Moj przyjaciel gej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj przyjaciel gej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Moj przyjaciel gej?

Witam Was smile
Od jakiegos czasu zastanawiam sie czy moj przyjaciel nie jest aby gejem... wiem troche dziwnie to brzmi ale opisze wam mniej wiecej pare rzeczy ktore daly mi wlasnie do myslenia.
Mianowicie mamy od samego poczatku dobry kontakt. Na poczatku naszej znajomosci po prostu sobie normalnie rozmawialismy, wychodzilismy na piwa, imprezy. Z uplywem 2 lat zaczalem dostrzegac takie dziwne sygnaly z jego strony. W sumie zaczelo sie od tego ze zawsze jak wpada do mnie do domu to obejrzymy sobie jakis film i zazwyczaj  lezymy sobie we 2 na moim duzym lozku. Raz kladac sie obok (1m) ode mnie palnal tekst "no to co teraz bedziemy sie calowac?" w sumie wzialem to za zart i powiedzialem oczywiscie tylko na to czekam. No ale nic takiego nie bylo hehe... Jak jest pijany to czesto siedzi obok mnie, tu mnie zlapie na chwile za noge, albo ramie. W sumie jak jest czezwy i sobie zartujemy na jakis temat to tez pare razy zauwazylem ze zlapal mnie za kolano po czym puscil. Wczoraj byl u mnie na filmie i standardowo lezelismy we 2 na lozku po czym w pewnym momencie zauwazylem ze normalnie ma wzwod... pare razy probowal to ukryc ale w zasadzie caly film mu pala stala. Zdziwilem sie bo to nie byl jakis erotyczny film tylko komedia... Czesto tez dostrzegam ze podczas ogladania filmu patrzy sie na mnie... Z drugiej zas strony... czesto mowi o dziewczynach, lubi wspominac o kobietach z duzym biustem i duzym tylkiem bo takie niby go kreca najbardziej. Ogolnie mial tylko 3 dziewczyny. Dwie w gimnazjum i jedna jeszcze zanim sie poznalismy. Przynajmniej on tak twierdzi... I tutaj wlasnie pada pytanie co wy o tym myslicie? Dodam jeszcze ze jest on typem romantyka. Jak go slucham co dla niego jest wazne w zwiazku to jest to naprawde wartosciowy chlopak. Widac od razu ze bedac z kims nie zrani tej osoby, ani nie bedzie latal za innymi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj przyjaciel gej?

Wielj ludzi jest bi ale mało kto się przyznaje... także twój kolega może być zainteresowany u tobą i kobietami. A jak ty to odbierasz?

3

A jeśli jest gejem, to co? Przestaniesz go lubić?

4

A może jest biseksualny? Istnieje też taka opcja. Przydałaby się szczera rozmowa, ale pytanie czy dasz radę, czy to jednak nie jest zbyt krępujący temat? Dla niego to też może być duży stres, jeśli załóżmy jest gejem i Ci nie powiedział do tej pory tzn. że naprawdę obawia się Twojej reakcji, odrzucenia, wyśmiania oraz zerwania znajomości. Może jak dasz mu odczuć w jakiś pośredni sposób, że nie masz nic do gejów to się otworzy. Możesz skomentować przy nim jakiegoś znanego Geja i rozpocząć taki właśnie temat, zapytać co on o tym myśli, nie zapytasz wówczas wprost, ale dasz szansę aby wyszedł z inicjatywą no i pokażesz mu, że nie masz nic do gejów, bo rozumiem, że nic do nich nie masz? wink

5

kasis7788 napisał/a:

bo rozumiem, że nic do nich nie masz? wink

Chyba jednak ma, inaczej by nie było tego wątku...

6

Cynicznahipo napisał/a:

A pogonił bym szczotką ^^. Na szczęście u mnie nie zanosi się abym musiał to w jakimś przypadku uczynić.

7

Cynicznahipo napisał/a:
kasis7788 napisał/a:

bo rozumiem, że nic do nich nie masz? wink

Chyba jednak ma, inaczej by nie było tego wątku...

Ja nie mam nic do lesbijek, ale gdybym zaczela podejrzewac takie preferencje u mojej przyjaciolki zaczelabym sie czuc w jej obecnosci dziwnie.

Rozebrac sie przed inna kobieta czy spac w jednym lozku nie stanowi dla mnie problemu bo nie ma w tym podtekstow seksualnych ... do momentu, kiedy jedna ze stron nie jest homo/biseksualna. Wtedy rozebranie sie przed taka osoba to jak rozebranie przed mezczyzna.

