Ona nie odczuwa podniecenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ona nie odczuwa podniecenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1 Ostatnio edytowany przez Krasiak (2025-11-26 10:44:41)

Temat: Ona nie odczuwa podniecenia

Witam
Jestem w związku z dziewczyną od kilku miesięcy. Kochamy się i układa nam się bardzo dobrze, dogadujemy się, nie kłócimy, typowa dobra para.
Myślałem dotychczas, że wszystko z wyszstkim jest ok. Jeśli chodzi o seks i ogólnie życie erotyczne też... Pieścimy się, jesteśmy już po pierwszym razie. Z mojej strony wszystko jest ok, partnerka bardzo mnie podnieca, nie mam problemu z dojściem. Myślałem, że z moją TŻ też jest ok... Ale wczoraj wyznała mi, że Ona nie czuje podniecenia żadnego... Nigdy go nie czuła, zdała sobie z tego sprawę wcześniej, ale myślała, że potrzebuje trochę czasu, że będzie lepiej no i bała się mojej reakcji na to.
Potem doszło do kolejnego zbliżenia i wtedy wyznała, że Ona nic nie czuje i zawsze udawała, że jest podniecona, żeby nie zrobić mi przykrości.
Zdziwiłem się, bo zawsze jak się pieścimy, dotykamy, całujemy to jest mokra w wiadomych miejscach. Ale podobno oprócz tego, nie dzieje się nic u niej Żadnego podniecenia, mówi, że nigdy nie czuła czegoś takiego jak podniecenie.
Przepłakała całą noc wcześniej z tego powodu tak mi powiedziała. Mówi, że to nie jest tak, że Ona nie ma ochoty... Ona po prostu nic nie czuje. Minetka ją tylko łaskocze, nic więcej, a penetracja to ból, bez podniecenia żadnego i przyjemności.

Nie wiem co zrobić, TŻ ma wizytę u ginekologa za 2 tygodnie i wtedy chce się zapytać lekaża co jest przczyczyną takiego stanu... Ja jestem lekko druzgotany tym, że Moja dziewczyna nigdy nie czuła podniecenia żadnego, chociaż tego chce.
Mój świat troszczkę się zawalił, kiedy się dowiedziałem, że to zawsze udawane było, te pojękiwanie itd. Żeby zrobić mi przyjemność
Boje się, że moja partnerka jest aseksualna... Już nawet sam straciłem ochotę na co kolwiek, nie mam ochoty już nawet się z nią pieścić, kiedy wiem, że to w ogóle na nią nie działa.

Rozmawiałem z nią, pytałem się, czy się czegoś boi, stresuje. Mówi, że nie, że bardzo mnie kocha

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ona nie odczuwa podniecenia

Na tindera ją wyślij, niech wybiera czada, on ją zbada, a ty w końcu przestaniesz się bać że aseksualna. Bo z pewnością nie przyszło ci do głowy, że ona "aseksualna" jest w kontaktach intymnych z tobą ?

3

Spokojnie, zaraz przyjdą koleżanki i polecą indiańską formułę ziołową na podniecenie. I będziecie żyć długo i szczęśliwie;)

4

Solaris napisał/a:

Spokojnie, zaraz przyjdą koleżanki i polecą indiańską formułę ziołową na podniecenie. I będziecie żyć długo i szczęśliwie;)

Ci Indianie to umieli leczyć...

5

Jest to blokada psychiczna. Seksuolodzy mówią,ze nie ma kobiet oziębłych a jedynie nierozbudzone. Myślę,ze cała sytuacja jest równie trudna dla niej jak i Ciebie skoro Ci o tym powiedziała. Czy próbowaliście może stosować afrodyzjaków? W wielu przypadkach mogą dac dobre działanie. Polecana jest na przykład hiszpańska mucha ( w Polsce sprzedawana pod nazwą Sex Elixir).
Poczekajcie na to co powie lekarz.
Poza tym jesli kobieta robi się mokra to jest to właśnie podniecenie.

