Wspomnienie ze speed datingu, czyli kolejna klapa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Wspomnienie ze speed datingu, czyli kolejna klapa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36 ]

Temat: Wspomnienie ze speed datingu, czyli kolejna klapa

Dawno się tu nie udzielałem, bo też u mnie bez zmian. Z rzadka trochę klikam na portalach randkowych, ale bez żadnych sukcesów. W końcu postanowiłem wybrać się na speed dating, co oczywiście nie było takie proste, bo terminów dla grupy wiekowej przed 30 jest mało, do tego miejsca dla mężczyzn bardzo szybko wyparowują. No ale w końcu udało mi się zarezerwować miejsce.

Na początku wyglądało to dobrze. kobiet było w zasadzie tyle samo co mężczyzn. Wśród mężczyzn nie było żadnych giga chadów, takim wystarczy tinder, tylko raczej sami normalni przeciętni mężczyźni. Dziewczyny podobnie, w większości ładne i szczupłe, ale też nie jakieś 10/10. Raczej głównie takie 7-8/10.

Same rozmowy poszły raz lepiej raz gorzej, ale z kilkoma dziewczynami miałem wrażenie, że rozmawiało mi się naprawdę dobrze i mieliśmy wspólne tematy. Na tak zaznaczyłem ponad połowę dziewczyn.
I co? Oczywiście zero matchy...

Ale to nie koniec mojej opowieści. Na tym speed datingu był też mój znajomy. Który ogólnie jest przystojniejszy ode mnie i ma naprawdę dobrą gadkę. Opowiadał mi, że z wieloma dziewczynami miał naprawdę bardzo dobre flow. On również zaznaczył ponad połowę i co? Też zero matchy....

Podobno jak patrzył na ich kartki to widział, ze tylko jedna dziewczyna kogokolwiek zaznaczyła...

Wydawać by się mogło, że kiedy nie trzeba czekać na match na tinderze czy badoo, tylko jest od razu rozmowa na żywo i wymaga to większego zaangażowania, bo trzeba zapłacić i przyjść osobiście to szanse są większe, ale jednak nie...

Dodam jeszcze, że nie były to jakieś puste dziewczyny po zawodówce, a w większości dobrze wykształcone, po porządnych studiach lub w trakcie.

To, że mnie się nie udało to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale że mojemu koledze, który ma lepsza aparycję i gadkę również to już utwierdza mnie w przekonaniu, że speed dating to się nie wiele różni od aplikacji randkowych, gdzie kilka procent najatrakcyjniejszych mężczyzn zgarnia 90% kobiet.

Rynek matrymonialny w polsce to jednak jest jedna wielka porażka...

Nie widzę sensu chodzenia dalej na speed dating. Na ilu musiałbym być, żeby mieć jakiś match? A  nawet gdybym jakiś miał to nie daje żadnej gwarancji, że cokolwiek z tego wyjdzie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wspomnienie ze speed datingu, czyli kolejna klapa

Takie dziewczyny jak wyzej często szukają bogaczy,na szczęście nie wszystkie albo kogoś kto zastąpi im exa i będzie bardzo do niego podobny,powodów może być 1500 dosłownie i wiecej jeszcze innych

W jakim województwie byłeś /byliście ?

3

Skąd pewnosc że on akurat ci nie ściemnia ,może ktoś go jednak zaznaczył?

4

Podobno większość dziewczyn było ładnych w miarę, wykształconych i szczupłych:
podobno Ty się uważasz za przeciętniaka.
a jednak z tej grupy połowę odrzuciłeś smile

no faktycznie beznadziejny ten rynek matrymonialny

5

Ela210 napisał/a:

W miarę ładna, wykształcona i szczupła to nie znaczy jeszcze, że atrakcyjna i pociągająca.

6

Jack Sparrow napisał/a:
Ela210 napisał/a:

W miarę ładna, wykształcona i szczupła to nie znaczy jeszcze, że atrakcyjna i pociągająca.

Zależy kto jaki lubi typ, ja doszedłem do wniosku że nie jestem jakimś wielkim fanem szczupłych babek, jednak wolę trochę szersze.

7

ChuopskiChłop napisał/a:

ja doszedłem do wniosku że nie jestem jakimś wielkim fanem szczupłych babek, jednak wolę trochę szersze.

