Świerzb - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Świerzb

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Świerzb

Witam Was

Mój problem dotyczy pewnej wstydliwej choroby a mianowicie świerzba. Od jakiegoś czasu strasznie zaczęła mnie swędzieć skóra zaczęło mnie to niepokoić, więc udałam się do mojego lekarza rodzinnego . doktor stwierdził u mnie że to prawdopodobnie jest świerzb i przepisał mi lek o nazwie novoscobin . Wczoraj zaczęłam kurację tym płynem posmarowałam skórę i wieczorem już mnie praktycznie skóra nie swędziała a dzisiaj z rana obudziłam się i zaczęła mnie strasznie skóra swędzieć, nie mogę wytrzymać, cały czas się drapię. Pomocy sad

Zobacz podobne tematy :
Odp: Świerzb

Sluchaj smaruj sie mascia na swierzba na noc po goracej kapieli kiedy skora jest odmoczona i bardziej wchlanialna pryskaj na cialo mgielka ocet zwykly potem z rana szoruj goraca woda i drap gabka. Swedzialo ciebo onewychodzily na wierzch sa tak male zeniewidac i zerowaly po ciele po czym wbijaly sie pod 7 powlokeskory ponownie smaby sie mnozyc. Zresztabierz kapielewjaknajbardziej goracej wodziei siedz ponad pol godziny potem gabka i szoruj z kolei musisz codziennie prac conajmniej w60stopniach pranie to na czymspisz i w czym chodzisz przemywac octem szafki podloge klamki oddrzwi itd . lozko musiszwymyc octem i zostawic tak na dwa dni i tak caly czasazdo skutku bo to trudno wytepic moj byly mial i tylko tak wytepisz ja mialam 2 tyg moj byly 6mies ale jak to chlopy on nie dbal tak jak ja to wiesz mojemieszk male to dalo sie szybko wytepic. Pozdrawiam

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Świerzb

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024