Wytrysk podczas całowania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wytrysk podczas całowania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Wytrysk podczas całowania

Hej wszystkim,
Całujemy się z dziewczyną po kątach, to w centrum handlowym, to w parku, na promenadzie z dala od deptaka... tam gdzie nikt nam nie przeszkodzi i już kilka razy po prostu wytrysnąłem i miałam mokro w gaciach. Dziewczyna mówi, abym się nie przejmował, a ja potem chodzę z mokrymi gaciami, co nie jest komfortowe.
Jakieś porady i pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wytrysk podczas całowania
Filip_Filip napisał/a:

Hej wszystkim,
Całujemy się z dziewczyną po kątach, to w centrum handlowym, to w parku, na promenadzie z dala od deptaka... tam gdzie nikt nam nie przeszkodzi i już kilka razy po prostu wytrysnąłem i miałam mokro w gaciach. Dziewczyna mówi, abym się nie przejmował, a ja potem chodzę z mokrymi gaciami, co nie jest komfortowe.
Jakieś porady i pomysły?

Załóż gumkę zanim sie będziecie calowac

A właściwie w czym problem? Przecież to zajebiste doznanie

4

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

A właściwie w czym problem? Przecież to zajebiste doznanie

W czym problem jest przecież facet przy samym całowaniu się spuszcza a co dopiero jak będzie seks

5

Pytanie w jakim jesteście wieku? Burza hormonów robi swoje smile Z czasem będzie lepiej.

6 Ostatnio edytowany przez AdamJeden (2026-06-11 18:02:18)

Filip_Filip napisał/a:

Hej wszystkim,
Jakieś porady i pomysły?

Cauj się z chopakiem, abo obaj wytryśniecie abo nie wytryśniecie. Takiej jedności dusz nie osiągniesz z dziewkom big_smile

7

Bert44 napisał/a:
Filip_Filip napisał/a:

Hej wszystkim,
Jakieś porady i pomysły?

Załóż gumkę zanim sie będziecie calowac

big_smile big_smile big_smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wytrysk podczas całowania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024