Nie znoszę swojego durnego ex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nie znoszę swojego durnego ex

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Nie znoszę swojego durnego ex

Mialam w tym roku iść na imprezę w Sylwestra ,a ten osioł mi dziś napisał "ze on chce iść z nową dziewczyna". On miał naszej corki pilnować. To jest niesprawiedliwe,że on korzysta.z wolności, a ja mam obowiązki przez tyle lat. Najchętniej bym córkę zostawiła sama w domu i poszła na te imprezę, niestety w Anglii jest nielegalne zostawiac nieletnie dziecko samo na noc, więc napisalam do tego osla "ze ma mi dać kasę na opiekunke" to mi odpisal "ze mam zasilki na córkę to sobie sama opiekunkę oplace"... ja już sukienke taka fajna imprezowo-sylwestrowa online wybierałam,znajomym powiedziałam,że będę tam będzie mieszane towarzystwo chłopaki i dziewczyny jak to na imprezie sylwestrowej ,a ten bałwan wszystko zepsuł... Nienawidzę tego,że mój ex ma wolność, a ja jej nie mam. Wogole mnie sie nie chce odzywać do tego durnia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie znoszę swojego durnego ex

A ten twój ex placi ci alimenty   ?

Miklosza napisał/a:

Nie,ale jak nie pójdę przez te kanalie na te imprezę to go podam o alimenty.  Skończyło się babci sr@nie nie będzie mi bałwan zabierał ostatnich resztek wolności

4

Julia life in UK napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie,ale jak nie pójdę przez te kanalie na te imprezę to go podam o alimenty.  Skończyło się babci sr@nie nie będzie mi bałwan zabierał ostatnich resztek wolności

Powinnaś to zrobić zaraz po zerwaniu

Miklosza napisał/a:
Miklosza napisał/a:

To prawda bylam za dobra i takie są tego efekty

6

Miklosza napisał/a:

Ex ci nie pomaga finansowo  ?

Miklosza napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Tzn jak corka jest u niego to zawsze za swoje jej coś kupuje,ale tak to nie oprocz tego. NIE to już się właśnie skończyło babci sr@nie ja wogole nie czuje,że mnie sie chce odzywać do niego nawet. Niech wypierdziela w kosmos,chociaż nawet ufoludki będą go mieli dość  big_smile

8

Miklosza napisał/a:

Tzn jak corka jest u niego to zawsze za swoje jej coś kupuje,ale tak to nie oprocz tego. NIE to już się właśnie skończyło babci sr@nie ja wogole nie czuje,że mnie sie chce odzywać do niego nawet. Niech wypierdziela w kosmos,chociaż nawet ufoludki będą go mieli dość  big_smile

big_smile

9

Widze ze nawet po rozstaniu cie rucha big_smile

10 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-12-22 23:10:58)

Serog12 napisał/a:

Co Ty bredzisz? !!! Nigdy w życiu prędzej się rzucę pod pociag niż z tą kanalie, po za tym on ma dziewczyne i wcześniej też jakąś miał widocznie żadna z nim.nie wytrzymuje,ciekawe ile ta obecna z nim da rade wytrzymać

11

Serog12 napisał/a:

Co Ty bredzisz? !!! Nigdy w życiu prędzej się rzucę pod pociag niż z tą kanalie, po za tym on ma dziewczyne i wcześniej też jakąś miał widocznie żadna z nim.nie wytrzymuje,ciekawe ile ta obecna z nim da rade wytrzymać

Chodzilo mi o to ze nie placi alimentow i nie dal ci sie wyluzowac na sylwku. Z tym ze nie placi alimentow powinien cie bardziej szanowac i isc na pewne ustepstwa no coz.

Serog12 napisał/a:
Serog12 napisał/a:

Chodzilo mi o to ze nie placi alimentow i nie dal ci sie wyluzowac na sylwku. Z tym ze nie placi alimentow powinien cie bardziej szanowac i isc na pewne ustepstwa no coz.

A to wyrazaj sie jasniej  big_smile. No tak masz racje. Jeżeli przez niego nie pojde na te imprezę to podaje go o alimenty w trybie natychmiastowym albo jeszcze szybciej

13

Miklosza napisał/a:

Pisałem "dobre uczynki mszczą się na człowieku"

paslawek napisał/a:
Miklosza napisał/a:

W tym.przypadku niestety masz rację

15

paslawek napisał/a:

W tym.przypadku niestety masz rację

Zastanówmy się moi drodzy nad odwetem srogim na exie

Jak nie pojde na te imprezę to będzie niebo drzalo tej nocy,gwiazdy pospadajom na ziemię, a ziemia się rozstąpi na widok mojego gniewu zacznie drzeć cały chłopski lud, bo skończy się WSZYSTKIM babci sr@nie, raz na zawsze

17

paslawek napisał/a:

Zostawić dziecko pod drzwami zanim ex wyskoczy na swoją imprezę big_smile Wtedy będzie musiał się nią zająć, a Julka będzie mogłą iść na swoje balety wink

18

Priscilla napisał/a:
paslawek napisał/a:

Zostawić dziecko pod drzwami zanim ex wyskoczy na swoją imprezę big_smile Wtedy będzie musiał się nią zająć, a Julka będzie mogłą iść na swoje balety wink

Najprostsze sposoby są najskuteczniejsze big_smile
Julka podpowiedz młodej tekst :"tatusiu przyszłam na imprezę - cieszysz się ?"

19

Z takimi trzeba by stać se Hildegarda żeby ich przetrzymać serio, bez ironii xd

20

Niech sie chłop pobawi. Co mu będziesz żałować. Za rok poimprezujesz

21 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-12-27 01:09:32)

pablo94 napisał/a:

Niech sie chłop pobawi. Co mu będziesz żałować. Za rok poimprezujesz

big_smile chciałbyś żebym czekała rok. Jednym.z moich noworocznych postanowien będzie to,że będę częściej wychodzić do znajomych. Moja corka wg prawa może w ciągu dnia zostawać na kilka godzin sama w domu w jej wieku, także skończyło się babci sr@nie,że ja siedziałam w domu z dzieckiem,a durny chłop korzystał z wolności,  teraz ja tez będę sobie wychodzić więcej wieczorami,a jedynie na noc będę do domu wracać, bo wg prawa nie mogę jeszcze corki na noc samej w domu zostawic.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nie znoszę swojego durnego ex

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024