Jak dość do Siebie po rozstaniu do siebie ?
1 2016-01-16 10:43:01 Ostatnio edytowany przez pol1252 (2016-01-16 17:57:39)
A mogłabyś po "naszemu"?.
Przecież tego czytać się nie da.
też nie bardzo potrafie rozszyfrować Twoja wypowiedz..
Majka wróciłaś z wygnania?
Miło Cię znów widzieć
Jest dobrze,autorka dwukrotnie edytowała posta,coś niecos poprawiła.
Chłopak ma pop prostu niesamowitego pecha-a to babcia mu umarła a to mama w szpitalu a to zgubi pieniądze a to policja go zatrzymała.Kto wie,może znajomośc z Tobą przyniosła mu takiego pecha?:)
A co znaczy "mniam" bo powtarza się tu kilka razy? Coś pysznego jadłaś przy edycji?
Jest dobrze,autorka dwukrotnie edytowała posta,coś niecos poprawiła.
Chłopak ma pop prostu niesamowitego pecha-a to babcia mu umarła a to mama w szpitalu a to zgubi pieniądze a to policja go zatrzymała.Kto wie,może znajomośc z Tobą przyniosła mu takiego pecha?:)
A co znaczy "mniam" bo powtarza się tu kilka razy? Coś pysznego jadłaś przy edycji?
Kot z dysleksją się w dyskusję włączył Gojka
Do autorki:
Ale o co Tobie chodzi?Czemu,jak to "powiedziałaś" tacy debile żyją?Czy o to,że macie mało kontaktu ze sobą,albo to,że Ciebie ściemnia?
Napisz posta jak Pan Bóg przykazał,bo na razie to wygląda, na bazgroły dziewczęcia z podstawówki.
Nie wiem skąd mi się to" pop prostu" wzięło:) Mój jamnik pewnie też dyslektyk
Może on wcale debilem nie jest tylko kombinuje (dość kiepsko,to fakt) jakby się wymiksować ze związku z Tobą.Ja bym to tak przyjęła.
No to jak to jest z tym obowiązkiem szkolnym?Bo ktoś mówił,że do 18 lat...to albo nie wie co czyta,albo czyta wybiórczo,albo popis wstawia?
O so chosi??
Jak dość do Siebie po rozstaniu do siebie ?
Na płacz mi się zbiera jak ktoś edytuje po pięć razy a następnie skraca tekst do jednego zdania,którego i tak poprawnie napisać nie potrafi
Może nie Polska ale edukacja jest w ruinie w naszym kraju...
hahhahaha..ruinie?
Zbudować jeszcze coś idzie...matko bosko
No ale..to forum wiadomo dla kogo jest.
Baju,baju na,na na..