Zmiana swojego okręgu wyborczego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Zmiana swojego okręgu wyborczego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Paweło (2015-05-10 21:41:02)

Temat: Zmiana swojego okręgu wyborczego

Mam pytanie teraz głosowałem w "swoim" okręgu wyborczym a właściwie formalnie swoim okręgu wyborczym. Chodzi o to że jestem zameldowany gdzie indziej (chodzi o spadek) a mieszkam gdzie indziej. Teraz pytanie czy mogę zmienić swój okręg wyborczy (to samo miasto). Wiem że inwalidzi mogą zmienić ale czy ja też mogę? Powód zmiany to odległość zbyt daleko to jest, korki niemiłosierne a dojazd komunikacją miejską ciężki 3 przesiadki. a teraz prawie zdarzyła się tragedia. Mianowicie moja córka gdy pojechałem na wybory dostała gorączki 42 stopnie Celsjusza i drgawki a mnie tam nie było. Dzwoni do mnie żona a ja już przy lokalu wyborczym samochód mamy jeden. Czekam z niepokojem aż powie mi iż karetka przyjechała. Przyjechała po 25 minutach dopiero !!!!!
Córeczka straciła przytomność na szczęście po 1.5 godziny było OK. Okazało się iż to wyrostek robaczkowy ciężki stan zapalny. Teraz ma 35.5 stopni za 2 dni pewnie będzie operacja.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmiana swojego okręgu wyborczego

Ktoś coś wie nawet nie wiem gdzie mógłbym się dowiedzieć takiej informacji. Google wskazuje jakieś pierdoły.

3

Odp: Zmiana swojego okręgu wyborczego

Urząd miasta.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Zmiana swojego okręgu wyborczego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024