Cześć,
Jest tu ktoś z Libiąża ? Ktoś się orientuje gdzie można za darmo zrobić badania wzroku i od razu później dopasować okulary korekcyjne?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jest tu ktoś z Libiąża ? Chodzi o badania wzroku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Jest tu ktoś z Libiąża ? Ktoś się orientuje gdzie można za darmo zrobić badania wzroku i od razu później dopasować okulary korekcyjne?
Ja sama jestem z Libiąża i tutaj mogę polecić zakład Pani Kamińskiej Agnieszki Utzig znajdujący się przy ulicy Rouvroy 10, tutaj masz jeszcze telefon 502 209 078. Zakład optyczny znajduję się na terenie placu Targowego. Ogólnie klienci są bardzo zadowoleni, ceny są przystępne, a dodatkowo panuje tam miła atmosfera. Zakład działa już od kilkudziesięciu lat.
Słaby ten spam, musicie się bardziej postarać, bo póki co PłetwoNurka zadaje jakieś drętwe pytanie, a Nieśka2 zachwala jakiś gabinet, co to już sobie ta pierwsza w innym wątku podobno wcześniej znalazła ![]()
Swoją drogą ta pani Kamińska musi być kiepskim specjalistą, jeśli musi posiłkować się tak żenującą reklamą. Do dobrych trudno o termin.
Ja mogę polecić Zakład Optyczny "Kamińska" – to jeden z bardziej znanych optyków w Libiążu, działa od lat i ma bardzo dobre opinie. Mają duży wybór oprawek i soczewek, a co ważne – robią też dokładne badania i pomagają dobrać odpowiednie szkła. Sama korzystałam z usług pół roku temu i jestem bardzo zadowolona, już na pewno do innego zakładu nie pójdę.
Wyście się wściekli z tą Kamińską??
![]()
Jedyny zakład optyczny warty polecenia w Libiążu to bezdyskusyjnie Zakład Optyczny Kamińska przy ulicy Rouvroy 10. Duży wybór oprawek, bardzo profesjonalnie i szczegółowo przeprowadzone badanie wzroku, indywidualne podejście do klienta a do tego bardzo miła i serdeczna atmosfera. Nigdy nie czułam się lepiej zaopiekowana. Mogę z czystym sumieniem gorąco polecić!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jest tu ktoś z Libiąża ? Chodzi o badania wzroku
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024