Podejrzane zachowanie koleżanki na portalu społecznościowym. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Podejrzane zachowanie koleżanki na portalu społecznościowym.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Podejrzane zachowanie koleżanki na portalu społecznościowym.

Witam, sprawa dotyczy z pozoru infantylnej i banalnej sytuacji, jednak jak by się temu bardziej przyjrzeć daje ona informację zwrotną. Otóż od jakiegoś czasu przypadkowo rzuciło mi się w oczy, że koleżanka, którą uważałam za dobrą dziwnie i niejasno zachowuję się na facebooku. Wygląda to tak, że gdy tylko ja jestem na nim obecna ona praktycznie zawsze jest aktywna parę minut po czym znika na dłuższy czas i często też wyłącza czat. Tego typu sytuację zauważyłam od około miesiąca, wcześniej jej zachowanie nie odróżniało się specjalnie od reszty osób na tymże portalu. W przypadku innych osób również nie zauważyłam takiej dziwnej aktywności. Kontakt mamy raczej normalny, jednak bardziej sporadyczny. Dodam jeszcze, że przerabiałam już z nią kilka akcji typu ciche dni przez jej przesadną interpretację mojego zachowania, lub kilka ostrzejszych słów rzucanych w moim kierunku, na co jej już zwróciłam uwagę i póki co nie zrobiła tego ponownie. Przymknęłam na to oczy bo przecież nie każdy jest idealny tak? Były to tylko pojedyncze epizody przez okres 5 letniej znajomości. Wracając do opisywanej przeze mnie sytuacji, czasem po prostu jest to delikatnie irytujące i mam wrażenie, że stosuje jakieś niezrozumiałe dla mnie gierki. Mamy po 25 lat. Fajnie byłoby poznać obiektywną ocenę tego typu sytuacji, bo ja czasami już nie wiem co o tym myśleć.

pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Znerx (2019-03-31 15:58:55)

Odp: Podejrzane zachowanie koleżanki na portalu społecznościowym.
katarzynao napisał/a:

becna ona praktycznie zawsze jest aktywna parę minut po czym znika na dłuższy czas i często też wyłącza czat. Tego typu sytuację zauważyłam od około miesiąca, wcześniej jej zachowanie nie odróżniało się specjalnie od reszty osób na tymże portalu.

Od miesięcy śledzisz obecność oraz aktywność na czacie znajomych z fejsbuka, ale to koleżankę uważasz za dziwną?

3 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-31 16:09:47)

katarzynao napisał/a:

Witam, sprawa dotyczy z pozoru infantylnej i banalnej sytuacji, jednak jak by się temu bardziej przyjrzeć daje ona informację zwrotną. Otóż od jakiegoś czasu przypadkowo rzuciło mi się w oczy, że koleżanka, którą uważałam za dobrą dziwnie i niejasno zachowuję się na facebooku. Wygląda to tak, że gdy tylko ja jestem na nim obecna ona praktycznie zawsze jest aktywna parę minut po czym znika na dłuższy czas i często też wyłącza czat. Tego typu sytuację zauważyłam od około miesiąca, wcześniej jej zachowanie nie odróżniało się specjalnie od reszty osób na tymże portalu. W przypadku innych osób również nie zauważyłam takiej dziwnej aktywności. Kontakt mamy raczej normalny, jednak bardziej sporadyczny. Dodam jeszcze, że przerabiałam już z nią kilka akcji typu ciche dni przez jej przesadną interpretację mojego zachowania, lub kilka ostrzejszych słów rzucanych w moim kierunku, na co jej już zwróciłam uwagę i póki co nie zrobiła tego ponownie. Przymknęłam na to oczy bo przecież nie każdy jest idealny tak? Były to tylko pojedyncze epizody przez okres 5 letniej znajomości. Wracając do opisywanej przeze mnie sytuacji, czasem po prostu jest to delikatnie irytujące i mam wrażenie, że stosuje jakieś niezrozumiałe dla mnie gierki. Mamy po 25 lat. Fajnie byłoby poznać obiektywną ocenę tego typu sytuacji, bo ja czasami już nie wiem co o tym myśleć.

pozdrawiam

Wszechmocny fb big_smile

Ale przecież jest zgoła inaczej.
To Ty interpretujesz jej zachowanie na facebook'u i uważasz jej aktywność za przesadną względem Twojej.
Rozumiem, że poza tym wszyscy zdrowi.

big_smile

4

Znerx napisał/a:
katarzynao napisał/a:

becna ona praktycznie zawsze jest aktywna parę minut po czym znika na dłuższy czas i często też wyłącza czat. Tego typu sytuację zauważyłam od około miesiąca, wcześniej jej zachowanie nie odróżniało się specjalnie od reszty osób na tymże portalu.