To dla mnie stanowi problem. Nie przestalabym pewnie lubic takiej kobiety, ale traktowalabym ja sila rzeczy inaczej - bo dla niej bylabym obiektem seksualnym.

8

On-WuWuA-83 napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

A pogonił bym szczotką ^^. Na szczęście u mnie nie zanosi się abym musiał to w jakimś przypadku uczynić.

Bo gej, to znaczy, że gorszy?

Ja bym nie pogoniła koleżanki lesbijki, w żadnym wypadku.
Uprzedziłabym ją jedynie, że nie ma możliwości, by nasza znajomość przeszła na inny poziom, musi zostać na koleżeńsko-przyjacielskim i tyle.

Za coś przecież tego kumpla lubi, szanuje. I przestanie nagle, jeśli chłopak jest gejem? Troszkę brzydko mi to pachnie dyskryminacją i lekką hipokryzją.

9

Cynicznahipo napisał/a:

dalej bedzie moim przyjacielem... on wie ze moze na mnie zawsze liczyc, traktuje go jak brata. Dla mnie czy ktos jest gejem czy lesba nie robi to dla mnie roznicy. Jezeli jest soba i mu z tym dobrze to nie mam nic przeciwko.

10

Artgur25 napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

dalej bedzie moim przyjacielem... on wie ze moze na mnie zawsze liczyc, traktuje go jak brata. Dla mnie czy ktos jest gejem czy lesba nie robi to dla mnie roznicy. Jezeli jest soba i mu z tym dobrze to nie mam nic przeciwko.

Uff, to dobrze!
To może daj mu delikatnie do zrozumienia, że nie masz nic do gejów.

11

Wczoraj byl u mnie na filmie i standardowo lezelismy we 2 na lozku po czym w pewnym momencie zauwazylem ze normalnie ma wzwod... pare razy probowal to ukryc ale w zasadzie caly film mu pala stala.

<oopsy> hehe, nie mogłam się powstrzymać..

No wiesz, autorze.. W sumie możesz to odebrać jako duży komplement big_smile

12 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-01-12 13:17:32)

Elle88 napisał/a:

Wczoraj byl u mnie na filmie i standardowo lezelismy we 2 na lozku po czym w pewnym momencie zauwazylem ze normalnie ma wzwod... pare razy probowal to ukryc ale w zasadzie caly film mu pala stala.

Hhahahaa, no mnie by było miło tongue Na swój sposób ;p
Kurde, dwie godziny ze wzwodem leżeć? Szkoda chłopaka, pewnie się za bardzo na filmie nie skupił.

13

Rozmowa w sumie z drugiej stronybnic nie da, jezeli sie boi ze nie tak zareaguje jakby chcial to gdy go spytam to sie wyprze tego... glupio mi pytać sie go o takie rzeczy... co innego jakby sam to powiedzial wtedy doszlo by parę tematow heh

14

Dlatego zastanawialem sie o czym on w tamtym momencie myslal... hehe

15

Artgur25 napisał/a:

Dlatego zastanawialem sie o czym on w tamtym momencie myslal... hehe

Nie o czym, tylko o kim tongue
O Tobie nago zapewne big_smile

16

Bo gdyby nie byl gejem lub bi to przeciez nie bylo by chyba czegos takiego? Jak myslicie? Ja przynajmniej tak nie reaguje jak leze z kims w lozku tongue

17

Artgur25 napisał/a:

Bo gdyby nie byl gejem lub bi to przeciez nie bylo by chyba czegos takiego? Jak myslicie? Ja przynajmniej tak nie reaguje jak leze z kims w lozku tongue

Nie jestem facetem, ale wydaje mi się, że wzwód występuje w chwilach podniecenia głównie tongue

Choć w sumie, czasem obserwuję męża i jemu staje, jak się np. po jajcach podrapie big_smile

18

Że tak spytam z innej beczki- a Ty jesteś nim zainteresowany? Nie bierz tego do siebie, ale na koniec bardzo ciepło o nim pisałeś i może jednak też mu dajesz jakieś znaki?

19

Nie jestem smile

20

Jak na niego patrze i go slucham to widze siebie jak bylem mlodszy. Z "x" związków sue zmienilem i przestalem wierzyc w to co on obecnie wierzy. Patrze na swiat z innej perspektywy niz kiedys

21

Cynicznahipo napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Hhahahaa, no mnie by było miło tongue Na swój sposób ;p
Kurde, dwie godziny ze wzwodem leżeć? Szkoda chłopaka, pewnie się za bardzo na filmie nie skupił.

Co kto lubi.
Mój jeden były np. uwielbiał mieć wzwód nawet cały dzień, bez rozładowania się. Każdy ma jakiegoś bzika wink

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj przyjaciel gej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024