Facet nie pies - na kości nie poleci wink

8

nieistotne są wasze preferencje. Autor wymienił szczupłość raczej wśród zalet.
a jednak odrzucił połowę kandydatek, chociaż nie uważał się za faworyta.
pewnie te dziewczyny które wybrał, zrobiły to samo.
wiec pretensje do nich i narzekanie na rynek matrymonialny jakie ma podstawy?

9

Ela210 napisał/a:

nieistotne są wasze preferencje. Autor wymienił szczupłość raczej wśród zalet.
a jednak odrzucił połowę kandydatek, chociaż nie uważał się za faworyta.
pewnie te dziewczyny które wybrał, zrobiły to samo.
wiec pretensje do nich i narzekanie na rynek matrymonialny jakie ma podstawy?

Bo, że ktoś spełnia jakieś tam kryterium dotyczącym budowy nie oznacza jeszcze, że automatycznie staje się osobą atrakcyjną.

Pretensja chłopaków jest o 80:20 i hipergamię. Teoretycznie, gdyby kobiety nie zawyżały swoich oczekiwań, a je urealniły względem tego co same sobą reprezentują, to niemożliwy by był kompletny brak dopasowań i za każdym jednym razem przynajmniej 1-2 osoby powinny się sparować. Tymczasem realia są takie, że każda Grażyna szuka księcia z bajki. I to jest problemem dla chłopaków. Którzy może i wybitni nie są, ale serce mają po dobrej stronie.

10

jakby one zawyżały, to by się nie sparowały. A rzadko bywa by kobiety wychodziły z takiej imprezy bez pary.
wiec raczej wychodzi na to, że On zawyżył swoje oczekiwania, a nie odwrotnie.
po prostu wszystko weryfikuje sie w efektach, a nie domniemaniach

11 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-06-28 22:44:07)

Jack Sparrow napisał/a:

Bo, że ktoś spełnia jakieś tam kryterium dotyczącym budowy nie oznacza jeszcze, że automatycznie staje się osobą atrakcyjną.

Pretensja chłopaków jest o 80:20 i hipergamię. Teoretycznie, gdyby kobiety nie zawyżały swoich oczekiwań, a je urealniły względem tego co same sobą reprezentują, to niemożliwy by był kompletny brak dopasowań i za każdym jednym razem przynajmniej 1-2 osoby powinny się sparować. Tymczasem realia są takie, że każda Grażyna szuka księcia z bajki. I to jest problemem dla chłopaków. Którzy może i wybitni nie są, ale serce mają po dobrej stronie.

2 pierwsze to kadry z filmu " Daleko od Szosy"

Dawniej takie pary to nic dziwnego, wygląd faceta, typowy nieudacznik, natomiast kobieta jak najbardziej ok, dziś nie do pomyślenia chyba że by podcierał się kasą

https://i.postimg.cc/PNGXZVFm/005.jpg

https://i.postimg.cc/tRsF31MT/006.jpg

no i całkowity nokaut zamordowana miss Polski 1991, Agnieszka Kotlarska z mężem

wyobrażacie sobie dziś taką kobietę z takim facetem?

https://i.postimg.cc/qv4t5gj2/6.jpg

12

Theodore Robert Bundy napisał/a:

No błagam, co Ty chcesz od tego faceta? Jakby mu ogolić te paskudne wąsy i zrobić nowoczesną, stylową fryzurę, to jestem przekonana, że mielibyśmy przed sobą całkiem atrakcyjnego faceta. Uruchom trochę wyobraźnię, bo wziąłeś zdjęcie kogoś w stylówce sprzed trzech dekad (na tamten moment w ówczesnych kanonach) i przykładasz go do dzisiejszych standardów po to tylko, żeby Ci pasowało do Twojej wydumanej teorii.

13 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-06-29 10:14:13)

Priscilla napisał/a:

No błagam, co Ty chcesz od tego faceta? Jakby mu ogolić te paskudne wąsy i zrobić nowoczesną, stylową fryzurę, to jestem przekonana, że mielibyśmy przed sobą całkiem atrakcyjnego faceta. Uruchom trochę wyobraźnię, bo wziąłeś zdjęcie kogoś w stylówce sprzed trzech dekad (na tamten moment w ówczesnych kanonach) i przykładasz go do dzisiejszych standardów po to tylko, żeby Ci pasowało do Twojej wydumanej teorii.

