanowany, niech najpierw zacznie szanować się siebie. Założę się, że jakby tych jednorazowych numerków nie było, to by osoby Twojego pokroju nie pisały by takich głupot na forum to raz. A dwa, od razu bym poszedł do lekarza. A trzy, to się nie wali po krzakach z nieznajomymi, i obojętnie czy to jest kobieta, czy facet.
Także, nie dziwię się Twojemu chłopakowi. Co innego stały partner, a co innego jednorazowy partner.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zarażenie się przez minete

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024