Wiedziałyście,że to co nasz ukochany je wpływa na to jak smakuje jego sperma???No nie należało do przyjemności jak mój miał gorzką spermę, ale myślałam ,że to norma, dopiero niedawno się dowiedziałąm,że sperma gorzknieje od akoholu!!!A mój to lubi sobie wypić czasem!!!Sery i mięso powoduję,że jest taka trochę kwaskowa, no a najlepiej smakuje jak nafaszerujemy ukochanego owocami, wtedy jest słodka, najlepiej działąją ananasy i morele.Dletego warto mu zaserwować do uroczystej kolacji owoce, tak niby przypadkeim, ale to dla naszej bardziej przyjemności, a jego zdrowia;)
No tak mężczyzną możemy się delektować,ale przed francuską nie zapominaj o tym,ze ty teżmasz inny smak, jak się zje owoce to teżjesteśmy słodsze,a np, jak wcześneij uraczysz sie cebulą albo czosnkiem, to nie wiem czy partner będzie miał ochotę Cię posmakować?:)
Spróbowac będzie chciał, najwyżej mu nie będę aż tak samokować:D Ale dzięki za info!!!:)
tez o tym kiedys slyszalam i to prawda raz jest slona raz bez samku a raz lekko slodkawa;]
ponoć jeszcze panom na poprawę smaku spermy pomagają zioła dodane do potraw
na razie wypróbowałam tylko ananasa, ale aż sprawdzę resztę
Jej jak to prawda to bede mojego karmiła ananasami i brzoskwiniami he ;D
seler jeszcze pomaga:)
ja swojego karmie surówka z selera (jest taka prosta seler starty+majonez+ rodzynki) do tego dwa litry soku anasowego i do łózeczka:P
tak:o niewiedzialem:D musze sobie to zapamietac:P
Też wiem o tym,najczęściej to słodko smakuje. Mój ananasa nie lubi ani moreli w zasadzie to je tylko jabłka i banany wszystko inne odpada,ale uwielbia słodycze i trzy łyżeczki słodzi herbatę,więc zawsze ma słodką,jak na mój gust to za słodką nawet....
Ja co prawda jeszcze smaku spermy nie zasmakowalam, ale wlasnie sie do tego przymierzam, wiec mam pytanie: ile godzin przed takim seksem mam mu zaserwowac te owoce, zeby to sie wszystko "przetrawilo"
PODPINAM SIĘ POD OSTATNIE PYTANIE
mysle,ze np dzien przed.PRzeciez ta 'slodka' sperma musi sie miec czas wyprodukowac;)
ja kiedys tez właśnie czytałam że zeby smak przyjemnosci naszego faceta byl słodki to musi ananasy jeść albo sok z nich pic;P ale mój tego nie robi a i tak często ma słodka;P nie raz trafiła sie taka gorzka ale jak patrze na jego twarz i słysze jego dźwieki to moge nawet połykać jego soczki o smaku ostrej papryki której nie cierpie;P:D
nie raz trafiła sie taka gorzka ale jak patrze na jego twarz i słysze jego dźwieki to moge nawet połykać jego soczki o smaku ostrej papryki której nie cierpie;P:D
oooo właśnie! sperma mojego faceta ma taki właśnie ostry smak... aż mnie to zaskoczyło, bo no cóż... żaden poprzedni tak nie smakował:) ale chodzi głównie o to, że potem miałam aż spierzchnięte usta... odżywia sie raczej przeciętnie, co do higieny nie mam absolutnie żadnych wątpliwości. Zapytałam o to przy okazji mojego ginekologa. Lekko mnie obśmiał... i powiedział tylko, że sperma raczej nie ma właściwosci żrących... hahahhah, tylko że nie wiem czy nie powinniśmy sie martwić? moze to jakaś bakteria czy coś?
ciemnakruszyna napisał/a:nie raz trafiła sie taka gorzka ale jak patrze na jego twarz i słysze jego dźwieki to moge nawet połykać jego soczki o smaku ostrej papryki której nie cierpie;P:D
oooo właśnie! sperma mojego faceta ma taki właśnie ostry smak... aż mnie to zaskoczyło, bo no cóż... żaden poprzedni tak nie smakował:) ale chodzi głównie o to, że potem miałam aż spierzchnięte usta... odżywia sie raczej przeciętnie, co do higieny nie mam absolutnie żadnych wątpliwości. Zapytałam o to przy okazji mojego ginekologa. Lekko mnie obśmiał... i powiedział tylko, że sperma raczej nie ma właściwosci żrących... hahahhah, tylko że nie wiem czy nie powinniśmy sie martwić? moze to jakaś bakteria czy coś?
