Wiem ,że miałam tematu nie zakładać, ale - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Wiem ,że miałam tematu nie zakładać, ale

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-08-17 23:28:25)

Temat: Wiem ,że miałam tematu nie zakładać, ale

Musze, bo nie wytrzymam co ja przeczytałam o takiej matce ex pielęgniarce ,ktora namawiała swoją córkę,żeby przestała leczyć raka i piła jakieś zioła i dziewczyna zmarła 

Wogole czy wy też uwazacie, że czasem medycyna alternatywna nie tylko w przypadku raka ale też np zaburzeń psychicznych, chorób serca,ciężkiej cukrzycy itd ,że to jest wszystko niebezpieczne?

Ja do niedawna myślałam, że metody alternatywne są najlepsze i wierzyłam e teorie spiskowe,że lekarze chcą ludzi pozabijac razem z aptekarzami

Ale właśnie od niedawna zmieniłam zdanie

A co wy sądzicie o ludziach co odmawiają leczenia i leczą się alternatywnie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wiem ,że miałam tematu nie zakładać, ale

Cześć Julka.
Zaczynamy?

Palec Boga napisał/a:

Cześć Julka.
Zaczynamy?

Zaczynaj sobie i tak wiem,że będziesz mi spamowac przewidziałam to, ja już napisałam wszystko co chcialam w temacie, a teraz czekam na wypowiedzi innych.

4

Fajnie, jak ktoś Ci temat rozwala?

Palec Boga napisał/a:

Nie fajnie, no ale trudno jak już chcesz spamowac to sobie spamuj. Ja mam teraz poważniejsze rzeczy w życiu na głowie

6 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2025-08-17 23:47:52)

Julia life in UK napisał/a:
Palec Boga napisał/a:

Nie fajnie, no ale trudno jak już chcesz spamowac to sobie spamuj. Ja mam teraz poważniejsze rzeczy w życiu na głowie

No proszę.
Czyli już widzisz jak to jest jak TY komuś wchodzisz w temat i go rozwalasz swoimi durnowatymi wpisami?

A robisz to cały czas na forum

Palec Boga napisał/a:
Palec Boga napisał/a:

No proszę.
Czyli już widzisz jak to jest jak TY komuś wchodzisz w temat i go rozwalasz swoimi durnowatymi wpisami?

Ja teraz piszę na temat pod innymi tematami idź sobie zobacz

8 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2025-08-17 23:50:31)

Palec Boga napisał/a:

No proszę.

No właśnie patrzę i dalej widzę, że nie.
Dalej piszesz bzdury nie na temat pod czyimiś tematami i kierujesz tam uwagę na siebie pisząc tylko o sobie.

A więc pokemony nie znikną z tego forum.

9 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-08-17 23:53:07)

Palec Boga napisał/a:
Palec Boga napisał/a:

No proszę.

Dalej piszesz bzdury nie na temat pod czyimiś tematami i kierujesz tam uwagę na siebie pisząc tylko o sobie.

Nie pisze bzdur. To trudno sobie spamuj pokemonami co mnie to obchodzi. Ja już napisałam, że wszystko co mialam do napisania napisałam w temacie,  teraz czekam na wypowiedzi innych,a ja mam ważniejsze problemy niż się z Tobą użerać

10

Palec Boga napisał/a:

Nie pisze bzdur. To trudno sobie spamuj pokemonami co mnie to obchodzi. Ja już napisałam, że wszystko co mialam do napisania napisałam w temacie,  teraz czekam na wypowiedzi innych,a ja mam ważniejsze problemy niż się z Tobą użerać

ok

11

Raboot to humanoidalny, przypominający królika Pokémon z szaro-białym ciałem i czerwonymi oczami. Jego futro jest przeważnie czerwono-czarne, a górna część ciała jest czerwona i ma kołnierz, który zakrywa większość ust jak kominiarka, a na brzuchu ma kępki podobne wyglądem i funkcją do kieszeni kurtki. Futro Raboota chroni go przed zimnem i pozwala mu używać gorętszych ognistych ruchów, które wykonuje przez żółte ślady na czole i podeszwach.[1] Raboot ma również długie uszy, kilka kępek futra na czubku głowy, czerwone tęczówki i mały żółty nos.

Ze względu na grube i puszyste futro Raboot jest chroniony przed zimnem i może używać gorętszych, ognistych ruchów. Raboot zwykle ćwiczy pracę nóg, kopiąc Jagody z gałęzi drzewa, a następnie żonglując nimi stopami. Trenując kopnięcia, Raboot stara się unikać używania rąk. To skutecznie zapobiega utracie ciepła ciała Raboota.[1]

Raboot i jego ewolucyjni krewni są jedynymi znanymi Pokémonami, które mogą mieć Zdolność Stopera.

