Pharmaceris, UVB i inne ? co u Was działa przy łuszczycy skóry głowy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Pharmaceris, UVB i inne ? co u Was działa przy łuszczycy skóry głowy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pharmaceris, UVB i inne ? co u Was działa przy łuszczycy skóry głowy?

Zastanawiam się nad zmianą pielęgnacji przy łuszczycy skóry głowy. Miałem już sterydy, teraz chcę coś łagodniejszego, ale skutecznego. Co u Was sprawdziło się na dłużej? Słyszałem też o lampach UVB, ale nie wiem, czy warto.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pharmaceris, UVB i inne ? co u Was działa przy łuszczycy skóry głowy?

Mało reklam dałeś przez te 9 lat. Jesteś nieefektywny - zwalniamy cię!

3

Mam lampę UVB od kilku lat. Pokrywa spokojnie całą głowę, barki i kark – bardzo wygodna w użyciu. Efekty są, ale trzeba być systematycznym. U mnie działało lepiej, gdy łączyłem z dobrym szamponem. Przerzuciłem się później na zestaw Psorisel – emulsja + płyn na noc i to był game changer. Teraz UVB używam tylko przy większych nawrotach.

4

U mnie najlepiej działa połączenie: Pharmaceris P (szampon i żel 2w1) + codzienna pielęgnacja Psoriselem. Najpierw złagodzenie zmian, potem utrzymanie efektu właśnie tym zestawem. Szampon Psorisel używam co 2–3 dzień, do tego raz w tygodniu emulsja na noc i naprawdę nie wraca.
https://www.drogeriaolmed.pl/produkt/ps … 38736.html

5

Córka używa Pharmaceris – wersję niebieską, teraz testujemy żółtą. Jest duża poprawa, ale wiadomo, że same kosmetyki nie zawsze wystarczą. Z tego powodu zaczęliśmy też dorzucać Psorisel co jakiś czas – szczególnie płyn na noc. W porównaniu do sterydów – dużo łagodniejsze działanie i bez skutków ubocznych.
https://i.ibb.co/8LYc9db8/485084225-1029052055704671-328311603098659539-n.jpg

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Pharmaceris, UVB i inne ? co u Was działa przy łuszczycy skóry głowy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024