Kurcze sam to wyszukales??ale skąd pewność że on nikogo nie miałeś??
Kurcze sam to wyszukales??ale skąd pewność że on nikogo nie miałeś??
A kto by kłamał w takim wieku ![]()
Wpisałem w google stary prawiczek i wyskoczyło ![]()
jea1 napisał/a:Kurcze sam to wyszukales??ale skąd pewność że on nikogo nie miałeś??
A kto by kłamał w takim wieku
Kłamać to raczej nie, ale ludzie w tym wieku to już demencję mają najczęściej i nawet nie pamiętają, ile dzieci spłodzili.
Wierzyć nie wierzyć, poczytać można ![]()
jea1 napisał/a:Kurcze sam to wyszukales??ale skąd pewność że on nikogo nie miałeś??
A kto by kłamał w takim wieku
A chociażby dlatego by w "jakiś" sposób stać się sławny, z różnych pobudek jest ta chęć
Nie wierz we wszystko co czytasz ![]()
Ja mu wierze bo wiesz jaki to wstyd być w moim wieku prawiczkiem a co do piero w jego po za tym był pastorem myślisz że były pastor by kłamał
Ja mu wierze bo wiesz jaki to wstyd być w moim wieku prawiczkiem a co do piero w jego po za tym był pastorem myślisz że były pastor by kłamał
A co to pastor albo ksiądz to już nie grzeszą?
wogole ,że 103 lat dożył to jest cud ![]()
Miklosza napisał/a:Ja mu wierze bo wiesz jaki to wstyd być w moim wieku prawiczkiem a co do piero w jego po za tym był pastorem myślisz że były pastor by kłamał
wogole ,że 103 lat dożył to jest cud
Nie każdy ksiądz czy pastor grzeszy nie uważasz
Miklosza napisał/a:Ja mu wierze bo wiesz jaki to wstyd być w moim wieku prawiczkiem a co do piero w jego po za tym był pastorem myślisz że były pastor by kłamał
wogole ,że 103 lat dożył to jest cud
Jeśli w to wierzyć ![]()
O, Joemonster ![]()
"Członek rodziny" - cytując jeden komentarz ![]()
12 2025-05-07 20:53:11 Ostatnio edytowany przez Animus (2025-05-07 20:53:54)
Miklosza napisał/a:O, Joemonster
"Członek rodziny" - cytując jeden komentarz
A gdyby był muzułmaninem to by się nim zajęły dziewice po drugiej stronie i nie musieliby szukać prostytutki za 600 dolarów.
Nie wpadł na to, żeby zafundować sobie konwersję i wysadzić się w imię Allacha?
Może stwierdził, że za mało tych dziewic jak na wieczność. Tylko - bodaj - 72 dziewice.