sobie sama zrobilam
a to na zachodzie kosztuje strasznie drogo !
wypierdalam na wyspy kanaryjskie do La Palma ! nie podoba mi sie jeuropa !!!! yebau was pies !!!
czy ja juz tu pisalam o tym ze potrawy polskie swiateczne widuje na smietnikach w roznych krajach europy zachodniej ? takie jak bigosy w takich naczyniach gdzie sprzedaja w supermarketach kurczaki tanie ? Na smietniku byly wyrzucone pierogi , barszcz czerwony rozlany z pierogami ? Nie zanoscie tym ludziom tego bo oni to wyrzucaja .... smutne ale wlasnie bylam swiadkiem .... chyba ze komus sie Wigilia nie udala jakims menelom ? Ale watpie .... szlam ulica i widzialam dokladnie : kapusta ?, barszcz i chyba byly w tym uszka , pierogi , makowiec .... oni tego nie jedza .... wyrzucaja ....
Nie przywozcie im jedzenia z Polski (szkoda kasy !!!!) ani nie dawajcie bo oni wszystko wyrzucaja ! Ja kiedys tez cos tam tradycyjnie dawalam to oni nie doceniaja ! Najlepiej to im w morde nasrac !!! Ale moze lepiej sie usmiechnac i powiedziec " twoje zeby sa takie piekne ze moglabym nimi jesc " patrzac prosto w te ich wrefdne mordy !!!!
To taka przestroga .
Ptasie mleczko rozyebane widzialam pudelko .... przy smieciach ! jakby golebie narobily ![]()
i to nie tylko w tym roku
podrozuje po swiecie od lat to widze .
PO PIERWSZE W ZACHONIEJ EUROPIE ONI NIE WIEDZA GDZIE POLSKA O CO CHODZI ITD JAK COS IM PODARUJESZ TO BEDA ZACHWYCENI ALE SZYBKO TO WYPIERDOLA NA SMIECI , ZAWSZE BEDZIESZ DLA NICH POD LUDZIEM I ZAWSZE BEDZIESZ Z ROSJI TERAZ Z UKRAINY !!!! ONI SA PRZYZWYCZAJENI ZE LUDZIE ZE WSCHODU IM BEDA SIE KLANIAC W POL BEDA WIELBIC ICH I IM SLUZYC za darmo albo za pol darmo!!!!!!!! Tak jak to polaczki robia od dziada pradziada ! IM TRZEBA SLUZYC ROZPIESZCZAC DMUCHAC CHUHAC NA NICH A ONI NA NAS SRAJA I ONI TO WIEDZA I UWAZAJA ZE TO NORMAL !
TAK TO NORMAL TERAZ MY MOZEMY STARYM KURWA NASRAC W MORDY I PODZIEKOWAC ![]()
PUSTYM KURWA PO KOMUNISTYCZNYM WSZYSTKIM SPRASOWANYM TORORBOM.