zostawił mnie na 4 miesiące przed ślubem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie na 4 miesiące przed ślubem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: zostawił mnie na 4 miesiące przed ślubem

Nie wiem czy iść z tym do psychologa, bo walczę z myślami, że wróci ,, mam 33 lata więc myślę że jestem dojrzała, mój nie wiem czy były już  facet 34 lat za 4 miesiące miał być ślub, wróciłam od ginekologa, zapytał u kogo byłam, a ja powiedziałam że u doktora .... , a on mi powiedział, że półtora roku stara się ze wszystkich stron i mnie nagiej nie widział, a ja przed obcym facetem szpagaty goła robię i świadomie poszłam do faceta zamiast kobiety, zabrał parę rzeczy i nie ma go już ponad tydzień w domu. Powiedział żebym sobie odwołała ślub bo on to pi.. nigdy nie było żadnej kłótni, aż wybuchł jak usłyszał że byłam u faceta ginekologa sad(((

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-08-11 00:37:15)

Odp: zostawił mnie na 4 miesiące przed ślubem
gusiaa33 napisał/a:

Nie wiem czy iść z tym do psychologa, bo walczę z myślami, że wróci ,, mam 33 lata więc myślę że jestem dojrzała, mój nie wiem czy były już  facet 34 lat za 4 miesiące miał być ślub, wróciłam od ginekologa, zapytał u kogo byłam, a ja powiedziałam że u doktora .... , a on mi powiedział, że półtora roku stara się ze wszystkich stron i mnie nagiej nie widział, a ja przed obcym facetem szpagaty goła robię i świadomie poszłam do faceta zamiast kobiety, zabrał parę rzeczy i nie ma go już ponad tydzień w domu. Powiedział żebym sobie odwołała ślub bo on to pi.. nigdy nie było żadnej kłótni, aż wybuchł jak usłyszał że byłam u faceta ginekologa sad(((

Mam dla Ciebie przykrą informację - słabiutka ta prowokacja, musisz się bardziej postarać.
Nawiasem mówiąc, ile jeszcze tych kont masz zamiar założyć?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie na 4 miesiące przed ślubem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024