montaż pompy ciepła w Warszawie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » montaż pompy ciepła w Warszawie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: montaż pompy ciepła w Warszawie

Hej dziewczyny,

Mam do Was pytanie, bo już naprawdę kręci mi się od tego wszystkiego w głowie. Planujemy z mężem założyć pompę ciepła do naszego domu – 150 m², okolice Warszawy. I trochę się gubię w tych wszystkich opcjach, firmach i w ogóle cenach...

Czy któraś z Was robiła ostatnio coś podobnego? Ile mniej więcej wyszło Was za całość – razem z montażem i całą resztą?
No i czy jesteście zadowolone? Bo różne opinie krążą – jedni mówią, że super, inni straszą rachunkami albo awariami.

Myślimy o pompie powietrze-woda, bo niby najłatwiej ją ogarnąć przy naszym domu (nie mamy miejsca na jakieś studnie czy odwierty), ale kompletnie nie wiem, na co zwracać uwagę przy wyborze. Trafiłam ostatnio na tę stronę GeoPower pompy ciepła  – wygląda sensownie, ale chętnie posłucham, czy ktoś może ich zna albo korzystał?

Z góry dzięki za każdą podpowiedź.
PS: Jak coś, to dom ma być dobrze ocieplony, bo budujemy wszystko od zera.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » montaż pompy ciepła w Warszawie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024