Szklarska Poręba - Czy warto odwiedzic to miejsce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Szklarska Poręba - Czy warto odwiedzic to miejsce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Szklarska Poręba - Czy warto odwiedzic to miejsce?

Witam smile Tak jak w tytule. Planujemy z chlopakiem urlop, chcielibysmy pojechac gdzies w blizsze gory (od północy). Ze wzgledu na brak terminow w wiekszosci znanych nam miejsc bierzemy pod uwage Szklarska Porębe. Czy ktoś z was tam był? Jest tam fajna okolica i ciekawe góry?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szklarska Poręba - Czy warto odwiedzic to miejsce?

Byłam, zwiedziłam i miło zapamiętałam.. ogólnie jest to ciche miejsce, dobre na odpoczynek i odetchnięcie ale nie ma tam za bardzo co "zwiedzać" . Oczywiście są ładne miejsca które warto zobaczyć ale jak kto woli.. Ja mimo wszystko jestem zadowolona smile
I polecam pensjonat "Cykada" -ślicznie i nie drogi big_smile Akurat jedno z najlepszych lokum w jakim miałam okazję gościć smile

3

Lokum to my juz mamy smile A jakie tam są góry? Wysokie/niskie, skaliste, czy raczej trawiaste?

4 Ostatnio edytowany przez TakaOtoJa (2014-06-26 10:39:21)

Góry są mimo wszystko przepiękne.. szczerze powiedziawszy dużo o ich typie nie powiem bo zapuściłam się w nie tylko raz .. ale są raczej łagodne, ale jest dużo pięknych dolin, rzek .. ogólnie rzecz biorąc widoki same w sobie są wspaniałe. http://emotikona.pl/emotikony/pic/foto.gif

5 Ostatnio edytowany przez hassana (2014-06-26 18:35:56)

Ja raczej nastawiam sie na spacery typowo w gorach i bardzo bym chciala zeby byly skaliste smile Szukalismy czegos w Zakopanym, ale niestety nie bylo terminow na nasz urlop sad

6

TakaOtoJa a czy jestes w stanie polecic nam jakies konkretne miejsca?

7 Ostatnio edytowany przez nbm (2014-06-26 22:49:57)

Wybór masz całkiem spory. Śnieżka, Śnieżne Kotły, Wodospady: Szklarki i Kamieńczyka, pokręcić się po Izerach (Schronisko Orle, Kopalnia Stanisław, Wysoki Kamień, Chybotek) - na polanie Jakuszyckiej możecie wypożyczyć rowery i wybrać się na wycieczkę, Karpacz (jest tu takie miejsce, że samochody same jada pod górę wink ), Szrenica, kilka godzin można poświęcić na Jelenią Górę, do tego okoliczne Zamki i Pałace, nie tylko Chojnik.

8

nbm napisał/a:

Wybór masz całkiem spory. Śnieżka, Śnieżne Kotły, Wodospady: Szklarki i Kamieńczyka, pokręcić się po Izerach (Schronisko Orle, Kopalnia Stanisław, Wysoki Kamień, Chybotek) - na polanie Jakuszyckiej możecie wypożyczyć rowery i wybrać się na wycieczkę, Karpacz (jest tu takie miejsce, że samochody same jada pod górę wink ), Szrenica, kilka godzin można poświęcić na Jelenią Górę, do tego okoliczne Zamki i Pałace, nie tylko Chojnik.

potwierdzam smile

9

nbm napisał/a:

Ale to wszystko nie znajduje sie przeciez bezposrednio w Szklarskiej Porebie? Widze, ze wymieniles kilka miejsc z Karpacza, a co  tego mamy bezposrednio na miejscu?

10

Kiedy jest najlepsza pora żeby odwiedzić te okolice? Taka pogoda typowo jesienna chyba nie bardzo...?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Szklarska Poręba - Czy warto odwiedzic to miejsce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024