Speed dating - czy ktoś z Was uczestniczył? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Speed dating - czy ktoś z Was uczestniczył?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Speed dating - czy ktoś z Was uczestniczył?

Cześć,

Przychodzę do Was z powyższym tematem, bo chciałam podpytać czy jest tutaj na forum ktoś, kto chciałby podzielić się wrażeniami i spostrzeżeniami na temat szybkich randek.
Sama nigdy nie byłam, ale temat mnie zaciekawił zważywszy, że wydaje się być lepszą alternatywą dla np. portali randkowych typu Tinder.
Czy ktoś z Was uczestniczył i może powiedzieć coś więcej?
Jak to się odbywa, jakich ludzi można tam spotkać?

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Speed dating - czy ktoś z Was uczestniczył?

A z wyszukiwarki panna korzystała?

3

anitta55 napisał/a:

Cześć,

Przychodzę do Was z powyższym tematem, bo chciałam podpytać czy jest tutaj na forum ktoś, kto chciałby podzielić się wrażeniami i spostrzeżeniami na temat szybkich randek.
Sama nigdy nie byłam, ale temat mnie zaciekawił zważywszy, że wydaje się być lepszą alternatywą dla np. portali randkowych typu Tinder.

Pozdrawiam

Hej, tak byłam. Nawet byłam w związku z poznanym mężczyzna na speed dating

Uważam,że to całkiem dobra opcja poznawania się. W krótkim czasie masz kilkanaście osób, możesz zobaczyć czy macie flow, jak faktycznie wygląda. Czasu jest oczywiście za mało żeby jakieś wielkie wnioski wyciągnąć jednak wciąż uważam,że to ciekawa alternatywa do Tindera.

4

Na speed dating mamy bezpośredni kontakt z drugą stroną. Wszystko odbywa się na żywo. To niezmiernie ważny aspekt tej metody zawierania kontaktów. Jeśli komuś odpowiada taka forma nawiązywania relacji to dlaczego nie?

5

anitta55 napisał/a:

Cześć,

Pozdrawiam

Mój kolega był i się nie odbyło, bo było wielu facetów i tylko dwie kobiety. big_smile Pani prowadząca powiedziała, że często się to zdarza.

6

Ja byłam:)
Ciekawe doświadczenie,  ale trochę orzytlaczajace że względu na dużą ilość nowych osób które poznajesz

7

Byłem raz z ciekawości. Bardzo zabawne i pozytywne doświadczenie jak dla mnie. Wg mnie lepsza opcja niż tinder, bo tam musisz się najpierw sparować, później pisać i jak dobrze pójdzie w końcu umówić, a ostatecznie moze się okazać, że nie pyknie. Tutaj po prostu szybsza opcja, poznajesz na raz więcej osób i to od razu na żywo, więc większe prawdopodobieństwo, że znajdzie się ktoś interesujący. Finalnie miałem chyba 3 "matche" ostatecznie nie udało się nawet umówić żadnej randki smile Minusem może być powtarzalność osób. Tzn panie narzekały mi, że przeważnie przychodzą te same osoby, więc za którymś razem ciężko już poznać kogoś nowego. Obecnie jestem w związku, gdyby nie to na pewno bym jeszcze kiedyś spróbował także od siebie polecam smile

8

madoja napisał/a:

Mój kolega był i się nie odbyło, bo było wielu facetów i tylko dwie kobiety. big_smile Pani prowadząca powiedziała, że często się to zdarza.

Czyli cały czas jest ogromna przewaga mężczyzn, w ogóle wszedzie. Ojoj... Niedobrze

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Speed dating - czy ktoś z Was uczestniczył?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024