nie wydaje mi się, aby było to od jakiś "bakterii" jestem bardziej przekonana, że smak spermy zależy jedynie od potraw jakie jadł, ale nie krótko przed stosunkiem, bowiem nie zdarzył nawet tego przetrawić a skąd mówić tutaj o produkcji spermy o danym smaku... Jedynym problemem może wydawać się, kiedy to on ma jeść te słodkie przekąski... ale Kobietki nie trujmy sobie tym głowy...
Podejdźmy lepiej do tego w ten sposób: jeżeli chcemy spełnić oczekiwania faceta to musimy połknąć taką jaka ona jest... wówczas gdy jej smak nas zniechęca, odpuśćmy sobie lepiej, niż facet miałby obserwować naszą skwaszoną minę... świetnym rozwiązaniem może być także spuszczenie się na piersi >Polecam<;)
Podejdźmy lepiej do tego w ten sposób: jeżeli chcemy spełnić oczekiwania faceta to musimy połknąć taką jaka ona jest... wówczas gdy jej smak nas zniechęca, odpuśćmy sobie lepiej, niż facet miałby obserwować naszą skwaszoną minę... świetnym rozwiązaniem może być także spuszczenie się na piersi >Polecam<;)
ja akurat nie spełniam jego oczekiwań, ja to po prostu lubię:) tylko zmartwiły mnie te piekące, spierzchnięte wargi (po paru dniach minęło). zobaczę jak będzie następnym razem;)
Ja słyszałam o jedzeniu grejfrutów zeby była słodka:) mojej kolezanki facet jadl specjalnie dla niej:D
ja narazie takich eksperymentów ze swoim facetem nie przeprowadzalam;D
Kobietko,nie pisz posta pod postem.W prawym dolnym rogu masz opcje EDYTUJ!
Mój facet nie specjalnie przepada za grapefruitami ale za to czekolada i miód dają dużo. Zresztą uwielbiam jego spermę w każdym smaku i nie ma dla mnie znaczenia czy jest słodka, kwaśna, czy słodko-kwaśna.
nie wiem czy wiecie ale duży wpływ na jej smak ma też fakt czy wasz partner pali papierosy czy nie. jeśli tak może być "gorzkawy" jednak zawsze można zneutralizować bądz nawet osłodzić go faszerując jak już wczesniej pisałyście owockami:D
co do czasu spożywania: niestety to nie działa w taki sposób że je się je określoną ilość godz przed:/ w każdym badz razie nigdzie tak nie pisza, więc raczej fakt czy ogólnie wasz partner spożywa owoce no i w jakich ilościach;) dla pocieszenia pań które mają "wybrednych" partnerów dodam że jest jeszcze więcej owocy które osłodzą kochanków a ananas jest tylko jednym z lepszych przykładów;) więc karmcie i smakujcie:D
23 2010-01-30 14:30:31 Ostatnio edytowany przez yvette (2010-01-30 15:19:17)
Post łamie pkt 11 regulaminu. Otrzymujesz ostrzeżenie.
Pozdrawiam
Yvette
Witam. U mojego tygryska sperma ma smak lekko słodko-gorzki. Niedawno eksperymentowaliśmy z ananaskiem i rzeczywiście są efekty .
Też o tym czytałam . Nafaszerować, gorzej jak będzie chciał owoce alkoholem zapić, haha
.
To , że facetom się zmienia smak spermy ze względu na to co je to wiedziałam , gdzieś o tym czytałam . Ale , że kobieta o kurcze muszę uważać co jem
To prawda ale nie jest to tak, ze jak się naje ananasów to sperma będzie ananasowa Pozdrawiam
To prawda ale nie jest to tak, ze jak się naje ananasów to sperma będzie ananasowa
Pozdrawiam
Nie no na to nie liczymy , choć było by Ciekawie
No było by fajnie