Cześć wszystkim. Sprowadza mnie tutaj samotność. Nie mam chyba szczęścia w życiu i zastanawiam się czy cokolwiek ma jeszcze sens… Jest was więcej? Czy tylko ja czekam na koniec.
Ja całe życie samotny jestem
Witaj na forum ![]()
Ja całe życie samotny jestem
Witaj na forum
Cześć. Jak sobie radzisz? Pytam ponieważ mam 47 lat i mam wrażenie, że to koniec i nic mnie już dobrego nie czeka.
Właśnie że sobie nie radze sam jestem od zawszę i nigdy z kobitą nic
Jest jeszcze więcej np shinigami ,Chłopski,koleżanka Karolina i parę innych duszyczek itd
Strasznie dużo jest na Facebooku
Jest jeszcze więcej np shinigami ,Chłopski,koleżanka Karolina i parę innych duszyczek itd
Koralina jest dziewicą
jea1 napisał/a:Jest jeszcze więcej np shinigami ,Chłopski,koleżanka Karolina i parę innych duszyczek itd
Koralina jest dziewicą
Skad Ty niby wiesz takie rzeczy?
No nie wiem ale wymieniłaś ją chyba no nie wiem
A to ty julcia pomyliłem cię
A to ty julcia pomyliłem cię
Co ja? No przeciez ja dziewicą nie jestem
![]()
Nie rozumiesz myślałem że z kim innym gadam Julcia ![]()
Miklosza napisał/a:jea1 napisał/a:Jest jeszcze więcej np shinigami ,Chłopski,koleżanka Karolina i parę innych duszyczek itd
Koralina jest dziewicą
Mówiła mi xd
Julia life in UK napisał/a:Miklosza napisał/a:Koralina jest dziewicą
Mówiła mi xd
Kto Koralina takie rzeczy prywatne? No ok w sumie nie ma w tym nic złego. Maryja caly czas jest dziewica
jea1 napisał/a:Jest jeszcze więcej np shinigami ,Chłopski,koleżanka Karolina i parę innych duszyczek itd
Koralina jest dziewicą
Miklosza zrobiłeś mi dzień chłopie
BTW nie ma się co śmiać, bo ja też prawikiem jestem
![]()
ja też prawikiem jestem
raczej trollikiem
![]()
UserNew napisał/a:ja też prawikiem jestem
raczej trollikiem
![]()
To na pewno sprawdzone info, Miklosza by nie ściemniał
![]()
Ciekawe czy autor będzie jeszcze z nami
Ciekawe czy autor będzie jeszcze z nami
Niewiem, a co już się za nim stekniles
?
Nie ale zawsze to chyba prawik
Samotnych tu trochę jest. Nie wiem Krzysiek, czy Cię to pocieszy, ale mam koleżankę z pracy, obecnie już na emeryturce, która swoją miłość poznała będąc troszkę po 60tce. Ty jesteś od niej młodszy. A co robisz, by kogoś poznać? Wychodzisz z domu, może masz konto na którymś z portali randkowych? Nie musi być wcale wszystko stracone. No chyba, że tylko siedzisz w domu i nic nie robisz, to może być ciężko.
Nie ale zawsze to chyba prawik
a i Michałek jakos przepadł , ale coż
Miklosza napisał/a:Nie ale zawsze to chyba prawik
Może wróci niedlugo
jea1 napisał/a:Miklosza napisał/a:Nie ale zawsze to chyba prawik
Może wróci niedlugo
No może wróci kto wie ![]()
Prawiczki jak widzę uciekają z forum autora też nie widać ![]()
Cześć wszystkim. Sprowadza mnie tutaj samotność. Nie mam chyba szczęścia w życiu i zastanawiam się czy cokolwiek ma jeszcze sens… Jest was więcej? Czy tylko ja czekam na koniec.
A jamam wielkie szczęście w życiu I czasami też dość wszystkiego. Najlepiej poszukać inspiracji i swoich talentów. Wcale nie musisz być sławny, i doskonały tylko poszukać sobie czegoś przyjemnego. Dla siebie. Może artystycznego, może spacery zwykłe i gapienie się w chmury. Ciekawe rzeczy dzieją się na niebie. Sens to juz wyższa szkoła jazdy zdaje się, jak ktoś znalazł to ja też chętnie posłucham..