Cześć ![]()
Mikołaj, Gdańsk
piszę ten post z czystej ciekawości, chciałbym poznać Waszą opinię dziewczyny.
Byłem ostatnio na badaniach u internisty, potem mam wizytę z okulistką. Tydzień po tygodniu.
Okazało się ze to taka dziewczyna która wpadła mi w oko, ja zwracałem swoją uwagę swoim ubiorem- kapelusz męski, kurtka dźnsowa, koszula elegancka- po prostu lubię to, nie wstydzę się, zwracałem uwagę i nawet inne osoby, oczywiście starsze Panie xD zagadywały do mnie, plus to że lubię czytać ksiązki gdy np jade w autobuscie, czekam na wizytę. Gdy ją zobaczyłem po prostu coś mnie tknęło, ale nie chciałem się spalić ze tak powiem, wieć powiedziałem sobie że tylko "zasieje ziarno" by mnie zoabczyła. PRzechodziła obok mnie parę razy, ja się utwierdziłem w przekonaniu że chciałym ją zaprosić na jakąś kawę , kolację? Według mnie lepsze to niż ten tinder, gdzie nie ma mnie już od roku, nie dla mnie to- większość kobiet myśli tam że kazdy facet chce tylko jednorazowych akcji- ja nie, pragnę miłosci bo jestem już 2 lata singlem.
Wiem że to śmeiszne , ale obmyślilem mały plan , bo bede mial z nia wizyte- ma piękne oczy, wiec jak będzie okazja, luz to podkreślę to w jakiś sposób, a pod koniec wizyty chciałbym ją zaprosić (nie mam z tym problemu, w tamtym roku jedna dziwczyna mi się spodobała, zagadałem i napisalem liścik, okazało się ze zaręczona niestety).
Chyba dużo lepiej wypadnę w jej oczach, niz jakiś typowy facet z Tidnera? Tylko chce sprobować
Na co dziewczyny zwracacie uwagę?
dziękuję za rady ![]()