Podejrzane gry - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Podejrzane gry

Cześć!
Witam wszystkie użytkowniczki forum netkobiety.pl!
Przychodzę do was z zapytaniem jako matka 10 letniego syna. Ostatnio odkryłam, że mój skarbulek gra w grę na komputerze o tytule "FEMBOY FUTA HOUSE", którą zainstalował na moim laptopie Dell. Osobiście nie wchodziłam w tę grę, ale zauważyłam, że ma dosyć dziwną ikonę na pulpicie. Po zapytaniu syna o tę grę otrzymałam odpowiedź, żebym się nie martwiła i że gra polega na budowaniu rodziny, trochę tak jak w Simsach. Zaufałam synowi i zostawiłam temat, ale tydzień później na moim komputerze zaczęły pojawiać się dziwne reklamy z jakimiś napisami po niemiecku, których nie rozumiem. Wyglądało to zupełnie jak jakiś wirus komputerowy, czy to może być ta podejrzana gra? Dodam jeszcze, że te reklamy wyglądały na dosyć erotyczne, ale ja się za bardzo nie znam na tym, co jest teraz modne. Czy wasze dzieci też mają tę grę, lub coś o niej wiedzą?
Podzielcie się proszę w komentarzu waszym doświadczeniem.
Pozdrawiam
WilgotnaMałża3

Zobacz podobne tematy :
Odp: Podejrzane gry

Nie chce mnie sie czytać. Za długie.... idz szukać atencji gdzie indziej  big_smile

3

To twoje multi kulti? ;D

4

WilgotnaMałża3 napisał/a:

Cześć!
Witam wszystkie użytkowniczki forum netkobiety.pl!
Przychodzę do was z zapytaniem jako matka 10 letniego syna. Ostatnio odkryłam, że mój skarbulek gra w grę na komputerze o tytule "FEMBOY FUTA HOUSE", którą zainstalował na moim laptopie Dell. Osobiście nie wchodziłam w tę grę, ale zauważyłam, że ma dosyć dziwną ikonę na pulpicie. Po zapytaniu syna o tę grę otrzymałam odpowiedź, żebym się nie martwiła i że gra polega na budowaniu rodziny, trochę tak jak w Simsach. Zaufałam synowi i zostawiłam temat, ale tydzień później na moim komputerze zaczęły pojawiać się dziwne reklamy z jakimiś napisami po niemiecku, których nie rozumiem. Wyglądało to zupełnie jak jakiś wirus komputerowy, czy to może być ta podejrzana gra? Dodam jeszcze, że te reklamy wyglądały na dosyć erotyczne, ale ja się za bardzo nie znam na tym, co jest teraz modne. Czy wasze dzieci też mają tę grę, lub coś o niej wiedzą?
Podzielcie się proszę w komentarzu waszym doświadczeniem.
Pozdrawiam
WilgotnaMałża3

Taaaa... a najważniejsza z tego naciąganego posta jest ta ogromnie ważna informacja, że masz laptop Dell big_smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024