Dostalam okres,ale mam kolejny problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Dostalam okres,ale mam kolejny problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dostalam okres,ale mam kolejny problem

Po pierwsze:cud się stał ! Okres dostalam dzisiaj rano,a coś czulam, że go dostanę,bo tak mnie brzuch pobolewał jak zawsze przed okresem,ale nie bylam pewna,czy to bedzie okres,wiec nic nie pisalam. I to jest okres na 100%,ale sie ludzie cieszę, po 3 miesiącach braku okresu w koncu go dostalam

Natomiast postanowilam nie odwolywac i  zrobic badania krwi i sprawdzic prace hormonow oraz pojsc na USG,poniewaz pomimo, że dostalam okres to nadal chce sprawdzic dlaczego go nie mialam tak długo,a skoro już lekarz wysłał skierowanie do szpitala i jest okazja się przebadac to czemu nie skorzystać z okazji prawda? Przynajmniej będę spokojniejsza. Tylko,że teraz to głupio mnie się będzie przyznawać lekarzowi, że mam ten okres,bo mogli by mi odwołać to USG i badania krwi ,a ja chce naprawdę sprawdzic swoje zdrowie,bo to,że dostalam okres nie znaczy ,że już wszystko jest ok, w końcu 3 miesiące bez okresu o czymś mogą świadczyć prawda? Tak,więc postanowiłam nie przyznawać się lekarzom, że dostalam okres i niech mi porobią wszystkie potrzebne badania

Po drugie: pojawil mnie sie nowy problem,bo guzek,który wykryla mi ginekolog przed Wielkanocą na narządach płciowych pod skóra zaczął się powiększać i teraz mogę go dużo lepiej wyczuc niż wcześniej. Nie boli mnie, więc to chyba dobry znak,ale muszę go koniecznie dokładnie zbadać. Moj lekarz w weekendy nie przyjmuje,także muszę czekać do poniedziałku by spróbować zabukowac wizyte na ten sam dzien. Ginekolog zabroniła mi to wyciskac itp,więc tego nie ruszam,ale już mnie to wkurzać zaczyna,bo jak nie jeden problem to drugi i tak w kółko,że się można wykończyć

Po trzecie:nadal latam z pełnym pecherzem do lazienki i wogole nie mam typowych objawów zapalenia pecherza, bo przecież miesiac czasu bez antybiotyku to już dawno by mnie sie pogorszylo i bym miała ból,gorączkę i inne objawy,a nawet ból nerek już pewnie a mnie nic takiego nie dolega, tylko latam do lazienki z pełnym pecherzem. Takze infekcja pecherza mnie tu wogole do tego nie pasuje,ale na wszelki wypadek pije sok z żurawiny

Po czwarte: chroniczne zmęczenie mam nadal, ale są tez lepsze dni głównie duzo dzieki psychoterapii i stosowania sie do porad medycznych. Niestety lezenie w lozku w ciagu dnia nadal jest u mnie obecne i dzis wlasnie znow jest taki dzień,ale też próbuje być aktywna

Po piate: wzdety brzuch,ale nie boli mnie ,tylko mi to daje kompleksy, bo niewiem od czego tak mam,a napewno nie od jedzenia,bo ostatnio jem mniej ze stresu i tylko muszę zakladac luźne ubrania, żeby zakryć ten wzdety brzuch,bo ludzie by myśleli,że jestem w ciąży

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dostalam okres,ale mam kolejny problem

Cieszę się, ze dostalam okres,ale ten okres jest inny niz wczesniej,przede wszystkim leci mi duzo mniej krwi niz zazwyczaj,ale to zobacze jakie beda pozostale dni,no i wyjątkowo mnie brzuch boli,bo tak mialam bezbolesne okresy,ale to pewnie dlatego,że tak pozno go dostałam. Na szczęście ten bol nie jest mocny i jakos moge go zniesc bez tabletek przeciwbolowych. Dlatego nadal chce porobic wszystkie badania,ktore mam miec niedlugo zrobione

Moj guzek urosl,więc w poniedzialek bukuje wizyte u lekarza,a tez czytalam,ze czesto to nie jest niz groznego,także nie bede sie na zapas stresowac,bo by mnie wywiezli do wariatkowa.

To czeste latanie do lazienki z pelnym pechedzem moze miec zwiazek tez z hormonani,wiec to sie okaze po badaniach

Co do mojego chronicznego zmęczenia to majac testy z krwi sprawdza raz jeszcze przy okazji poziom żelaza i czy nie mam niedoborow

A co do mojego wzdetego brzucha to coz pozostaje mi jedynie czekac na USG,ale niewiem kiedy bede go miec w szpitalu list powinnam dostac w tym miesiacu z data wizyty

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Dostalam okres,ale mam kolejny problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024