Cześ szukam prawdziwej przyjaciółki takiej od serca zeby można było o wszystkim pogadać, wspierać pomagać pośmiać sie, spotkać. Mam 24lat i narzeczonego chodź moge z nim o wszystkim pogadać to jednak brakuje mi przyjaciółki. Szkoła się skończyła kontakt sie urwał i tak sie jakoś odnaleźć nie mogę. Chętnie zostanę przyjaciółką taką prawdziwą i szczerą. Napisz do mnie Jestem z Warszawy.
Wiadomo, że nawet z najbardziej kochającym i otwartym mężczyzną nie da się porozmawiać tak jak z kobietą. Tak samo jak Twój mężczyzna pragnie przebywania w męskim gronie, tak samo Tobie brakuje kobiecego towarzystwa. Z kobietą jednak można porozmawiać na różne tematy i w większości z nich będzie potrafiła się wczuć w sytuację. Czasem nawet wystarczy takie wygadanie się do przypadkowej osoby z sieci. Przez Internet też można zawszeć znajomości. Czasem nawet tą lepsze bo oceniamy się wzajemnie obiektywnie, nie znając swoich historii i działań z przeszłości. Możemy wtedy liczyć na obiektywne opinie i lepszą pomoc.
My kobiety mamy różne sytuacje, w której mężczyźni się nie odnajdą i nam nie pomogą. Ja też czasami czuję, że nie mam komu się wygadać, fajnie by było mieć kogoś kto doradzi i wesprze nawet w tych drobnych sytuacjach. Chętnie pogadam na różne tematy
Witaj
Łatwo jest powiedzieć, że będzie się prawdziwa i szczera przyjaciółka ale często nadzieja znika i okazuje się ze mamy do czynienia z kimś fałszywym,nie godnym naszego zaufania...
Jednak zaryzykuję i chętnie Cię poznam
Takze jestem z Warszawy
Pozdrawiam,
Kasia
5 2016-01-28 23:42:45 Ostatnio edytowany przez Kasia94 (2016-01-29 00:07:55)
Mam na imię Kasia i mieszkam w Warszawie. Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca. Przede wszystkim takiej która zawsze byłaby przy mnie na dobre i na złe. Na którą mogłabym zawsze liczyć, porozmawiać o wszystkim i o niczym, powygłupiać się czy wygadać. Wiele razy spotkałam przyjaciółki które są dla siebie jak siostry. Tak bardzo chciałabym taką mieć która by była dla mnie jak siostra i sama chciałabym nią być.
Mam 21 lat, WIEK NIE MA DLA MNIE ZNACZENIA.
Cześć,
Ja mam co prawda już 59 lat, ale poznam cię chętnie i możesz zostać moją przyjaciółką.
Jeśli chcesz to odpisz. Jestem również z Warszawy.
Ale co tam o czym byś gadała z tak starą osobom jak ja.
No cóż życie tak szybko mi uciekło. Czekam na ifo. Pozdrawiam
Irena
Cześć.
Ja jestem z Warszawy i mogę napisać do kogoś z tego miasta.
Pozdrawiam.
Monika.
Mam na imię Kasia i mieszkam w Warszawie. Szukam prawdziwej przyjaciółki od serca. Przede wszystkim takiej która zawsze byłaby przy mnie na dobre i na złe. Na którą mogłabym zawsze liczyć, porozmawiać o wszystkim i o niczym, powygłupiać się czy wygadać. Wiele razy spotkałam przyjaciółki które są dla siebie jak siostry. Tak bardzo chciałabym taką mieć która by była dla mnie jak siostra i sama chciałabym nią być.
Hej, możemy popisać
Hej, możemy popisać
Hej, możemy popisać
Kto chce po pisać?? Też chętnie po pisze:-)
Ja też chętnie kogoś poznam, pogadam. Brakuje takiej bratniej żeńskiej duszy.
Hej wszystkim, ja też jestem z Warszawy. Mam 25 lat i szukam koleżanki / przyjaciółki do wspólnego spędzania czasu, rozmów, kawy, wyjazdów... głupot? Jestem przeciętną dziewczyną i dopiero skończyłam studia. Chętnie nawiążę z kimś kontakt
Cześ szukam prawdziwej przyjaciółki takiej od serca zeby można było o wszystkim pogadać, wspierać pomagać pośmiać sie, spotkać. Mam 24lat i narzeczonego chodź moge z nim o wszystkim pogadać to jednak brakuje mi przyjaciółki. Szkoła się skończyła kontakt sie urwał i tak sie jakoś odnaleźć nie mogę. Chętnie zostanę przyjaciółką taką prawdziwą i szczerą. Napisz do mnie
Jestem z Warszawy.
Wysłałam Ci maila:)
Ja również mam 24 lata i czasem brakuje mi kogoś zkim mogłabym się podzielić różnymi przeżyciami. Jeśli chcesz to mogłybysmy czasem popisać
Hej :) jestem Zuza i mam 21 lat. Jeśli któraś z Was ma ochotę możemy popisać/umówić się na kawę :) mieszkam w Warszawie, szukam koleżanki lub grupy koleżanek :)
hej witam cię serdecznie jeśli chcesz to mogę z tobą pisać oczym tylko checesz
Czesc dziewczęty!;) Aga 21 sie kłania, co prawda nie z Wawy a z Siedlec, ale to tylko stówka przecież;)
Też mieszkam w Warszawie.
19 lat.
Piszcie
Ej dziewczyny,
jeśli któraś z Was chciałaby popisać, pogadać, wyżalić się, pośmiać, spotkać (jestem z Krakowa) dawajcie znać
Lila - 26 lat
21 2016-06-06 01:29:18 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2016-06-06 08:24:56)
Chętnie poznam bratnią duszę. Interesuje mnie rozwijanie własnej świadomości. Zgłębianie wiedzy o świecie i cżłowieku. Zdrowie, psychologia, wychowanie. Kocham muzykę i coraz bardziej ciekawią mnie filmy sci-fi w których ukryta jest symbolika życia. Poza tym cenię sobie kontakt z naturą.
Ostatnio w przypływie weny po zajrzeniu w głąb swojej duszy stworzyłam bloga [ nie wstawiamy linków ]
Zapraszam do kontaktu spragnionych głębokiej relacji
Justyna, 26l
Może któraś z Legnicy? 24l