poszukuję kolezanki, znajomej ze Szczecina i okolic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » poszukuję kolezanki, znajomej ze Szczecina i okolic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: poszukuję kolezanki, znajomej ze Szczecina i okolic

Hej, brakuje mi bliskiej kolezanki do rozmow przy kawie , dorad w roznych sprawach, itp.Mam mezczyzne , dziecko, ale czesto czuję się samotnie, piszcie, moze akurat zaprzyjaznimy się i bedzie weselej.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Luda (2014-06-22 10:06:18)

Odp: poszukuję kolezanki, znajomej ze Szczecina i okolic

Witaj ja również jestem ze Szczecina i czuję się bardzo samotna,brakuje mi osoby z którą można pogadać,wyjść na spacer czy do kawiarni,ale pewnie jestem od Ciebie dużo starsza i może to być przeszkodą dla Ciebie.Poza tym wyjeżdżam do pracy do Niemiec i wtedy nie ma mnie 2 miesiące w kraju.Serdecznie pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

3

Szkoda, że nie z Trójmiasta.. smile Pozdrawiam smile)

4

Luda napisał/a:

Witaj ja również jestem ze Szczecina i czuję się bardzo samotna,brakuje mi osoby z którą można pogadać,wyjść na spacer czy do kawiarni,ale pewnie jestem od Ciebie dużo starsza i może to być przeszkodą dla Ciebie.Poza tym wyjeżdżam do pracy do Niemiec i wtedy nie ma mnie 2 miesiące w kraju.Serdecznie pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

Witaj, jestem tutaj zupelnie nowa , czy nadal poszukujesz kolezanki?Jesli tak to odezwij sie chetnie wybiore sie z toba na kawe lub spacer.Mieszkalam wiele lat w Niemczech po powrocie wszystko sie zmienilo czuje sie rowniez osamotniona,mam 44l.Pozdrawiam.Beti

5

Witam! Chciałam do Was napisać drogą mailową, ale macie zablokowaną opcję wysyłania:). Ale chciałabym nawiązać do Szczecina:). Bywam tam mniej więcej dwa razy w roku. Fajnie byłoby się poznać się,spotkać i pogadać. Tym bardziej, że wiekowo nawet pasujemy:)))

6

Witaj Beti8, przepraszam, że tak późno odpisałam ale ostatnio nie zaglądałam tu. Jeżeli Twoje ogłoszenie jest aktualne odezwij się. Pozdrawiam.

7 Ostatnio edytowany przez Beti8 (2015-06-18 18:22:04)

Dziewczyny najmocniej przepraszam ze tak dlugo nie odpisywalam  ja rowniez musialam wyjechac na kilka miesiecy,jestem od 3tyg.w Szczecinie i na chwile obecna nigdzie sie juz nie wybieram.Dajcie prosze znac jak mozna bylo by sie spotkac...
Co do wieku mnie tam taka roznica nie przeszkadza,ja rowniez mialam kolezanki ktore byly o 10.l.mlodsze  ode mnie
i znakomicie sie porozumiewalam,wszystko zalezy indywidualnie od Czlowieka.

8

Luda napisał/a:

Witaj Beti8, przepraszam, że tak późno odpisałam ale ostatnio nie zaglądałam tu. Jeżeli Twoje ogłoszenie jest aktualne odezwij się. Pozdrawiam.

Luda juz jestem na miejscu,probowalam napisac na prywatnego maila ale masz zblokowany.Pozdrawiam.

9

Luda napisał/a:

pozdrawia Cię teź gochnia , juz nie chodź sama na spacer ,a zabieraj mnie ze sobą ,włącz mail , napiszę, papa

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » poszukuję kolezanki, znajomej ze Szczecina i okolic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024