Mam prośbę czy możesz mnie nie cytować? zrozum, choć to dla ciebie będzie prawdziwe wyzwanie jesteś mocno ograniczona umysłowo, i naprawdę nie mam ochoty tłumaczyć takim osobnikom czegoś w stylu kalambury, nikt tu nie tworzy żadnych teorii świat sie zmienia i poniekąd jest to zasługa technologii, nawet gdyby (a gdybac sobie można) mu zgolić te wąsy to i tak nie umył by sie do tej kobiety, dziś taka kobieta była by z wysokim mocno przypakowanym typem o bardziej symetrycznej twarzy opalonym itd, dziś taka kobieta była by w swoim gronie wyśmiana za takiego partnera, choć pisze to na darmo bo jesteś zbyt upośledzona żeby cokolwiek zrozumieć,
najzabawniejsze jest to że w internecie wszystkie zgrywacie dziewice niepokalane a w rzeczywistości gdy tylko przejdzie obok was czarnuch lub prawdziwy Chad to mało nie popuscicie i tylko kombinujecie jak mu na kutasa wskoczyć smile hahahha

14

Priscilla napisał/a:

No błagam, co Ty chcesz od tego faceta?

No właśnie też nie wiem o co mu chodzi. Koleś jak na standardy tamtych lat bardzo atrakcyjny.

najzabawniejsze jest to że w internecie wszystkie zgrywacie dziewice niepokalane a w rzeczywistości gdy tylko przejdzie obok was czarnuch lub prawdziwy Chad to mało nie popuscicie i tylko kombinujecie jak mu na kutasa wskoczyć

Tak Tadziu - tworzysz absurdy. Standardy się zmieniły mocno. Ta ówczesna miss polski to dzisiaj by robiła za osiedlową lambadziarę. A co do popuszczania - przynajmniej połowa kolesi nie wie jak ma na imię jak naprawdę atrakcyjna babka do nich zagada.

Jack Sparrow napisał/a:
Priscilla napisał/a:

No błagam, co Ty chcesz od tego faceta?

No właśnie też nie wiem o co mu chodzi. Koleś jak na standardy tamtych lat bardzo atrakcyjny.

najzabawniejsze jest to że w internecie wszystkie zgrywacie dziewice niepokalane a w rzeczywistości gdy tylko przejdzie obok was czarnuch lub prawdziwy Chad to mało nie popuscicie i tylko kombinujecie jak mu na kutasa wskoczyć

Tak Tadziu - tworzysz absurdy. Standardy się zmieniły mocno. Ta ówczesna miss polski to dzisiaj by robiła za osiedlową lambadziarę. A co do popuszczania - przynajmniej połowa kolesi nie wie jak ma na imię jak naprawdę atrakcyjna babka do nich zagada.

Z tym zagadaniem i imieniem to twierdzisz jak rozumiem na swoim przykładzie?
Osiedlowa lambadziara? Jack wystaw tego kolesia na tindera i zobaczysz ile par zdobędziesz, ty naprawdę  ułomie nie rozumiesz prostego wniosku, spójrz na te zdjęcia które zapodałem popatrz na tych facetów i na te kobiety, one dziś tak jak wtedy wyglądały miały by branie, natomiast ci panowie nie, ja rozumiem że wy tu do każdego przegrywa pierdolicie w koło Macieju „ zmień fryz, zmień ubiór, stylowe, nawet go kurwa nie widząc, No ale przecież ty pracowałeś z ludzmi i wiesz wszystko jesteś kurwa naj naj, według Jacusia to wystarczy że facet założy dobrze dobrane spodnie i już każda klęka i ziewa, pierdolicie dalej cyrk trwa.

16 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2025-06-29 15:57:34)

Z tym zagadaniem i imieniem to twierdzisz jak rozumiem na swoim przykładzie?

Twierdzę na podstawie tego, co widziałem setki, jak nie tysiące razy.

Osiedlowa lambadziara?