12

Corviknight to duży, ptasi Pokémon przypominający kruka. Większość jego ciała jest lśniąco czarna, ale dolny dziób i nogi są matowe. Jego pióra są hartowane stalą. Jego płaszcz, pierś, brzuch, boki i pióra szkaplerzowe są gładkie i przypominają zbroję płytową. Szpony, głowa i górny dziób Corviknighta są podobnie opancerzone. Ma nad oczami grzebień przypominający koronę i kryzę z piór na szyi, która przypomina brodę. Oczy Corviknighta mają białe źrenice, czerwone tęczówki i czarne twardówki.
Company Icon Galar Taxi

Ikona Galar Taxi

Mówi się, że Corviknight jest najsilniejszym Pokémonem-ptakiem w regionie Galar, zdolnym do odstraszenia każdego Pokémona, który spróbuje rzucić mu wyzwanie. Ze względu na swoją inteligencję i umiejętności latania Corviknight obsługuje firmę usługową Lotna Taksówka o nazwie Galar Taxi, w której przewozi ludzi z jednego miejsca do drugiego.[1] Corviknight żeruje na Bunnelby i toczy brutalne starcia terytorialne ze Skarmory'm. W Paldei Corviknight jest nieustannie atakowany przez Tinkatona, który obrzuca go kamieniami podczas lotu; dlatego lotne taksówki w Paldei używają Squawkabilly zamiast Corviknightów, aby uniknąć potencjalnych niebezpieczeństw.

Jako Gigantamax Corviknight staje się większy i ma nieco zmieniony wygląd. Kiedy jest Gigantamaxowany, skrzydła Corviknighta są pokryte świecącymi czerwonymi plamami energii Dynamax, a jego pióra na gardle są mocniejsze. Płyta na piersi i brzuchu rozdziela się na dwie zdobione płyty, a płyty na jej bokach są rozcięte, tak że przypominają średniowieczne bufiaste rękawy. Osiem piór zwanych ostrzo-ptakami na grzbiecie skrzydeł Gigantamaxa Corviknighta można wystrzelić z jego ciała, aby samodzielnie atakować wrogów. Jego ostrzo-ptaki również świecą energią Dynamax. W formie Gigantamax, Corviknight jest wystarczająco potężny, aby generować wiatry o sile huraganu. Może używać swoich masywnych skrzydeł do unoszenia się w powietrzu na prądach wstępujących tworzonych podczas Gigantamaksacji. Jego wzmocniony pancerz jest prawie niewrażliwy na ataki przeciwnika.[2]

Corviknight jest jedynym znanym Pokémonem, który może mieć Zdolność Lustrzanej Zbroi.

Gigantamax Corviknight jest jedynym znanym Pokémonem zdolnym użyć Ruchu Giga Maks., Giga Maks. Gniew Wiatru.

13

Corviknight to duży, ptasi Pokémon przypominający kruka. Większość jego ciała jest lśniąco czarna, ale dolny dziób i nogi są matowe. Jego pióra są hartowane stalą. Jego płaszcz, pierś, brzuch, boki i pióra szkaplerzowe są gładkie i przypominają zbroję płytową. Szpony, głowa i górny dziób Corviknighta są podobnie opancerzone. Ma nad oczami grzebień przypominający koronę i kryzę z piór na szyi, która przypomina brodę. Oczy Corviknighta mają białe źrenice, czerwone tęczówki i czarne twardówki.
Company Icon Galar Taxi

Ikona Galar Taxi

Mówi się, że Corviknight jest najsilniejszym Pokémonem-ptakiem w regionie Galar, zdolnym do odstraszenia każdego Pokémona, który spróbuje rzucić mu wyzwanie. Ze względu na swoją inteligencję i umiejętności latania Corviknight obsługuje firmę usługową Lotna Taksówka o nazwie Galar Taxi, w której przewozi ludzi z jednego miejsca do drugiego.[1] Corviknight żeruje na Bunnelby i toczy brutalne starcia terytorialne ze Skarmory'm. W Paldei Corviknight jest nieustannie atakowany przez Tinkatona, który obrzuca go kamieniami podczas lotu; dlatego lotne taksówki w Paldei używają Squawkabilly zamiast Corviknightów, aby uniknąć potencjalnych niebezpieczeństw.

Jako Gigantamax Corviknight staje się większy i ma nieco zmieniony wygląd. Kiedy jest Gigantamaxowany, skrzydła Corviknighta są pokryte świecącymi czerwonymi plamami energii Dynamax, a jego pióra na gardle są mocniejsze. Płyta na piersi i brzuchu rozdziela się na dwie zdobione płyty, a płyty na jej bokach są rozcięte, tak że przypominają średniowieczne bufiaste rękawy. Osiem piór zwanych ostrzo-ptakami na grzbiecie skrzydeł Gigantamaxa Corviknighta można wystrzelić z jego ciała, aby samodzielnie atakować wrogów. Jego ostrzo-ptaki również świecą energią Dynamax. W formie Gigantamax, Corviknight jest wystarczająco potężny, aby generować wiatry o sile huraganu. Może używać swoich masywnych skrzydeł do unoszenia się w powietrzu na prądach wstępujących tworzonych podczas Gigantamaksacji. Jego wzmocniony pancerz jest prawie niewrażliwy na ataki przeciwnika.[2]

Corviknight jest jedynym znanym Pokémonem, który może mieć Zdolność Lustrzanej Zbroi.

Gigantamax Corviknight jest jedynym znanym Pokémonem zdolnym użyć Ruchu Giga Maks., Giga Maks. Gniew Wiatru.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Wiem ,że miałam tematu nie zakładać, ale

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024