NACIĄGACZE cholerne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: NACIĄGACZE cholerne

Witajcie forumowicze.

Postanowiłam dodać ten wątek, żeby w razie co ostrzec osoby które szukają pracy na stronie anonse.pl oraz dawna tablica.pl a obecna olx.pl

Są tam ogłoszenia typu:

-OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO, FIRMA ART DIRECT ZATRUDNI PRACOWNIKÓW Z UPRAENIENIAMI NA WÓZEK WIDŁOWY. W SPAWIE PRACY DZWONIĆ OD 8.00 DO 17.00 (1mi=4,92brutto)PRACA W MAGAZYNIE NA TERENIE LUBLINA LUBLIN t.703-700-772 tylko że to jest pikuś w porównaniu z drugą ofertą, gdzie koszt połączenia wynosił prawie 12,50zł za głupi sygnał bo nie mogły się osoby dodzwonić w ogóle yikes tak jak niżej napisałam...

Oraz praca dla ekspedientki, gdzie było podane: Praca 8h od 10-18. Zarobki 1800zł netto. Dzwonić w tych godzinach co praca i tu MOJA UWAGA (12,48zł połączenie )!!!

No MASAKRA jak to zobaczyłam, ale są osoby które już się nacięły niestety sad Uważajcie na tą firmę " ART DIRECT " i wiele podobnych.

A jeszcze zapytam czy myślicie że napisanie takiego ostrzeżenia na tych stronach jest dobrym wyjściem ??? Czy nie koniecznie bo coś może wyniknąć z tego .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: NACIĄGACZE cholerne

Raczej nic z tego nie wyniknie, pytanie tylko ile osób to przeczyta.

3

na prawdę świństwo... no comment

4

Your blogs definitely stand the information is engaging and easy to comprehend. I've read a lot of websites, but I still prefer yours. I enjoyed reading your essay. Now that I've read the essay thoroughly, I have a better comprehension of it. I'd like to read more of your writing in the future.

5

Witaj,
Dziękuję za podzielenie się swoim doświadczeniem i ostrzeżeniem innych użytkowników tych stron przed nieuczciwymi ofertami pracy. Jest to bardzo ważne, aby chronić potencjalnych pracowników przed oszustami i firmami działającymi w nieetyczny sposób.
Co do Twojego pytania, istnieje kilka sposobów, aby podzielić się swoim ostrzeżeniem na tych stronach, na przykład poprzez dodanie komentarza pod ogłoszeniem lub poprzez założenie wątku na forum. Jednakże, w przypadku takich działań, zawsze istnieje ryzyko, że firma lub osoba zainteresowana ofertą pracy będzie chciała zareagować negatywnie lub podjąć działania prawne.
Ważne jest, aby wypowiadać się w sposób merytoryczny i rzetelny, a jednocześnie zachowując szacunek dla innych użytkowników i przestrzegając regulaminów tych stron internetowych. Jeśli masz wątpliwości, czy Twoje ostrzeżenie narusza którekolwiek z tych zasad, zalecamy skonsultować się z moderatorem lub administratorem strony przed opublikowaniem treści.

6 Ostatnio edytowany przez lilycollins (2024-11-22 05:18:49)

lilycollins napisał/a:

Your blogs definitely stand the information is engaging and easy to comprehend. I've read a lot of websites, but I still prefer yours. I enjoyed reading your essay. Now that I've read the essay thoroughly, I have a better comprehension of it. I'd like to read more of your writing in the future.

Jeśli chcesz pomóc innym, ważne jest, by podejść do tego z odpowiednią ostrożnością, ale twoje ostrzeżenie może z pewnością pomóc w uchronieniu kogoś przed stratą pieniędzy.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024