Jak na dzisiejsze standardy? Tak. Jak ją zamordowano miała raptem 24 lata. Jak wygrała miss Polski to miała 19. A na fotach wygląda jakby miała dychę więcej. Dlatego wydaje ci się atrakcyjna, bo była po prostu bardzo młodziutka. Zobacz jak ona z profilu wyglądała - widzisz tą szczękę? Nawet maska z wybiegu missek tego nie jest w stanie ukryć. Figurę miała też w kanonach tamtych lat - chudy wieszak z płaskodupiem.

https://m.natemat.pl/68c354655838a9ac1760d6be5329448d,1200,0,0,0.jpg

No patrze na te zdjęcia.....i nie wiem czy się mam śmiać czy płakać. Babki - przeciętne jak i sami kolesie. I jakby ich styl zaktualizować - kolesie dalej byliby przeciętni, ale babki spadłyby o 2-3 oczka. Bo dla nas, facetów, poza fryzem i ciuchem niewiele się zmieniło (nie licząc świat filmu i fitinfluencerów), za to kanony dla kobiet uległy drastycznej zmianie.

17 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2025-06-29 16:06:05)

Tu masz jej inne foto - z wymiarami.

https://media2.nekropole.info/2014/09/Agnieszka-Kotlarska_54267fea0d08e.jpg

Patrz na tę figurę - no palce lizać. Typowy wieszak wczesnych lat 90tych. Zgarbiona postawa, ramiona wysunięte do przodu, kompletny brak zadka i chude nóżki...

https://ocdn.eu/images/pulscms/N2Q7MDA_/6926b797-cc3e-46a2-a362-fc4a4f32d7d7.jpeg

Dzisiaj zginęłaby w tłumie z taką figurą.

Dżizas, nawet kolce biodrowe jej sterczą przez kiecke.....

18 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-06-29 20:58:56)

Jack Sparrow napisał/a:

Tu masz jej inne foto - z wymiarami.

Patrz na tę figurę - no palce lizać. Typowy wieszak wczesnych lat 90tych. Zgarbiona postawa, ramiona wysunięte do przodu, kompletny brak zadka i chude nóżki...

Dzisiaj zginęłaby w tłumie z taką figurą.

Dżizas, nawet kolce biodrowe jej sterczą przez kiecke.....

Człowieku ty już chyba trolujesz, zginęła by w tłumie? nie no trzymajcie mnie, na fb pod byle zdjęciem paszteta 4/10 jest wysyp stulejarzy a ty twierdzisz że dziś taka kobieta została by niezauważona, czepiasz sie totalnie durnot, na zdjeciu jest lekko pochylona, a nie zgarbiona, castingi i świat mody oscyluje wokół pewnych restrykcji, kandydatki obowiązuje pewien limit wagowy, dziś napotykałem w 90% same otyłe pasztety, oczywiscie włosy pomalowane na kruczo jebitną czerń, ryj spalony solarną, tak dziś wygląda co 2 Polka

BTW za to ten jej mąż na foto to normalnie Mario Super Bros smile

https://i.postimg.cc/ZYr7D1Mk/003.jpg

Ciało miała świetne i nie jedna karyna z tego forum ( a zwłaszcza PRISZCZILLA), dała by sie pociąć za taki wygląd, który jest ponad wszystko oczywiście.

19 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-06-30 02:27:32)

Mam prośbę czy możesz mnie nie cytować? zrozum, choć to dla ciebie będzie prawdziwe wyzwanie jesteś mocno ograniczona umysłowo, i naprawdę nie mam ochoty tłumaczyć takim osobnikom czegoś w stylu kalambury, nikt tu nie tworzy żadnych teorii świat sie zmienia i poniekąd jest to zasługa technologii, nawet gdyby (a gdybac sobie można) mu zgolić te wąsy to i tak nie umył by sie do tej kobiety, dziś taka kobieta była by z wysokim mocno przypakowanym typem o bardziej symetrycznej twarzy opalonym itd, dziś taka kobieta była by w swoim gronie wyśmiana za takiego partnera, choć pisze to na darmo bo jesteś zbyt upośledzona żeby cokolwiek zrozumieć,
najzabawniejsze jest to że w internecie wszystkie zgrywacie dziewice niepokalane a w rzeczywistości gdy tylko przejdzie obok was czarnuch lub prawdziwy Chad to mało nie popuscicie i tylko kombinujecie jak mu na kutasa wskoczyć smile hahahha

Gratuluję, po raz kolejny jesteś mocny w gębie, bo internet to jedyne miejsce, gdzie można bezkarnie rzucać takimi tekstami nie ryzykując, że ktoś roześmieje ci się w twarz albo po prostu w nią strzeli.

