WITAM.WSROD ZNAJOMYCH MAM JEDNA TAKA,CO WE WSZYSTKICH TEMATACH KRYTYKUJE INNYCH.KTOS MYSLI,INNACZEJ CZUJE INNACZEJ JAK ONA JEST ZARAZ KRYTYKOWANY.OSTATNIO..SPOTKANIE TZW.BABSKIE.SIEDZIALYSMY WE 4 PRZY KAWIE.ZNAJOMA ZACZELA OPOWIADAC NAM TROCHE O SWYCH PROBLEMACH.PANI KRYTYKANCKA PODSUMOWALA JEJ PROBLEMY TAK,,SYN KIEPSKO SIE UCZY ,BO TERAZ TAKA MLODZIEZ,.MAZ MALO ZARABIA BO LEN ,WTEDY JUZ NIE WYTRZYMALAM I PANI MADRLALINSKIEJ POWIEDZIALAM,ZE NIE JEST TAK,ZE ONA MA NAJLEPSZE WSZYSTKO,A INNI BLEDY TYLKO POPELNIAJA..OBRAZILA SIE,BO JAK MOGLAM JA SKRYTYKOWAC.COZ TRUDNO,JAK WY RADZICIE SOBIE Z TAK ZWANYMI WSZYSTKOWIEDZACYMI LUDZMI?I INNYCH ZDANIE MAJACYCH ZA NIC?
Staram się po prostu unikać ludzi, którzy pozjadali wszystkie rozumy.
Wydaje mi się, że życie z czasem zweryfikuje ich radosne podejście
z ta weryfikacja to u owej kobiety to juz chyba nie zadziala .ma 47 lat..
Więc tym bardziej pozostaje dać jej najlepszą nauczkę i pokazać, że ludzie odwracają się od takich wszechwiedzących egoistek
jesli ty i reszta ludzi wokol ma jej dosc to nie baw sie z nia w kotka i myszke tylko wal prosto z mostu poprostu w takich sytuacjach mow co myslisz, nie przemilczaj swojego zdania
Też uważam, że zawsze najlepiej powiedzieć w twarz co myśli się o drugieij osobie.. jeśli za pierwszym razem nie zadziała zwracajcie jej uwagę za każdem razem, gdy tak źle będzie postępować.
utwierdzilyscie mnie dziewczyny w przekonaniu ze dobrze zrobilam.dzis w trakcie rozmowy tel.gdy owa znajoma zadzwonila-o dziwo szybko jej ta obraza minela-powiedzialam jej,ze mam dosc jej krytycyzmu wobec innych,bo sama jak kazdy popelnia bledy,lecz ich nie widzi..koniec rozmowy ,trzask sluchawki z jej strony..juz sie nie odezwie.
No to najważniejsze, że usłyszała opinię na swój temat.
Pozdrawiam
47 lat wiesz ta baba to taka typowa dewota... widzi błędy innych i zawsze wie co powiedzieć o nich i o ich rodzinie a o sobie i o swojej rodzinie zawsze w superlatywach mówi... tacy ludzie sie nie zmieniają. Najlepiej z nimi poprostu tak jak mówią dziewczyny walić wszytko prosto z mostu nie owijać w bawełnę nie cackać się, no i najlepiej mieć z nią jak najmniej kontaktu. W końcu po co wam plotki jescze do tego wzbogacone na wasz temat. Dobrze że jej tak powiedziałaś jak powiedziałaś...
Ehhh jak ja takich dewot nie lubieeeeee....
smiech.ja tez takich osob nie lubie..znajomosc zakonczona,no i dobrze