Cześć
szukam osób które chciałyby wyjechać do pracy na kilka miesięcy np. do kanady z biura Kangiel, lub wyemigrować z kraju na stałe.
Skończyłam studia 5 lat temu (turystyka) potem skończyłam nauczycielskie z językiem angielskim. Mam doświadczenie w pracy za granicą (USA, Holandia).
Chcę wyjechać z tego kraju ponieważ atmosfera tu panująca mnie wykańcza. Bezrobocie (rozumiem że w innych krajach też istnieje), problemy ze służbą zdrowia, korupcja. Pracę znaleźć to cud (chyba że masz znajomych albo rodzinę i ci załatwią).
Chcę wyjechać stąd i zacząć nowe zycie gdzieś dalej poza Europą. Wyjazd do Kanady może być na max 12 mies i nie trzeba być studentem.
Przejrzałam też różne forum internetowe i czytałam że niektórzy podeobnie jak ja chcieli kilka lat temu wyjechać bo nie mieli pracy i na początku było ciężko a teraz po kilku latach mają pracę dom i piękną pogodę na Karaibach.
Problem w tym że jestem przed 30-tką i większość moich znajomych ma rodziny i mimo że sytuację mają bardzo nieciekawą to nie chcą wyjechać.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to jestem chętna na wyjazd nawet w najbardziej odległe zakątki świata. Można spróbować chociaż
Moje GG 5682601
DARIA