jak zaaranżować spotkanie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zaaranżować spotkanie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: jak zaaranżować spotkanie ?

Cześć, potrzebuję opinii kobiet. Poznałem siostrę koleżanki z pracy przypadkowo gdy na chwile wpadła do nas do pracy, na następny dzień poprosiłem koleżankę o siostry numer i niechętnie za jej zgodą mi wysłała. Niestety nie odebrała (pytając koleżankę odpowiedziała zdawkowo że nie wie dlaczego. Dziś dowiedziałem się od wspólnej znajomej ze to tej koleżance się podobam! ale po co podała mi wtedy numer siostry ? jak mógłbym to rozegrać to właściwie ? zadzwonić jeszcze raz ? wysłać kwiatki do pracy ? zainteresowany jestem siostrą.

Zobacz podobne tematy :
Odp: jak zaaranżować spotkanie ?

A nie wybuchnie przez to wojna domowa ?

3

pewnie tak, przynajmniej żałować nie będę:)

4

o rany..na wysłany numer puszczasz smsa: czy to Pani Ania? Tu Zbyszek z gazowni, mam zlecenie odciąć Pani gaz, chociaż wolałbym tlen pocalunkiem.
proszę oddzwonić pilnie smile

5

ale tu odpowiedzi obawiam się że nie będzie ... szukam pomysłu żeby zaskoczyć:)

bouncemen napisał/a:

ale tu odpowiedzi obawiam się że nie będzie ... szukam pomysłu żeby zaskoczyć:)

A po chcesz zaskakiwac?

7

nie bądz taki leniwy- sam stwórz swój tekst na podryw- to był tylko przykład

8

Napisz wprost.  Hej z tej strony koelga Ani czy tam Kasi,  wpadłaś ostatnio do nas do biura i tak pomyślałem czy może nie chciałbyś wyskoczyć na jakąś kawę czy spacer... cos w ten deseń. Tak chyba najlepiej. Szczerze i bez owijania w bawełnę

9

Napisanie wiadomości odpada, już lepiej chyba zadzwonię, chciałem coś bardziej indywidualnego typu kwiaty z liścikiem i kontynuacją do sms, ale też tak żebym nie wyszedł na stalkera.

10

Umawianie na kawę, czy kwiaty to zdecydowanie za szybko. Pomysł z sms o tym, że była u was i ci wpadła w oko - dobry. Można napisać, że ma piękne włosy czy oczy. Chciałbyś ją bliżej poznać. Jeśli będzie chętna, wtedy można zaproponować spotkanie.

11 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2025-03-21 10:39:30)

Nie odebrała, bo jesteś dla nie obcy. dla mnie taki telefon od kogoś całkiem obcego byłby dziwny.
dlatego napisałam o smsie, bo wtedy ktos ma czas się przynajmniej zastanowić czy odpisać i co.
telefon może dała pod naciskiem siostry?
o ile nie mieliście okazji porozmawiać , a chyba nie, bo wpadła przelotnie do pracy, to sytuacja jest dokładnie taka, jakby ktos zaczepił kobietę na ulicy- zawsze odpowiedz jest jedna- nie.
no chyba że to jakieś miejsce sprzyjające- klub, wystawa, jakaś impreza lightowa.
moze po prostu zapytaj się koleżanki, gdzie ta siostra bywa i tam się znajdz też.
chęć poznania męzczyzny zaczyna się od rozmowy, bo wtedy daje to jakieś wyobrażenie kto to.
wieć o ile tu nic z tego nie wyjdzie, zapamietaj ze gdy spotkasz kobietę w realu, to gapienie się na nią nie wystarczy.
może ona pomyśleć nawet: co za płytki typ, chce mnie poznać tylko na podstawie wyglądu.
mozna wiedzieć, co cię w niej zainteresowało? o tym jej napisz.
bo jeśli nie wiesz, to będzie wyglądało na łapanie byle kogo.
a nikt nie chce być byle kim

Ale się typie czaisz. W rej sytuacji tylko sms z wyjaśnieniem kim jestes

13

Ela210 - ale mi to rozjaśniłaś szczegółowo od drugiej strony, dziękuję:)
odpowidadając - oczy, zdecydowanie niebieskie oczy:)

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zaaranżować spotkanie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024