Co o tym sądzić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym sądzić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez aniciaaa1234 (2016-01-13 11:16:31)

Temat: Co o tym sądzić ?

Witajcie ! Mam problem ze swoim partnerem, moze zaczne od poczatku, Poznalismy sie dwa lata temu była pierwsza randka niestety odpuscilam sobie, potem mialam facet mialam kontak takowy z tym osobnikiem dalej, potem kontakt sie urwal, niespodziewanie natknelam sie na niego we wrzesniu na jakims portalu od razu odbudowalismy relacje ,spotykalismy sie, byl szczesliwy i ja rowniez,ze udalo nam sie znowu spotkac. Jestesmy razem od pazdziernika, przed zwiazkiem byl cudownym facete,ktory był mily , komplementował mnie, ciagle powtarzal za co mnie ceni,a teraz nagle, nic nie slysze z jego ust, nawet pisanie wiadomosci jest jak z kolega. . .
Spotkanie przebiega dosc dziwnie,gdyz on chcialby sie tylko kochac,a jak odmowilam kilka dni temu powiedzia,, odwożę cie do domu,, . Powiedzialam mu,ze dla niego rodzaj tesknoty to seks,kiedy ja np teraz nie mam ochoty, ze moze traktuje mnie jak zabawke, to on,ze jestem dla niego najwazniejsza w tym momencie. Kiedy się widzimy wgl prawie ze soba nie rozmawiamy kiedy ja mam na to ochote,a on tylko na sex, i mowi mi,ze codziennie rozmawiamy. A i tak widzimy sie rzadko bo co week niestety ja pracuje i on równiez.. Nie jest wgl. wyrozumialy ,ale to w ogóle, nie rozumie,czemu nie zrobie tego czemu tamtego,mimo,ze daje mu konkretne powody ku temu . Poza tym ja jeden z portali randkowych na ktorym czesto siedzi. Mam straszny mętlik w głowie ... Jestem mloda mam dopiero 21 lat a on 30 .. Więc prosze o jakies porady , jak według was to wygląda.
Dziekuje !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym sądzić ?

według mnie on traktuje to bardziej powierzchownie niż Ty.
Zresztą w tym wieku ma sie już jakieś 'przyzwyczajenia' i wypracowanie pewnych kompromisów może być ciezkie bo on nie będzie widział problemu.
Postaw mu się, nie zgadzaj na wszystko jeśli czujesz że nie masz ochoty, pogadaj z nim spokojnie czego Ci brak ale bez wyrzutów i pretensji - a potem zrób krok w tył i zobacz jaka będzie jego reakacja czy coś przemyśli czy nie. Jeśli nie zastanów się czy się w to dalej angażować.

3

Ciągle mu mowie czego oczekuje, zeby mi równiez powiedzial czego on oczekuje, wyjasniam ze czuje sie jako obiekt pożądania z jego strony ,ostatnio zadalam mu pytanie czy mnie traktuje na powaznie,to zapytal ,,na ch... mnie wkr.... ? , ,. Albo kiedy poruszam temat ,,nas,, unika odpowiedzi,zmienia temat,manipuluje rozmowa, wiec nie wiem jak mam podejsc juz do tego...

4

OMG, dlaczego to jest tysięczny identyczny temat???
Dajesz mu tyłka to Cię używa, no gdzie tu filozofia?? Was nie ma, on zamiast jechać na ręcznym ma ciebie.
raz mu nie dałaś to cię odwiózł, po co mu masz zatłacza mieszkanie....
ogarnij się laska, masz 20 lat

5

Jak to nie wiesz jak do tego podejść ?
Wszystkie werbalne i niewerbalne komunikaty jakie gość Ci przekazuje świadczą tylko o jednym.
On może uprawiać seks z Tobą wtedy kiedy ma na to ochotę, ale niczego więcej z jego strony się ani nie spodziewaj, ani nie oczekuj.
Przecież to oczywista prawda wynikająca z jego zachowania i słów ....

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym sądzić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024