I jeśli rozmowa z kimś, kto ma inne zdanie, budzi w tobie aż taką agresję, to może najwyższy czas zająć się swoją głową?
W każdym razie to jest fascynujące, jak przy pomocy kilku zdań można urządzić pokaz własnej frustracji i kompleksów. Widać jak na dłoni, że to jest tylko bezsilne ujadanie kogoś, kto nie potrafi znieść, że jest zerem, które musi posuwać się do inwektyw, żeby choć przez chwilę poczuć się lepiej. Ty zresztą nawet nie wiesz, ile to o tobie mówi. Choć przyznam, że jeszcze bardziej niż obrzydzenie wzbudzasz politowanie i to już jest naprawdę niezłe osiągnięcie.

Twoja opinia nie ma dla mnie najmniejszej wartości, dlatego ty nawet nie jesteś w stanie mnie obrazić.
Dalszego udziału w tym popisie pogardy nie planuję, ale jeśli ty potrzebujesz się wyżyć - może znajdź sobie jakąś poduszkę, a nie forum publiczne.

20 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2025-06-30 09:05:43)

ty twierdzisz że dziś taka kobieta została by niezauważona

Tak, bo kanony piękna się zmieniły na przestrzeni tych 30stu lat, czego nie uznajesz. To nie jest tak, że ona jest brzydka lub nieatrakcyjna. Wtedy była top10. Dziś - 7/10. Dalej nieźle, ale dla mnie te wąskie biodra i chude nóżki (i ogólna chudość) są dyskwalifikujące. Acz generalnie ciężko powiedzieć, bo była wtedy bardzo młoda.

Nawet na fotce wklejonej przez ciebie - profesjonalnie obrobionej od jednej z topowych agencji - widać jak ma wysunięte do przodu ramiona. A na tej widać dokładnie jaka ona była chuda. To nie jest aktualny kanon, ale idealnie pasuje do wczesnych lat 90tych.

https://feszyn.com/wp-content/uploads/2013/11/001-016-746x1024.jpg

21 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2025-06-30 10:34:59)

Z resztą, budujesz Tadziu swoje wyobrażenie na podstawie fotek z profesjonalnych sesji zdjęciowych i na podstawie filmów. Nie ma to sensu. Dla zobrazowania - to jedna i ta sama kobieta:

https://imgix.bustle.com/wmag/2017/04/14/58f09c2494ff981fa51b58b8_1996.jpg

https://fandomwire.com/wp-content/uploads/2023/11/charlize.jpg

22

Tymczasem, aktualne standardy. Oczywiście też retuszowane.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1633/7705/files/top_10_female_physique_models_480x480.jpg

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1633/7705/files/fit_models_female_480x480.jpg

23

Tak przypomniało mi się, że kiedyś czytałem o jakimś organizowanym wyjeździe zapoznawczym. Zgłosiło się kilka kobiet, ale zgłosiło się bardzo mało mężczyzn, nie widząc w tym wyjeździe drogi do znalezienia kogoś do związku. A taki wyjazd sporo kosztował. Także chyba Autorze masz rację, że takie organizowane spotkanie, to nie przynosi spodziewanego efektu.

24 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-07-01 09:46:02)

Priscilla napisał/a:

Gratuluję, po raz kolejny jesteś mocny w gębie, bo internet to jedyne miejsce, gdzie można bezkarnie rzucać takimi tekstami nie ryzykując, że ktoś roześmieje ci się w twarz albo po prostu w nią strzeli.

I jeśli rozmowa z kimś, kto ma inne zdanie, budzi w tobie aż taką agresję, to może najwyższy czas zająć się swoją głową?
W każdym razie to jest fascynujące, jak przy pomocy kilku zdań można urządzić pokaz własnej frustracji i kompleksów. Widać jak na dłoni, że to jest tylko bezsilne ujadanie kogoś, kto nie potrafi znieść, że jest zerem, które musi posuwać się do inwektyw, żeby choć przez chwilę poczuć się lepiej. Ty zresztą nawet nie wiesz, ile to o tobie mówi. Choć przyznam, że jeszcze bardziej niż obrzydzenie wzbudzasz politowanie i to już jest naprawdę niezłe osiągnięcie.

