Do kobiet z Krasnika - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Do kobiet z Krasnika

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Do kobiet z Krasnika

Czy możecie polecić jakiś dobry salon masażu ? Pracuje fizycznie i przez to czuję ból i sztywność mięśni. Szczególnie boli mnie kark i plecy, dlatego szukam jakiegoś profesjonalnego salonu masażu. Czy możecie coś polecić ? Z góry dziękuję za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-09-25 01:41:53)

Odp: Do kobiet z Krasnika

Taaa... Zamiast po prostu zapytać Google albo AI, wchodzisz na jakieś pustoszejące forum i pytasz o trzydziestotysięczny Kraśnik?

Niech zgadnę, zaraz hurtem zlecą się pomocne "miejscowe", które od lat mieszkają akurat w Kraśniku, doskonale znają każdą ulicę, każdy sklep i każdego fryzjera, a przy okazji z niezwykłym entuzjazmem polecą Ci dokładnie ten jeden, jedyny salon, który koniecznie powinnaś odwiedzić, żeby sobie ulżyć cool

3

Na Juliusza Słowackiego 12 w Kraśniku znajduje się gabinet Pana Andrzeja Wójtowicza, który wykonuje profesjonalne usługi z zakresu masażu. Pełen profesjonalizm i dużo umiejętności. Sama pracuje niestety fizycznie i też bolą mnie głównie plecy. Po wizycie u Pana Andrzeja czuję się jak nowonarodzona. Jakbyś chciała się z nimi skontaktować to tutaj masz numer telefonu 693 716 299

4

Priscilla napisał/a:

Taaa... Zamiast po prostu zapytać Google albo AI, wchodzisz na jakieś pustoszejące forum i pytasz o trzydziestotysięczny Kraśnik?

Niech zgadnę, zaraz hurtem zlecą się pomocne "miejscowe", które od lat mieszkają akurat w Kraśniku, doskonale znają każdą ulicę, każdy sklep i każdego fryzjera, a przy okazji z niezwykłym entuzjazmem polecą Ci dokładnie ten jeden, jedyny salon, który koniecznie powinnaś odwiedzić, żeby sobie ulżyć cool

Calm down, to Janusze i Julki biznesu robią marketing lol

5

Również polecam gabinet Pana Andrzeja Wójtowicza znajdujący się na ulicy Juliusza Słowackiego 12 w Kraśniku. Do gabinetu trafiłam z silnymi bólami pleców i nóg, już po pierwszym porządnym masażu poczułam się jak nowonarodzona. Gabinet funkcjonuje od kilku lat, ma masę zadowolonych klientów i przystępne ceny.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Do kobiet z Krasnika

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024