Do tych,ktorzy sie modla - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Do tych,ktorzy sie modla

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-19 14:56:26)

Temat: Do tych,ktorzy sie modla

Czy w waszym przypadku tez modlitwy maja natychmiastowy, wrecz automatyczny efekt?
U mnie tak i to prawie za kazdym razem.  Dwa razy moja modlitwa zostala wysluchana jeszcze w czasie odmawiania modlitwy. Za kazdym razem o cos poprosze w Koronce do Milosierdzia Bozego to mnie sie to prawie zawsze spelnia zgodnie z obietnica Jezusa "kazdy kto odmowia Koronke wyslucham prosby, o ile to bedzie zgodne z wola Moja" . Dzisiaj odmowilam rano Koronke do Milosierdzia Bozego i tak juz dwa cuda male sie staly
1. Mialam zalatwic urzedowa sprawe wypelniajac jakis wazny formularz przez internet.  Mam na to czas do jutra jezeli tego bym nie zrobila to moglby by wstrzymac zasilek.  I tak zrobilam sobie przerwe w odmawianiu Koronki szczerze wam napisze i w tym czasie za kazdym razem probowalam wypelnic formularz strone nie dzialala dobrze. Mialam przez to stres. Dzisiaj odmowilam koronke. Pozniej weszlam by wypelnic formularz no cudem nagle strone zaczela dzialac jak nalezy.  W ostatnim dniu zdarzylam, bo jutro mam wizyte w urzedzie pracy
2. Wczoraj mialam problemy z realizacja wplaty przez karte z bankomatu.  Po Koronce nagle bez problemow karta zaczela dzialac dobrze,  a tak kto wie moze bym musiala w poniedzialek do banku dzwonic

Przerwa w odmawianiu Koronki do Miłosierdzia Bozego sprawila, ze jeszcze bardziej uwierzylam w jej moc,bo dzieki tej przerwie Pan Bog mnie pokazal, ze nagle sprawy zyciowe zaczynaja sie sypac,wiec doswiadczeniem powrocilam do jej odmawiania tym razem na stale

Ja to mam szczescie do modlitwy sobie mysle,ze mam takie szybkie efekty

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Do tych,ktorzy sie modla

3. Oprocz Koronki do Miłosierdzia Bozego,ktora postanowilam odmawiac kazdego dnia do konca zycia to postanowilam tez kazdego dnia przez caly rok w miare mozliwosci odmawiac tez dziesiatke Rozanca Swietego w roznych intencjach dla swiata. I dzis stal sie kolejny cud, poniewaz Rozaniec Swiety jest tak samo cudowny co Koronka do Milosierdzia Bozego. Gdy zaczelam sluchac modlitwy rozancowej moj kot zaczal glosno i przyjemnie mruczec jakby byl wyraznie szczesliwy, slyszalam,ze mruczy tak przez cala dziesiatke rozanca, a gdy skonczylam sluchac modlitwy to rowniez kot sie uspokoil

3 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-20 11:46:13)

4. No i sobie wykrakalam. Modlilam sie Koronka wczoraj rano i dzisiaj rano. Taki jeden chlopak z Polski mnie zaprosil na facebooka zaakceptowalam go. No tyle, ze lata temu mielismy razem seks i to kilka razy. A wczoraj pokazalo mnie sie jego zdjecie z zona i dzieckiem i sobie pomyslalam "no fajnie, ze ulozyl sobie zycie. Ciekawe jakby to bylo gdyby do mnie napisal.  Chociaz i tak jak ma zone to przeciez w zyciu oprocz kolezenstwa by mnie z nim nic nie laczylo, bo wiem ,ze rozbijanie czyis zwiazkow to ciezki grzech"... poszlam sobie spac,  budze sie a tu kuzwa moje oczy na wierzch wyskakuja wiadomosc od niego he he od ponad 10 lat nie odzywania sie do mnie se napisal... ta Koronka jest cudowna takie cuda sie dzieja, ze szok.

4

New Me napisał/a:

4. No i sobie wykrakalam. Modlilam sie Koronka wczoraj rano i dzisiaj rano. Taki jeden chlopak z Polski mnie zaprosil na facebooka zaakceptowalam go. No tyle, ze lata temu mielismy razem seks i to kilka razy. A wczoraj pokazalo mnie sie jego zdjecie z zona i dzieckiem i sobie pomyslalam "no fajnie, ze ulozyl sobie zycie. Ciekawe jakby to bylo gdyby do mnie napisal.  Chociaz i tak jak ma zone to przeciez w zyciu oprocz kolezenstwa by mnie z nim nic nie laczylo, bo wiem ,ze rozbijanie czyis zwiazkow to ciezki grzech"... poszlam sobie spac,  budze sie a tu kuzwa moje oczy na wierzch wyskakuja wiadomosc od niego he he od ponad 10 lat nie odzywania sie do mnie se napisal... ta Koronka jest cudowna takie cuda sie dzieja, ze szok.

