kiedy zrobić test na ojcostwo? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » kiedy zrobić test na ojcostwo?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: kiedy zrobić test na ojcostwo?

Cześć dziewczyny,
robiła któraś z was test na ojcostwo będąc w ciąży? Czy lepiej poczekać do urodzenia dziecka?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kiedy zrobić test na ojcostwo?

Czekać do urodzenia dziecka.

3

Cześć.
Lepiej poczekać aż maleństwo będzie już na świecie z wami.

4

Zależy mi na czasie, ale jeszcze najwyżej poczekam te 8 tygodni. A może od razu mi podpowiecie jakieś dobre laboratorium gdzie to zrobię? Najlepiej w woj. wielkopolskim.

5

Poszukaj w Internecie.

6

Niuska, w internecie jest wiele laboratoriów, wolałam spytać na forum bo może któraś z mam już robiła taki test i wie które może polecić albo odradzić. W takich sprawach wolę chyba sprawdzone miejsce, a nie pierwsze lepsze z internetu;/

7

Moja kuzynka robiła taki test na ojcostwo, też po narodzinach dziecka i wybrała to laboratorium ze względu na to, że jako nieliczni mają certyfikat ISO, więc tam nie ma ściemy i wyniki są 100% pewne. Jak nie jesteś z Poznania to też możesz u nich zrobić, bo mają w całej Polsce placówki.

8

Jeśli chcesz poczekać do narodzin to spokojnie możesz wpisać test na ojcostwo i znajdziesz wiele laboratoriów. Najważniejsze, żeby zwrócić uwagę na to co laboratorium na wyniku wydaje - czy są profile genetyczne, czy ma akredytacje, czy ma doświadczenie w badaniu różnych próbek jak np. szczoteczka do zębów, maszynka do golenia, słomki, baloniki i różne inne (a od partnera niestety musiałam zebrać próbkę dyskretną). Kiedyś interesowałam się tym tematem, sprawdzałam oferty i chcąc skorzystać z tańszej okazywało się, że jest tanio a tu doliczają za profile, tu za kuriera, tu za próbki mikrośladowe, tu jeszcze za coś innego i suma okazała się wyższa niż ten "jeden z droższych testów" jak mi się wydawało. Nie wspominając, że do niektórych w ogóle nie mogłam się dodzwonić więc ja akurat też zwracałam uwagę na dostępną obsługę smile Powodzenia

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » kiedy zrobić test na ojcostwo?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024