. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez anonim5557 (2025-03-19 22:21:08)

Temat: .

.

2 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2025-03-19 21:55:02)

Odp: .

napisałaś uzgodniliście- a może Ty wymusiłaś, a On się zgodził?
wygląda to niestety na zbytnią kontrolę, więc Ci nie mówi prawdy.
na początek sama przestań się spowiadać gdzie jesteś, a potem ustalcie zdrowsze zasady.
wg mnie albo się męzczyżnie ufa, albo wybiera innego, któremu dasz rade zaufać.

3

Przesadzasz z tym informowaniem o każdym kroku, to że spotyka się ze znajomymi i tam są też dziewczyny i ma o tym cię informować, to już jest chore.
Dlatego wykreśl ten punkt z waszych ustaleń, bo widać, że to były twój wymysł, a on po prostu przytaknął.
To, że byłaś chorobliwie zazdrosna na pewno go blokuje przed mówieniem ci wszystkiego.

4

Ela210 napisał/a:

napisałaś uzgodniliście- a może Ty wymusiłaś, a On się zgodził?
wygląda to niestety na zbytnią kontrolę, więc Ci nie mówi prawdy.
na początek sama przestań się spowiadać gdzie jesteś, a potem ustalcie zdrowsze zasady.
wg mnie albo się męzczyżnie ufa, albo wybiera innego, któremu dasz rade zaufać.

Właśnie ten pomysł o informowaniu o znajomych płci przeciwnej pojawił się z jego strony ponieważ na początku naszego związku on nie miał żadnych koleżanek ale ja miałam kilku kolegów, teraz sytuacja się odwróciła, mi kontakt z kolegami się poucinał do dosłownego minimum ponieważ większość z nich weszła też w swoje związki więc wtedy nie rozmawia się aż tak dużo, ale za to on ma jakieś znajome czy koleżanki więc zaczęłam wymagać tego samego. Myślę że porozmawiam z nim prosto w 4 oczy żebyśmy nie oczekiwali od siebie takich rzeczy ale musi to działać w 2 strony

5

anonim5557 napisał/a:

Myślę że porozmawiam z nim prosto w 4 oczy żebyśmy nie oczekiwali od siebie takich rzeczy ale musi to działać w 2 strony

Tak zrób, po co komplikować sobie życie, co nie oznacza, żeby o tym nie mówić jak się chce, ale na luzie, a nie z obowiązku.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024