Czy w waszym przypadku tez modlitwy maja natychmiastowy, wrecz automatyczny efekt?
U mnie tak i to prawie za kazdym razem. Dwa razy moja modlitwa zostala wysluchana jeszcze w czasie odmawiania modlitwy. Za kazdym razem o cos poprosze w Koronce do Milosierdzia Bozego to mnie sie to prawie zawsze spelnia zgodnie z obietnica Jezusa "kazdy kto odmowia Koronke wyslucham prosby, o ile to bedzie zgodne z wola Moja" . Dzisiaj odmowilam rano Koronke do Milosierdzia Bozego i tak juz dwa cuda male sie staly
1. Mialam zalatwic urzedowa sprawe wypelniajac jakis wazny formularz przez internet. Mam na to czas do jutra jezeli tego bym nie zrobila to moglby by wstrzymac zasilek. I tak zrobilam sobie przerwe w odmawianiu Koronki szczerze wam napisze i w tym czasie za kazdym razem probowalam wypelnic formularz strone nie dzialala dobrze. Mialam przez to stres. Dzisiaj odmowilam koronke. Pozniej weszlam by wypelnic formularz no cudem nagle strone zaczela dzialac jak nalezy. W ostatnim dniu zdarzylam, bo jutro mam wizyte w urzedzie pracy
2. Wczoraj mialam problemy z realizacja wplaty przez karte z bankomatu. Po Koronce nagle bez problemow karta zaczela dzialac dobrze, a tak kto wie moze bym musiala w poniedzialek do banku dzwonic
Przerwa w odmawianiu Koronki do Miłosierdzia Bozego sprawila, ze jeszcze bardziej uwierzylam w jej moc,bo dzieki tej przerwie Pan Bog mnie pokazal, ze nagle sprawy zyciowe zaczynaja sie sypac,wiec doswiadczeniem powrocilam do jej odmawiania tym razem na stale
Ja to mam szczescie do modlitwy sobie mysle,ze mam takie szybkie efekty