oszukal - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez pol1252 (2016-01-16 17:57:39)

Temat: oszukal

Jak dość do Siebie po rozstaniu do siebie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: oszukal

A mogłabyś po "naszemu"?.
Przecież tego czytać się nie da.

3

też nie bardzo potrafie rozszyfrować Twoja wypowiedz.. hmm

4

Majka smile wróciłaś z wygnania? tongue Miło Cię znów widzieć smile

5

Jest dobrze,autorka dwukrotnie edytowała posta,coś niecos poprawiła.
Chłopak ma pop prostu niesamowitego pecha-a to babcia mu umarła a to mama w szpitalu a to zgubi pieniądze a to policja go zatrzymała.Kto wie,może znajomośc z Tobą przyniosła mu takiego pecha?:)
A co znaczy "mniam" bo powtarza się tu kilka razy? Coś pysznego jadłaś przy edycji?

6

gojka102 napisał/a:

Jest dobrze,autorka dwukrotnie edytowała posta,coś niecos poprawiła.
Chłopak ma pop prostu niesamowitego pecha-a to babcia mu umarła a to mama w szpitalu a to zgubi pieniądze a to policja go zatrzymała.Kto wie,może znajomośc z Tobą przyniosła mu takiego pecha?:)
A co znaczy "mniam" bo powtarza się tu kilka razy? Coś pysznego jadłaś przy edycji?

Kot z dysleksją się w dyskusję włączył Gojka tongue

Do autorki:
Ale o co Tobie chodzi?Czemu,jak to "powiedziałaś" tacy debile żyją?Czy o to,że macie mało kontaktu ze sobą,albo to,że Ciebie ściemnia?

Napisz posta jak Pan Bóg przykazał,bo na razie to wygląda, na bazgroły dziewczęcia z podstawówki.

7

Nie wiem skąd mi się to" pop prostu" wzięło:) Mój jamnik pewnie też dyslektyk smile

Może on wcale debilem nie jest tylko kombinuje (dość kiepsko,to fakt) jakby się wymiksować ze związku z Tobą.Ja bym to tak przyjęła.

8

No to jak to jest z tym obowiązkiem szkolnym?Bo ktoś mówił,że do 18 lat...to albo nie wie co czyta,albo czyta wybiórczo,albo popis wstawia?
O so chosi?? tongue

9

pol1252 napisał/a:

Jak dość do Siebie po rozstaniu do siebie ?

Na płacz mi się zbiera jak ktoś edytuje po pięć razy a następnie skraca tekst do jednego zdania,którego i tak poprawnie napisać nie potrafi sad

Może nie Polska ale edukacja jest w ruinie w naszym kraju...

10

hahhahaha..ruinie?

Zbudować jeszcze coś idzie...matko bosko

No ale..to forum wiadomo dla kogo  jest.

Baju,baju na,na na..  tongue

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024