Co Ci napisał?
Chce się spotkać?

5

GloriaSoul napisał/a:
New Me napisał/a:

Co Ci napisał?
Chce się spotkać?

Nie. On w Polsce mieszka.  Tak napisal sie pytal czy jestem single czy kogos mam

6 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-20 17:17:45)

5. Cuda nad cuda sie dzieja po koronce.  Mialam dzis jechac do urzedu ide na przystanek. Tam poznalam taka fajna pania, fajnie sie z nia rozmawialo. Ale czekam na autobus nie jedzie, a mnie sie spieszylo do urzedu i nagle idzie obok przystanku inna kobieta i mowi do nas "autobus dzis inna droga jedzie". A tamta kobieta z ktora rozmawialam, poniewaz szla w tym samym kierunku co ja pokazala mi droge na skroty tak wiec Bog dal mi trzy korzysci
1. Dzieki temu,ze kobieta mnie ostrzegla, ze autobus dzis wtedy nie jedzie, bo byly jakies roboty na drodze kilka ulic dalej to dzieki temu nie czekalam na przystanku dlugi czas i sie nie spoznilam.   Sobie mysle przeciez ta kobieta mogla sobie przejsc obok przystanku i nic nie powiedziec, bo tez sa takie wredne osoby, a ta poinformowala
2. Dzieki tej drugiej kobiecie poznalam droge na skroty do urzedu pracy
3. Dzieki temu ,ze znam.droge na skroty moge oszczedzic na bilecie i przede wszystkim nie bede sie stresowac, ze sie spoznie
4. A jeszcze myslalam, ze mam tylko £20 na Amazon gift card a mam £25 to fajnie,bo moge teraz dwie rzeczy kupic zamiast tylko jednej ....
No i wogole super szczescie dzis mialam.  Sobie mysle,ze gdyby zasilki byly takie zle to by Pan Bog je zabral ode mnie,a On robi wszystko, zebym ich nie stracila np stawia mi na drodze super, przyjazne pracownikow z urzedu pracy, ktorzy tam sobie na luzie ze mna rozmawiaja 5 minut i do widzenia.  Nic nigdy nie sprawdzaja.  Skoro ,wiec Pan Bog broni moich zasilkow tzn,ze sa one dla mnie dobre. Moze Bog wie,ze praca by mnie wykonczyla

7 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-20 17:48:58)

Ale jajca ten chlopak no wlasciwie to juz facet po latach sie mnie pyta kiedy bede w Polsce sie dopytuje wlasnie mu przypomnialam, ze ma zone i dziecko. Ja naprawde musze uwazac co sobie wykrakuje he he chociaz w intencji mam,zeby to byly dobre rzeczy.  Tylko nie rozumiem co jest dobrego w tym,ze napisal do mnie dawny zonaty kochanek he he

8

New Me napisał/a:

Ale jajca ten chlopak no wlasciwie to juz facet po latach sie mnie pyta kiedy bede w Polsce sie dopytuje wlasnie mu przypomnialam, ze ma zone i dziecko. Ja naprawde musze uwazac co sobie wykrakuje he he chociaz w intencji mam,zeby to byly dobre rzeczy.  Tylko nie rozumiem co jest dobrego w tym,ze napisal do mnie dawny zonaty kochanek he he

Bo to nie jest za sprawą odmawiania Koronki.
Tylko czysty przypadek. Gdybyś jej nie odmawiała to też by napisał.

9

Ty patrz, żeby z odnowienia tej znajomości czegoś "ciekawego" nie było. Może nadal czuję miętę do Ciebie.

10

Alessandro napisał/a:

Ty patrz, żeby z odnowienia tej znajomości czegoś "ciekawego" nie było. Może nadal czuję miętę do Ciebie.

Nie interesuja mnie jego miety tam do zony niech sobie ma miete, a mnie juz lepiej nie pisze nic

11 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-20 21:25:08)

GloriaSoul napisał/a:
New Me napisał/a:

Bo to nie jest za sprawą odmawiania Koronki.
Tylko czysty przypadek. Gdybyś jej nie odmawiała to też by napisał.

Akurat.  Wczesniej nie odmawialam koronki przez lata i nie napisal, a od kad zaczelam odmawiac cuda sie dzieja

12

Wiesz, dzisiaj z ludźmi to nie wiadomo. A co zrobisz jak okaże się upierdliwy i namolny? Zablokujesz? No, nic innego Ci nie pozostanie.

13

Alessandro napisał/a:

Wiesz, dzisiaj z ludźmi to nie wiadomo. A co zrobisz jak okaże się upierdliwy i namolny? Zablokujesz? No, nic innego Ci nie pozostanie.

No tak zablokuje

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Do tych,ktorzy sie modla

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024