Dziwne to wszystko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dziwne to wszystko

Witam ! Na początku opisze  wam moja sytuacje , chodzi o to ze moj chlopak nie moze mi wybaczyc "zdrady '' dalam te słowko w nawiasie poniewaz nie była to jako taka zdrada , przynajmniej moim zdaniem , poniewaz on wczesniej mnie zostawil , mial inna ja mialam innego dodam ze to był jego kolega , teraz po tym jak do sb wrocilismy minelo juz rok a moze cos kolotego i on mowi ze nie moze mi tego wybaczyc , i caly czas akcentuje ze to była zdrada mimo tego ze nie bylismy razem jak uwazacie czy jego zachowanie jest uzasadnione ?Czy ma prawo tak sie zachowywac mimo tego ze caly czas gdy bylismy razem wczesniej i teraz jestesmy to takie sytuacje si nie zdazaja , jestem mu wierna , a wtedy wtedy byłam pewna ze do sb nie wrocimy ....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne to wszystko

Pies na paździerzu nie śpi i drugiemu nie da...

Oczywiście, że to nie była zdrada, jeśli nie byliście wtedy razem. Poza tym sam miał inną, jak napisałaś, więc w czym ma problem??

Olej go, bo do końca życia będzie Ci to wypominał - a nie ma nic gorszego...

3

Odp: Dziwne to wszystko

wlasnie tez tak uwazam ... on mowi ze gdyby nie to ze to jego przyjaciel to pewnie byloby inaczej ...
wtf ? hmm

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024