Od miesięcy śledzisz obecność oraz aktywność na czacie znajomych z fejsbuka, ale to koleżankę uważasz za dziwną?

Ślędzę? no to jest za mocne słowo. Takie rzeczy po prostu się dostrzega. I nie uważam jej za dzwiną, tylko przypuszczam ,że jej zachowanie może w pewnym stopniu takie być, chociaż może i ma taki kaprys nie związany z niczym, ani z nikim, nie wiem.

5

SonyXperia napisał/a:
katarzynao napisał/a:

pozdrawiam

Wszechmocny fb big_smile

To Ty interpretujesz jej zachowanie na facebook'u i uważasz jej aktywność za przesadną względem Twojej.

big_smile

No wiesz pojawiła się taka myśl dlatego, że koleżanka na liczniku już ma kilka akcji gdzie próbowała robić dobrą minę do złej gry lub odwrotnie. Gdyby sytuacja dotyczyła innych znajomych nawet by mi taka myśl nie "wpadła". Ale dzięki za odzew, jaki by on nie był zawsze jest big_smile

6

A fejsbóg jest nieomylny i wcale nie pokazał mi sto razy, że ktoś jest dostępny, mimo że nie był big_smile

7

katarzynao napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
katarzynao napisał/a:

pozdrawiam

Wszechmocny fb big_smile

big_smile

No wiesz pojawiła się taka myśl dlatego, że koleżanka na liczniku już ma kilka akcji gdzie próbowała robić dobrą minę do złej gry lub odwrotnie. Gdyby sytuacja dotyczyła innych znajomych nawet by mi taka myśl nie "wpadła". Ale dzięki za odzew, jaki by on nie był zawsze jest big_smile

Co Ty poczniesz jak Ci tego fejsa odetną big_smile

8

Nie bardzo rozumiem o co masz pretensje do koleżanki.
Że za krótko jest na fb?
Nie chce z tobą czatować?
Problemy jak dziewczynka z podstawówki.

9

Problemy 3 świata... [facepalm]

10

Żyj i pozwol życ innym..

11

katarzynao napisał/a:

Wygląda to tak, że gdy tylko ja jestem na nim obecna ona praktycznie zawsze jest aktywna parę minut po czym znika na dłuższy czas i często też wyłącza czat. (...) 

Wracając do opisywanej przeze mnie sytuacji, czasem po prostu jest to delikatnie irytujące i mam wrażenie, że stosuje jakieś niezrozumiałe dla mnie gierki. Mamy po 25 lat. Fajnie byłoby poznać obiektywną ocenę tego typu sytuacji, bo ja czasami już nie wiem co o tym myśleć.

Przeczytałam dwa razy i nadal nie wiem w czym widzisz problem. Czujesz się inwigilowana, ignorowana czy o co chodzi?

12

Moja rada Nie przejmuj się bzdurami i zacznij cieszyć się życiem

13

Też nic nie rozumiem i nie wiem, gdzie jest problem.
Koleżanka ma siedzieć na tym fejsie jak tam wchodzisz, nie siedzieć czy o co w ogóle chodzi?

14

Ale skad ty masz w ogole pewnosc ze to jakkolwiek dotyczy ciebie i po prostu nie macie podobnych godzin siedzenia na fejsie, z czego ona raczej unika gadania z ludzmi i sie wycisza? Przeciez gdyby chciala znikać tylko przed tobą to ma opcje wyłączenia dostepnosci tylko dla ciebie na stałe.

15

Wydaje mi się że autorce chodzi o kontakt z tą koleżanką.. pewnie to jakieś dobre koleżanki i autorka liczy na to że dziewczyna się do niej odezwie i skończą się 'ciche dni' dlatego automatycznie po zalogowaniu się na fb patrzy czy jest dostępna i widzi za parę chwil że koleżanka od razu wyłącza czat - faktycznie takie rzeczy da się zauważyć jeżeli jednej ze stron zależy na kontakcie.    Ale tak generalnie.. to w czym problem? chcesz z nią mieć kontakt i naprawić relację to do niej napisz albo zadzwoń, wiadomość odczyta nawet jak będzie miała wyłączony czat.. a jak nie, no to po co drążyć temat.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Podejrzane zachowanie koleżanki na portalu społecznościowym.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024