Witam zacznę może moja historie od początku.
Mam na imię Paulina i poznałam chłopaka na chrzcinach ma na imię Robert i ma 21 lat , jesteśmy chrzestnymi rodzicami małego aniołeczka gdy pierwszy raz zauważyłam Roberta od razu się w nim zakochałam jest miły i ma poczucie humoru , rozmawialiśmy może jakieś 15 minut ze sobą na osobności ponieważ inni goście chcieli sobie robić zdjęcia i pogadać z nami ale te 15 minut wystarczyły i już byłam przekonana że to ten ale boje się spróbować go poderwać ponieważ jestem grubszą dziewczyną i boje się odrzucenia co ma robić czy walczyć o niego ? czy sobie dać spokój ?. Wiem zachowuje się jak nastolatka.Chyba się już nie spotkamy ponieważ za każdym razem gdy jestem u naszego chrześniaka czekam na Roberta żeby z nim porozmawiać ale niestety go nie ma bo ma dużo pracy a gdy on jest to ja wtedy nie mogę przyjechać.
Temat: kocham go ale boje się odrzucenia
Zobacz podobne tematy :
Odp: kocham go ale boje się odrzucenia
Napisz do niego, umówcie się na kawę. Nic na tym nie stracisz, a waga w takich sytuacjach nie ma znaczenia.
Chociaż gdybyś to Ty mu się spodobała, to szukałby kontaktu sam z siebie, więc najprawdopodobniej nic poza przyjaźnią Cię z nim nie czeka.
Proszę usunąć moje konto. Dziękuję.
Jak nie napiszesz do Niego to sie nie dowiesz. Sprobuj !!!!
Wyczuwam desperacje u autorki.