Jak powiedzieć dziewczynie że jest kiepska w łóżku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak powiedzieć dziewczynie że jest kiepska w łóżku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak powiedzieć dziewczynie że jest kiepska w łóżku?

Jesteśmy w wieku średnim, oboje po przejściach. Mieszkamy razem od 2 lat. Problem jest że pomimo że się w miarę dogadujemy w wielu kwestiach to męczy mnie sprawa tego że ona po prostu jest kiepska w łóżku. Co dokładnie to znaczy, powiecie..... ano to że nie jest zaangażowana, nie czuję od niej emocji, nie wkręca się w to, jest mało pomysłowa, nie potrafi nic zainicjować.... tak trochę jakby odwalała to z obowiązku czy jak to nazwać.
Jest miła, zgrabna i i inteligentna, błyskotliwa, fajna do rozmowy itp itd, ale sprawy łóżkowe po prostu bardzo słabe. Miała już trochę facetów, w tym dłuższe związki, więc myślałem że już raczej wie co robi i jest tz. "wyrobiona", a ona tak trochę jak dziewica się zachowuje w łóżku, więc trochę nie rozumiem. Jest to istotna część związku i zastanawiam się jak poruszyć temat aby jej nie urazić i nie zniechęcić, a z drugiej strony jej do niczego nie zmuszać. Szkoda by było aby to nie wypaliło z tego powodu, ale miałem już trochę kobiet i wiem co jest możliwe i czego mogę oczekiwać. Nie chcę jej zdradzać, ale jeżeli nie będzie poprawy to może do tego dojść. Może macie jakieś rady? Pomysły?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak powiedzieć dziewczynie że jest kiepska w łóżku?
GucioPszczoła napisał/a:

Może macie jakieś rady? Pomysły?

To, jak się zachowuje w łóżku kobieta zależy w dużym stopniu od partnera.
Jeśli myślisz że krytyką poprawisz sytuację na dluzej, możesz się bardzo zdziwić;)

Zachęcaj ją, pokazuj co jest dla Ciebie ważne i mów o tym, pytaj czego ona by chciała.
Rozmowa to jedno, zachowanie to drugie. Czasem wstyd nie pozwala opowiedzieć o pragnieniach czy potrzebach, o tym co się bardziej podoba, ale obserwacje reakcji powiedzą wszystko.

Więc jeśli z Ciebie taki doświadczony mężczyzna, testuj różne możliwości i obserwuj jak reaguje.
Jeśli znajdziesz sposób i uda Ci się ją rozpalić, ona sama będzie chciała więcej.
Nie wiem po co to piszę, powinieneś to wiedzieć patrząc na to jak siebie opisujesz.

Choć ten opis wygląda jak opis kogoś, kto ma znajomość zachowań w łóżku różnych kobiet, ale niekoniecznie umie świadomie grać na instrumencie, jakim jest ciało kobiety. Inaczej, byś nie pytał.

W ogromnym skrócie, skup się na niej a jeśli zrobisz to dobrze, powinna się otworzyć.
Jest też możliwość niedopasowania, innych temperamentów, itp. No ale z tym nic nie zrobisz.

3

Może seks nie jest dla niej ważną sferą życia więc niewiele wskórasz. A może nie ma między wami chemii obustronnej. Brak zaangażowania i emocji raczej kiepsko wróży. Bo w umiejętnościach zawsze można się podszkolić;) ale jak nie ma emocji to ewidentnie coś nie iskrzy. Normalnie przecież jest zupełnie na odwrót.

4

GucioPszczoła napisał/a:

Jesteśmy w wieku średnim, oboje po przejściach. Mieszkamy razem od 2 lat. Problem jest że pomimo że się w miarę dogadujemy w wielu kwestiach to męczy mnie sprawa tego że ona po prostu jest kiepska w łóżku. Co dokładnie to znaczy, powiecie..... ano to że nie jest zaangażowana, nie czuję od niej emocji, nie wkręca się w to, jest mało pomysłowa, nie potrafi nic zainicjować.... tak trochę jakby odwalała to z obowiązku czy jak to nazwać.
Jest miła, zgrabna i i inteligentna, błyskotliwa, fajna do rozmowy itp itd, ale sprawy łóżkowe po prostu bardzo słabe. Miała już trochę facetów, w tym dłuższe związki, więc myślałem że już raczej wie co robi i jest tz. "wyrobiona", a ona tak trochę jak dziewica się zachowuje w łóżku, więc trochę nie rozumiem. Jest to istotna część związku i zastanawiam się jak poruszyć temat aby jej nie urazić i nie zniechęcić, a z drugiej strony jej do niczego nie zmuszać. Szkoda by było aby to nie wypaliło z tego powodu, ale miałem już trochę kobiet i wiem co jest możliwe i czego mogę oczekiwać. Nie chcę jej zdradzać, ale jeżeli nie będzie poprawy to może do tego dojść. Może macie jakieś rady? Pomysły?

Leży jak kłoda?

5

GucioPszczoła napisał/a:

Po prostu kompletnie jej nie ruszasz. A że jest ci wygodnie (obiadki i sprzątanie ?), to wymyśliłeś, że jest kiepska w łóżku. Tylko po co się nam chwalisz, że nie potrafisz wzbudzić emocji łóżkowych u swojej kobiety ?
Byłoby bardzo interesujące co miałaby do powiedzenia twoja partnerka o tobie. Poproś ją aby się z nami podzieliła. Może forum cos wam doradzi.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak powiedzieć dziewczynie że jest kiepska w łóżku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024