Relacja Pan - Suka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Relacja Pan - Suka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Relacja Pan - Suka

Witam serdecznie.
Nie wiem czy w odpowiedniej rubryce zamieszczam swój post, ale w razie co, to proszę o przeniesienie.

Od jakiegoś czasu jestem w relacji, w ktorej jestem szczęśliwa i spełniona. Chciałabym wejść na wyższy poziom z Moim Partnerem [ On również tego chce] i chcialabym by to bylo wyjątkowe.
Czy podpowie któraś kobietka, w jaki wyjątkowy sposób można oznajmić swojemu Mężczyźnie, że chcę być Jego S.. tudzież Uległą? Nie chcę aby to były tylko wypowiedziane przeze Mnie słowa, chciałabym by zapamiętał sposób w jaki mu to oznajmiłam.. 

Z góry pięknie dziekuje za każdą podpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2025-11-26 17:46:36)

Odp: Relacja Pan - Suka

A jaki ma to miec cel?
Jak chcesz partnera pocalowac to tez mowisz mu, ze chcesz go pocalowac czy po prostu to robisz?

Bycie uleglym to nie zawod licencjonowany, ze potrzebne jest na to zezwolenie.

Natomiast po twojej wiadomosci podejrzewam, ze sie do tego nie nadajesz - nie chcesz byc ulegla tylko fajna.
Chcesz aby to bylo "wyjatkowe" - w przypadku kobiet, wyjatkowa komunikacja to mowienie wprost bez pierdolenie na okretke.
To co tutaj robisz - pytasz i rozmyslasz jak powiedziec cos co wiesz jak powiedziec - raczej pokazuje, ze od masy kobiet wiele Ciebie nie wyroznia.

3

Anique84 napisał/a:

Witam serdecznie.
Nie wiem czy w odpowiedniej rubryce zamieszczam swój post, ale w razie co, to proszę o przeniesienie.

Od jakiegoś czasu jestem w relacji, w ktorej jestem szczęśliwa i spełniona. Chciałabym wejść na wyższy poziom z Moim Partnerem [ On również tego chce] i chcialabym by to bylo wyjątkowe.
Czy podpowie któraś kobietka, w jaki wyjątkowy sposób można oznajmić swojemu Mężczyźnie, że chcę być Jego S.. tudzież Uległą? Nie chcę aby to były tylko wypowiedziane przeze Mnie słowa, chciałabym by zapamiętał sposób w jaki mu to oznajmiłam.. 

Z góry pięknie dziekuje za każdą podpowiedź.

To miałby być wyższy poziom!? Może na stole  lub żyrandolu, to zawsze wyżej big_smile
A jeśli faktycznie chcecie wejść na wyższy poziom, cokolwiek to znaczy, to trzeba to uzgodnić z partnerem, bo dla niego może oznaczać niższy i nie będzie zadowolony.

4

U wieki poziomy rosna proporcjonalnie do bycia roszczeniowym, bezuzytecznym, toksycznym, feministycznym smieciem smile

5

Dziekuje pieknie, podejrzewałam, ze nie jest to miejsce do takich pytan ale zaryzykowałam.  No nic, dzieki milego dzionka dziewczynki

6 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2025-11-27 14:08:33)

Anique84 napisał/a:

Dziekuje pieknie, podejrzewałam, ze nie jest to miejsce do takich pytan ale zaryzykowałam.  No nic, dzieki milego dzionka dziewczynki

Chcialas napisac "do zobaczenia w kolejnym fejkowym poscie"

Anique84 napisał/a:

przeze Mnie słowa

Jak zadufanym trzeba byc w sobie aby pisac "mnie" z wielkiej litery.. xD

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Relacja Pan - Suka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024