6

Dziwny przypadek. Jest mokra, a nie czuje podniecenia. Dwie sprzeczności. Nie jestem w stanie tego racjonalnie wytłumaczyć. Różne cuda zdarzają się na tym świecie. Miałem onegdaj również bardzo dziwną sytuację. Po imprezie zakrapianej alkoholem ,zostałem w pokoju hotelowym sam na sam z nowo poznaną koleżanką. Znaliśmy się od dwóch dni. W pewnym momencie ona zapytała się mnie czy lubię się całować. Ona mi się podobała więc odpowiedziałem, że lubię. Następny krok był oczywisty. Było całowanie i obmacywanki. Ona była ubrana już w seksowną piżamkę. W pewnym momencie zdjęła majteczki. Miała na sobie jedynie tą mini piżamkę. Była aktywna i odważna. Zero krępacji, a znaliśmy się dopiero 2 doby. Ona mówiła,, że uwielbia całować się i pieścić z chłopakami. W pewnym momencie dotknąłem ją "tam" czyli poniżej pasa. Poczułem tylko suchą czuprynkę. Byłem zdziwiony gdyż zwykle po całowaniu i obmacywankach dziewczyny zawsze tam były mokre. Ona wytłumaczyła mi, że nie wie dlaczego tak się u niej działo. Uwielbiała pieścic się z chłopakami, podniecalo ją to, ale nie była tam mokra mimo nawet długich pieszczot. Zwierzyła mi się, że chłopacy , z którymi miała do czynienia, z tego powodu, że była tam sucha, zarzucali jej oziebłość ale ona twierdziła, że gdyby była ozięmbła to unikałaby intymnych chwil z chłopakami. Nie dopuszczałaby chłopaków do siebie. Nadmieniam,,że nie bzykaliśmy się w tym hotelu. Nawet nie próbowałem. Nie byłbym zdolny. Alkohol zrobił swoje. Sporo wódki wcześniej się polało. Dziwna to była sytuacja. To byl jedyny raz gdy dziewczyna , z ktorą doswiadczyłem intymnych przyjemnosci, nie była tam mokra mimo długich z nią pieszczot.

7

Czasami tak jest, kobieta może być bardzo podniecona, ale i tak potrzebuje lubrykantu

8 Ostatnio edytowany przez AdamJeden (2025-12-16 00:58:03)

WiktoriaWWw napisał/a:

Czasami tak jest, kobieta może być bardzo podniecona, ale i tak potrzebuje lubrykantu

Dodam tylko że jak współżycie będzie bardziej regularne to i z czasem naturalne nawilżanie zadziała.
Jak nie, to warto skonsultować z ginem.

9

Lotus napisał/a:

Dziwny przypadek. Jest mokra, a nie czuje podniecenia. Dwie sprzeczności.

Jeśli wziąć pod uwagę, że historia prawdopodobnie jest zmyślona, bo to się faktycznie kupy nie trzyma, to wszystko przestaje być dziwne wink

10

A czy jego kobieta przypadkiem nie robi mu na złość? Bo jej zachowanie nie jest moim zdaniem zbyt normalne.... Nie powinna się tak zachowywać. Jeśli jest mokra to musi być podniecona. Bez podniecenia tego nie ma. Niemniej dodatkowe zabawki to nic złego. Sex elixir również swego czasu przetestowaliśmy. Miło wspominam. Dobrze,ze o nim tutaj mi przypomniałeś.

11

calour napisał/a:

Niemniej dodatkowe zabawki to nic złego. Sex elixir również swego czasu przetestowaliśmy. Miło wspominam. Dobrze,ze o nim tutaj mi przypomniałeś.