Twoja opinia nie ma dla mnie najmniejszej wartości, dlatego ty nawet nie jesteś w stanie mnie obrazić.
Dalszego udziału w tym popisie pogardy nie planuję, ale jeśli ty potrzebujesz się wyżyć - może znajdź sobie jakąś poduszkę, a nie forum publiczne.

Priszczillo, jesteś już tak nudna i przewidywalna w swoich odpowiedziach że niczym mnie nie zaskoczyłaś, ironią jest u ciebie to że wytykasz komuś kompleksy, frustracje choć sama przesiadujesz w tym wątku 24/7 ukazując tym samym mocny kompleks widząc znacznie bardziej atrakcyjna kobietę od ciebie, przypominam co tylko jak mocno byłaś ucieszony gdy stary pryk ustąpił ci miejsca gdy wychodziłaś do sklepu, nawet taka drobnostka takie dosłownie nic sprawiło że zostałaś choć przez te kilka sekund przez kogoś zauważona, to przykre, nawiasem mówiąc ctrl C , ctrl V.

25 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-07-01 09:56:50)

Jack Sparrow napisał/a:

Tymczasem, aktualne standardy. Oczywiście też retuszowane.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1633/7705/files/top_10_female_physique_models_480x480.jpg

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1633/7705/files/fit_models_female_480x480.jpg

Odnośnie pierwszych zdjęc, to oczywiście Charlize Theron, zdjęcia zupełnie nie trafne bo to drugie to ze stylistyki do filmu
Monster, gdzie grała seryjną morderczynię i lesbijke, odnośnie tych fot z nowymi standardami to nie do końca, bo nie każdy facet gustuje w kobietach z nogami Pudziana, takie trochę mutanty ostatnie foto Ok, tylko porównujesz jak już wspomniałem modelkę  która musi trzymać pewien poziom wagowy, bo straci kontrakt gdy przytyje itd, gdyby Agnieszka przytyła z 5 kg wyglądała by podobnie, dla mnie była mocną 8, sam sklasyfikowałeś ja na 7, a takie osoby jak już wspomniałem w tłumie nie giną:)

26 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2025-07-01 11:07:27)

Odnośnie pierwszego zdjęcia, to oczywiście Charlize Theron, zdjęcia zupełnie nie trafne bo to drugie to ze stylistyki do filmu

Chciałbym przypomnieć, że budujesz swoje tezy na podstawie kadrów z filmów i z profesjonalnych sesji najlepszych agencji na świecie z przełomu lat 80tych i 90tych.

nie każdy facet gustuje w kobietach z nogami Pudziana

Jebie mnie twój gust. Taki jest współczesny kanon. I to, że jesteś chodzą pizdą, to nie oznacza, że wysportowana laska od razu ma nogi Pudziana. Bo nie ma. Ona wbrew pozorom jest dość szczupła. To, że ma nieproporcjonalnie mniejsza głowę na tym ujęciu to tylko efekt nakładki. W pewnym momencie były takie modne.

porównujesz jak już wspomniałem modelkę  która musi trzymać pewien poziom wagowy,

Też ci wkleiłem modelki.

Tu masz z pokazu victoria's sectret:

Agnieszka przytyła z 5 kg wyglądała by podobnie, dla mnie była mocną 8, sam sklasyfikowałeś ja na 7, a takie osoby jak już wspomniałem w tłumie nie giną:)

Spróbuj 15. Nie 5.

'była mocną 8' ja pierdole, nie. Była jedną z kilku najpiękniejszych modelek świata w tamtym czasie. Dosłownie światowe top10. Dzisiaj byłaby przeciętną kobietą może 7/10. A i tak jestem łaskawy. Takich jest na pęczki.

27

Kłócicie się o głupotę, a prawda jak zwykle leży po środku. Jack ma rację w kwestii tego, że Pani Agnieszka jak na dzisiejsze standardy nie byłaby jakaś super. Praktycznie każda "gwiazda" OF z tych bardziej znanych wygląda lepiej niż ówczesna miss. Ted ma rację w kwestii tego, że nawet nie dorastając do pięt współczesnym już nawet nie modelkom tylko prostytutkom ta pani i tak by miała bardzo duże zainteresowanie.

