Hej wszystkim,
Całujemy się z dziewczyną po kątach, to w centrum handlowym, to w parku, na promenadzie z dala od deptaka... tam gdzie nikt nam nie przeszkodzi i już kilka razy po prostu wytrysnąłem i miałam mokro w gaciach. Dziewczyna mówi, abym się nie przejmował, a ja potem chodzę z mokrymi gaciami, co nie jest komfortowe.
Jakieś porady i pomysły?
Hej wszystkim,
Całujemy się z dziewczyną po kątach, to w centrum handlowym, to w parku, na promenadzie z dala od deptaka... tam gdzie nikt nam nie przeszkodzi i już kilka razy po prostu wytrysnąłem i miałam mokro w gaciach. Dziewczyna mówi, abym się nie przejmował, a ja potem chodzę z mokrymi gaciami, co nie jest komfortowe.
Jakieś porady i pomysły?
Załóż gumkę zanim sie będziecie calowac
A właściwie w czym problem? Przecież to zajebiste doznanie
A właściwie w czym problem? Przecież to zajebiste doznanie
W czym problem jest przecież facet przy samym całowaniu się spuszcza a co dopiero jak będzie seks
Pytanie w jakim jesteście wieku? Burza hormonów robi swoje
Z czasem będzie lepiej.
6 2026-06-11 17:58:21 Ostatnio edytowany przez AdamJeden (2026-06-11 18:02:18)
Hej wszystkim,
Jakieś porady i pomysły?
Cauj się z chopakiem, abo obaj wytryśniecie abo nie wytryśniecie. Takiej jedności dusz nie osiągniesz z dziewkom ![]()
Filip_Filip napisał/a:Hej wszystkim,
Jakieś porady i pomysły?Załóż gumkę zanim sie będziecie calowac
![]()