Moj plan leczenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Moj plan leczenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Moj plan leczenia

1. Jutro o 8 rano sprobuje zabukowac wizyte na ten sam dzien u lekarza

Zobacz podobne tematy :
Odp: Moj plan leczenia

2. Nie udało mnie sie zabukowac wizyty u lekarza na dziś, ale mają fajna opcje umawiania wizyt na video konsultacje i to za darmo,tak więc się tam zarejestruje i nawet lepiej,bo można sobie wybrać,kiedy pasuje, żeby lekarz zadzwonił na video call i rozmowa jest taka sama,oprócz badań oczywiscie, co na żywo wizyta i też można skierowanie dostać,to super to nawet jest nie wiedziałam, że za darmo takie coś mają. To idę się zabukowac na video rozmowę z lekarzem

3. Udało mnie sie zabukowac video rozmowe na dzisiaj, później do mnie lekarz zadzwoni,ale super. Mam.nadzieje,ze mi coś pomoże/poradzi dzisiaj

4 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-04-08 15:36:22)

4. Video rozmowa przeprowadzona. Badania dalsze zabukowane

I muszę zrobić test ciążowy. I to nie dlatego,żeby sprawdzić ciążę, bo ja wiem,że w ciąży NIE JESTEM... tylko dlatego, bo dzisiaj po wszystkich latach swojego życia dowiedzialam się, że niektóre choroby jajnikow i innych kobiecych narządów moga(ale nie musza) również dać wynik pozytywny testu ciążowego,ponieważ poziom HCG  czy jakiś tam również może wzrastać podobnie jak w ciąży... Także ja wykonam ten test ciążowy, tylko jeszcze niewiem kiedy,ale na dniach go zrobię,prawdopodobnie jutro.

Jak będzie negatywny to i tak muszę mieć dalsze badania,bo nie zawsze hormony się ujawniają

Jak będzie pozytywny to mam szybko wizyte u lekarza bukować i dadzą mi przyspieszone skierowanie do szpitala na USG ,ale dokładnie dlaczego to mi nie chciala powiedziec przez video call,ponoc nie jest uprawniona do udzielania takich informacji przez video i przez telefon ogolnie,tym bardziej,ze dopiero jestem przed badaniami

Takze ludzie jak mi wyjdzie test pozytywny to mnie tu nie piszcie, ze ja jestem w ciazy niepokalanie poczetej  big_smile

A jutro mam cytologie,to mi moze tez dadza szybsze skierowanie, zeby tego guzka sprawdzić

No ludzie ,a jestem z siebie dumna,ze pomimo zmeczenia w jeden dzien zalatwilam video rozmowę z lekarzem i juz cos do przodu ruszylo

5. Coz dzisiaj mialam zrobic test ciazowy zgodnie z zaleceniem lekarskim,ale zapomnialam kupić w aptece w dodatku znowu dzis dopadl mnie zjazd energii i wiekszosc dnia spedzam w łóżku. Ten test planuje zrobic w weekend,bo jutro to watpie czy bedzie mnie sie chcialo iść do apteki

Okresu nadal nie ma,chroniczne zmęczenie nadal niestety jest,pomimo,ze stosuje sie do zalecen lekarza

6. Test ciążowy-negatywny,ale i tak bez wzgledu na wynik musze miec badania krwi i USG zrobione. Takze moj kolejny krok w leczeniu to iść na badania krwi w następnym tygodniu,które juz mam zabukowane na 16 kwietnia

Ja myślę, że to są problemy z hormonami i lekarz da mi na to lekarstwa i bede miec okres

Muszę tez umówić nowa wizyte w sprawie tego guzka,bo mi lekko urosl, ale mnie nie boli,wiec chyba nic groznego co nie,skoro nie boli? Pewnie bede miec biopsje zrobiona. To w nastepnym tygodniu tez zabukuje wizyte

A na USG to musze prawie miesiac czasu czekać do szpitala,a cos mnie sie pomieszało i myslalam,ze wczesniej bede mieć

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Moj plan leczenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024