28

(...) choć sama przesiadujesz w tym wątku 24/7 ukazując tym samym mocny kompleks widząc znacznie bardziej atrakcyjna kobietę od ciebie, przypominam co tylko jak mocno byłaś ucieszony gdy stary pryk ustąpił ci miejsca gdy wychodziłaś do sklepu, nawet taka drobnostka takie dosłownie nic sprawiło że zostałaś choć przez te kilka sekund przez kogoś zauważona, to przykre, nawiasem mówiąc ctrl C , ctrl V.

Nie pij tyle, bo jeszcze rano bredzisz w kompletnym oderwaniu od kontekstu, a przy tym albo mylisz użytkowników, albo w ogóle masz jakieś głupie urojenia. W każdym razie jesteś żenującym typem ze zwichrowanym, incelskim umysłem, co udowadniasz na każdym kroku.
Bez odbioru.

29

Shinigami napisał/a:

Ted ma rację w kwestii tego, że nawet nie dorastając do pięt współczesnym już nawet nie modelkom tylko prostytutkom ta pani i tak by miała bardzo duże zainteresowanie.

Zdziwiłbyś się.

Jack Sparrow napisał/a:

Odnośnie pierwszego zdjęcia, to oczywiście Charlize Theron, zdjęcia zupełnie nie trafne bo to drugie to ze stylistyki do filmu

Chciałbym przypomnieć, że budujesz swoje tezy na podstawie kadrów z filmów i z profesjonalnych sesji najlepszych agencji na świecie z przełomu lat 80tych i 90tych.

nie każdy facet gustuje w kobietach z nogami Pudziana

Jebie mnie twój gust. Taki jest współczesny kanon. I to, że jesteś chodzą pizdą, to nie oznacza, że wysportowana laska od razu ma nogi Pudziana. Bo nie ma. Ona wbrew pozorom jest dość szczupła. To, że ma nieproporcjonalnie mniejsza głowę na tym ujęciu to tylko efekt nakładki. W pewnym momencie były takie modne.

porównujesz jak już wspomniałem modelkę  która musi trzymać pewien poziom wagowy,

Też ci wkleiłem modelki.

Tu masz z pokazu victoria's sectret:

Agnieszka przytyła z 5 kg wyglądała by podobnie, dla mnie była mocną 8, sam sklasyfikowałeś ja na 7, a takie osoby jak już wspomniałem w tłumie nie giną:)

Spróbuj 15. Nie 5.

'była mocną 8' ja pierdole, nie. Była jedną z kilku najpiękniejszych modelek świata w tamtym czasie. Dosłownie światowe top10. Dzisiaj byłaby przeciętną kobietą może 7/10. A i tak jestem łaskawy. Takich jest na pęczki.

Jacuś żyłka ci zaraz pęknie jakieś wypalenie zawodowe ?
Chodząca pizda był twój stary, i oto mamy tego efekt

Pierdolisz totalne głupoty o których nie masz zielonego pojęcia Victoria Secret? Oto pojebie jak dziś wyglada ten twój „nowy model kobiety”

https://i.postimg.cc/T33KtNQ2/3910-ABDE-7174-4248-BE2-E-AF4-AC54-E7554.jpg

https://i.postimg.cc/nhSCgKw4/6-D26-ED47-5-C8-C-4-C39-892-E-D0272-E736646.jpg

https://i.postimg.cc/7YVCMr3Q/B9219-A71-7030-4-A72-A2-E2-DB2463-B82-A4-C.jpg

Czyli reasumując dawniej była dla ciebie 10 dziś jest zaledwie 7… trzymajcie mnie
I jeszcze jedno poczytaj czym jest retusz a czym jest stylizacja, ułom stulecia.

31 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-07-01 17:48:01)

Priscilla napisał/a:

(...) choć sama przesiadujesz w tym wątku 24/7 ukazując tym samym mocny kompleks widząc znacznie bardziej atrakcyjna kobietę od ciebie, przypominam co tylko jak mocno byłaś ucieszony gdy stary pryk ustąpił ci miejsca gdy wychodziłaś do sklepu, nawet taka drobnostka takie dosłownie nic sprawiło że zostałaś choć przez te kilka sekund przez kogoś zauważona, to przykre, nawiasem mówiąc ctrl C , ctrl V.

Nie pij tyle, bo jeszcze rano bredzisz w kompletnym oderwaniu od kontekstu, a przy tym albo mylisz użytkowników, albo w ogóle masz jakieś głupie urojenia. W każdym razie jesteś żenującym typem ze zwichrowanym, incelskim umysłem, co udowadniasz na każdym kroku.
Bez odbioru.

