Jak wybrać dobrego dj na wesele - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Jak wybrać dobrego dj na wesele

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-10-22 23:03:13)

Temat: Jak wybrać dobrego dj na wesele

Szukam dj na wesel przyjaciółka poleca mi spam ale ja chcę się jeszcze upewnić i poznać więcej opinii. Piszcie co wiecie na temat dj z tej agencji. Może polecicie kogoś innego. Czym się kierować przy wyborze dobrego dj.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-10-22 23:03:40)

Odp: Jak wybrać dobrego dj na wesele

Zgadzam się  spam jest odpowiednia, też polecam. Angażuje się w to co robi, potrafi rozkręcić wesele, przeprowadza świetne zabawy i toasty. Gra muzykę każdego gatunku, Zawsze uśmiechnięty i miły dla gości.

3

pytałaś skąd wiedzieć, czy DJ jest dobry - poproś go o demo, albo najlepiej o fragment nagrania z wesela i zobacz jaką gra muzykę, czy ludzie się bawią. Dużo daje rozmowa z samym dj - możesz ocenić, czy jest kontaktowy, skory do waszych "zachcianek" i takie tam. Możesz też zapytać w sali weselnej gdzie robisz wesele - maja tam duże doświadczenie smile

4

Znajomi oprócz tego że dostawali demo od DJ'ów to ci lepsi mówili im, gdzie grają w najbliższym czasie i proponowali, żeby podjechać i zobaczyć jak to wygląda.

Warto zwrócić uwagę czy dj ma swój cały sprzęt, czy ma światła, porozmawiaj z nim jaka muzykę chce zaoferować, sprawdź czy będzie otwarty na Twoje propozycje. Pamiętam jak z siostrą wybierałyśmy z Playdjs dj to właśnie patrzyłyśmy na takie sprawy.

6

Ja preferuję zespół, który gra na żywo (z perkusją). Kompletnie inaczej to wszystko brzmi, moim zdaniem dużo lepiej.

7

AgnieszkaGrzelaz napisał/a:

Warto zwrócić uwagę czy dj ma swój cały sprzęt, czy ma światła, porozmawiaj z nim jaka muzykę chce zaoferować, sprawdź czy będzie otwarty na Twoje propozycje. Pamiętam jak z siostrą wybierałyśmy z Playdjs dj to właśnie patrzyłyśmy na takie sprawy.

Niedawno widziałam w Pytaniu na śniadanie dj Macieja z tej agencji właśnie, pytanienasniadanie.tvp.pl/25849817/wodzirej-czy-konferansjer-wesele-doskonale

8

Mało ambitna reklama ale niech będzie.
Jak ma sprawdzić czy dj ma cały swój sprzęt?
Chyba zapytać czym dysponuje co za różnica czy światła są jego prywatne czy kolegi dj Wacka Placka?
Warto oglądać filmiki to jedyna rozsądna rada. Jeżeli fajnie prowadzi to znaczy e jest dobry i tyle.

9

Trzeba się spotkać, porozmawiać, opowiedzieć o sobie, o profilu gości. Trzeba omówić scenariusz wesela, można dobrać muzykę, ewentualne konkursy. Stresu potem będzie mniej.

10

W rejonie Warszawy to najlepszy chyba jest DjFlow. Przynajmniej tak mi się zdaje, bo ostatnio tak się złożyło, że byłam na 2 weselach, na których grał i zabawa była fantastyczna smile zupełnie inaczej niż w przypadku zespołów, bo i na takich miałam okazję być stosunkowo niedawno. Mam wrażenie, że dj dużo bardziej sprawdza się na weselach. Przynajmniej tak wnioskuję po moich doświadczeniach, ale może to być też związane z tym, że po prostu trafiłam na kompetentną osobę. Ja jak już będę brać ślub to też zdecyduję się na dj-a smile

11

Dobry DJ to taki o którym możesz gdzieś przeczytać. Opinie od innych par, zdjęcia z imprez. Ale tak naprawdę najważniejsza jest rozmowa z nim. Jeżeli przy samej rozmowie coś będzie Wam nie odpowiadało to warto pomyśleć o zmianie DJa.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Jak wybrać dobrego dj na wesele

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024