Nie z nami te spamerskie numery cool

12

Priscilla napisał/a:
calour napisał/a:

Niemniej dodatkowe zabawki to nic złego. Sex elixir również swego czasu przetestowaliśmy. Miło wspominam. Dobrze,ze o nim tutaj mi przypomniałeś.

Nie z nami te spamerskie numery cool

Na kilometr tych spamerów czuć:))

13

calour napisał/a:

Sex elixir również swego czasu przetestowaliśmy. Miło wspominam. Dobrze,ze o nim tutaj mi przypomniałeś.

Gdyby działał, to byś o nim nie zapomniał.

14

Nie wydaje mi się żeby robiła mi na złość. Mnie też dziwi, że jest mokra zawsze (czasami bardzo mokra) ale mówi, że oprócz tego to nic a nic hmm Mówi, że nie czuje podniecenia.
Już sam nie wiem co o tym myśleć. Zawsze myślałem, że jej dobrze, wnioskowałem to po jej zachowaniu itd. No ale jak mówi, że nic to nic.
Tylko czy ten cały elixir sprawi, że moja kochana jak zaczarowana zacznie odczuwać podniecenie?

Kiedyś jedna partnerka mówiła, że jej dotychczasowi partnerzy nie potrafili sprawić jej rozkoszy. Okazało się że byli zbyt delikatni i nie potrafili znaleźć u niej tego miejsca. Bo łechtaczkę miała bardzo małą. Jak już się rozbudziła to czuła wszystko.
U autora nie znamy wieku partnerki. Ciało kobiety "uczy" się odczuwać przyjemność.

16

Nie napisze Ci tutaj na 100% bo wszystko zależy od danej osoby. Myślę,że wieu osobom coś takiego pomaga bo jest to pewne urozmaicenie. Sa to naturalne składniki tak więc na pewno jej nie zaszkodzi ale pomoże.

Ciągle jestem jednak zdania,że kobieta jest może na Ciebie zła oraz powiedziała CI to na złość. Bo jakby zupełnie jej się nie chciało to byłaby sucha. Podniecenie objawia się właśnie tym,ze kobieta jest mokra tam na dole. Tak na marginesie to czy nie ma obecnie jakiegoś stresującego okresu w pracy?
Moze przydałby się Wam jakiś wyjazd we dwoje na weekend w jakiejś spokojne miejsce ? Bieszczady albo Mazury?

17

Nie wydaje mi się żeby robiła mi na złość, na prawdę znam ją dobrze, wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne, raczej taka możliwość odpada i nie biorę jej za bardzo po uwagę.
Oboje mamy dosyć stresujący okres od dłuższego czasu, to prawda. Byliśmy właśnie na wyjeździe kiedy to wszystko wyszło na jaw.
Mi też się zawsze wydawało, że jeśli kobieta jest mokra, to znaczy, że jest podniecona i jej dobrze. Nie wiem, nie wiem. Ginekolog, czy sexuolog, jak myślicie?
Może jakaś wizyta partnerska u sexuologa? Tylko, czy Ona się przy mnie tak otworzy? Może się czegoś wstydzi i mi nie mówi, sam nie wiem hmm

18

Proponuje jeszcze z nia porozmawiać czy to co mówiła jest szczere. Możesz powiedzieć,ze bardzo CIę to zaniepokoiło. W tym przypadku sensowniejsza bedzie wizyta u seksuologa. Zorientuj się jacy specjalisci pracują w Twojej miejscowości.
Ewentualnie proponuje zorganizować jeszcze romantyczny wieczór we dwoje. Wino, kolacja. Czerwona pościel, świece. Jakieś gadżeciki erotyczne o których wspominałam. Po tej nocy zapytaj się jak się czuje

19

Porozmawiam z nią raz jeszcze, ale wydaje mi się, że jedynie powtórzy to, co wcześniej mówiła.
Wizyta u lekarza już umówiona, tylko pytanie, czy trafiłem na dobrego specjalistę

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ona nie odczuwa podniecenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024