Wiem że jesteś dzieckiem z syndromem DDA i nie musisz tego udowadniać za każdym razem nie każdy jest alkoholikiem,  czyli teraz z kompleksów przeszłaś na incelstwo? Zaskoczę cię, ale to też już pisałaś łącznie  z twoja ulubiona końcówka „bez odbioru” idealny przykład osoby która chciała zabłysnąć, ale jak zwykle jej sie nie udało i najlepiej podkulić obity ogonek i schować sie w kąt jak na przysłowiową szarą myszkę przystało smile

32

Czyli reasumując dawniej była dla ciebie 10 dziś jest zaledwie 7… trzymajcie mnie

Bo zmieniły się kanony. Miała ładną buzię, ale reszta to chodząca dysfunkcja i jedyne co grało na jej korzyść to fakt, że była bardzo młoda. Nawet nie zakończyła procesu dojrzewania (~25 rok życia), bo ją zabito jak miała 24.

Pracowałem z takimi kobietami (młodziutkie hostessy, początkujące modelki robiące sesje ciuchów do sklepów internetowych itp). Bez makijażu "służbowego" i figury dobranej do ciucha (lub z pierdylionem sztuczek, aby coś podkreślić lub ukryć) w życiu nie poznałbyś, że to ta sama osoba. Żyjesz wyobraźnią karmiony magią ekranu.

33

Ja mam taką teorie spiskową że na tych szybkich randkach większość kobiet jest podstawiona i dlatego też praktycznie nikt nie ma par.
Ogólnie w dzisiejszych czasach przeciętny mężczyzna jest niemalże pozbawiony szansy na związek, wygrywają albo najprzystojniejsi albo najbogatsi, ewentualnie również ci którzy bardzo zaniżyli swoje oczekiwania i są w związkach z nieatrakcyjnymi kobietami, reszta jest skazana na wieczną samotność.

34

Kiedyś byłam i nikt mnie nie podstawił. Koleżanek z którymi tam rozmawiałam też nie.
wybrałam 4 panów, z 3 były pary
z dwoma się spotkałam, parami nie zostaliśmy bo nie zaiskrzyło, ale miło spędziliśmy czas. Nie ma co szukać teorii sposkowych smile

35 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2025-07-08 23:04:01)

Jack Sparrow napisał/a:

Bo zmieniły się kanony. Miała ładną buzię, ale reszta to chodząca dysfunkcja i jedyne co grało na jej korzyść to fakt, że była bardzo młoda. Nawet nie zakończyła procesu dojrzewania (~25 rok życia), bo ją zabito jak miała 24.

Pracowałem z takimi kobietami (młodziutkie hostessy, początkujące modelki robiące sesje ciuchów do sklepów internetowych itp). Bez makijażu "służbowego" i figury dobranej do ciucha (lub z pierdylionem sztuczek, aby coś podkreślić lub ukryć) w życiu nie poznałbyś, że to ta sama osoba. Żyjesz wyobraźnią karmiony magią ekranu.

Jaka magia ekranu za bardzo odleciałeś, ja wypowiadam sie na temat tej kobiety którą wymieniłem widziałeś jej ciało zarówno w bikini, w internecie są filmy jak i zdjęcia gdzie nie ma makijażu i nadal uważam że jest atrakcyjna, i również była by taka dziś, każdy zdaje sobie sprawę z tego co potrafi małe up czy sztab stylistów Ok, jednak są też takie kobiety którym nawet to nie pomoże i to też widać.

Z innej beczki, tak wygląda czytanie przez kobiety opisu Pod zdjęciem w Tinderze, tutejsze pasztety tak mocno naciskały na dobry opis bo to taaakie waaażne, bardziej niż zdjęcie nawet

https://www.facebook.com/jajanatinderze … 7S9Ucbxw6v

36

Jaka magia ekranu za bardzo odleciałeś

Ja? To przecież ty wstawiasz tu kadry z filmu i zdjęcia z profesjonalnych sesji jako poparcie swoich wymysłów.

Tinder w każdym kraju ma trochę inne realia i służy innym celom. Wcale nie jest powiedziane, że ta babka z kimkolwiek chce się spotkać.

Posty [ 36 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Wspomnienie ze speed datingu, czyli kolejna klapa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024