kocham go ale boje się odrzucenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » kocham go ale boje się odrzucenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: kocham go ale boje się odrzucenia

Witam zacznę może moja historie od początku.
Mam na imię Paulina i poznałam chłopaka na chrzcinach ma na imię Robert i ma 21 lat   , jesteśmy chrzestnymi rodzicami małego aniołeczka gdy pierwszy raz zauważyłam Roberta od razu się w nim zakochałam jest miły i ma poczucie humoru , rozmawialiśmy może jakieś 15 minut ze sobą na osobności ponieważ inni goście chcieli sobie robić zdjęcia i pogadać z nami ale te 15 minut wystarczyły i już byłam przekonana że  to ten ale boje się spróbować go poderwać ponieważ jestem grubszą dziewczyną i boje się odrzucenia co ma robić czy walczyć o niego ? czy sobie dać spokój ?. Wiem zachowuje się jak nastolatka.Chyba się już nie spotkamy ponieważ za każdym razem gdy  jestem u naszego chrześniaka czekam na Roberta żeby z nim porozmawiać ale niestety go nie ma bo ma dużo pracy a gdy on jest to ja wtedy nie mogę przyjechać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kocham go ale boje się odrzucenia

Napisz do niego, umówcie się na kawę. Nic na tym nie stracisz, a waga w takich sytuacjach nie ma znaczenia.
Chociaż gdybyś to Ty mu się spodobała, to szukałby kontaktu sam z siebie, więc najprawdopodobniej nic poza przyjaźnią Cię z nim nie czeka.

Proszę usunąć moje konto. Dziękuję.

3

Jak nie napiszesz do Niego to sie nie dowiesz. Sprobuj !!!!

4

Wyczuwam desperacje u autorki.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » kocham go ale boje się odrzucenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021