Warszawa- kawa, ploteczki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Warszawa- kawa, ploteczki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Malibu29 (2025-01-10 10:30:30)

Temat: Warszawa- kawa, ploteczki

Cześć!
Czy jest tu ktoś z Warszawy chętny na poznanie się, wyjście na kawę, do kina, na zakupy?

Mam 29 lat, niedawno rozstałam się z narzeczonym i wróciłam do Polski.
W lutym przeprowadzam się do Warszawy i pomyślałam, że fajnie byłoby mieć z kimś czasem wyjść do kina, na obiad, spotkać się na plotki, pospacerować czy pójść na jakieś zajęcia.
Mam kilka koleżanek, jednak większość mieszka albo za granicą, albo w moich rodzinnych stronach. Lubię spędzać czas sama ze sobą, ale ile też można big_smile

Lubię spokojny wieczór w domu, ale od czasu też wyjść na miasto; sporo czytam, podróżuję, jestem kociarą.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Warszawa- kawa, ploteczki

Użytkownik Shinigami to dobry wybór. Ten młody mężczyzna o wysportowanej sylwetce miłuje przyrodę, uczęszcza na eventy o tematyce azjatyckiej, mieszka w uroczej miejscowości w pobliżu Warszawy, a w wolnych chwilach prowadzi rozległe dyskusje o sensie życia.

3

Chyba robię się sławny na forum, a przy okazji też lubię koty.

4

Malibu29 napisał/a:

Cześć!
Czy jest tu ktoś z Warszawy chętny na poznanie się, wyjście na kawę, do kina, na zakupy?
pomyślałam, że fajnie byłoby mieć z kimś czasem wyjść do kina, na obiad, spotkać się na plotki, pospacerować czy pójść na jakieś zajęcia.
Lubię spędzać czas sama ze sobą, ale ile też można big_smile

Lubię spokojny wieczór w domu, ale od czasu też wyjść na miasto; sporo czytam, podróżuję, jestem kociarą.

O, nie sądziłam, że w końcu znajdę ogłoszenie "skrojone na miarę" dla mnie. wink

Wszystko OK, tylko nie wspólne zakupy! Serio.

Poniosła mnie dziś UŁAŃSKA FANTAZJA - niech się dzieje wola NIEBA, z nią się ZAWSZE zgadzać trzeba!

W najbliższy CZWARTEK stawiam koleżankom w pracy imieninowe ciasto. Jak jest ciasto, to musi obowiązkowo być też KAWA. Mogę więc wypić DRUGĄ.

A zainteresowania mamy naprawdę wspólne, więc będzie o czym pogadać. smile

Autorko, jeśli jesteś zainteresowana wypiciem KAWY NA MIEŚCIE, takiej w PAPIEROWYM KUBKU, to śmiało pisz na MAILA.
W tytule wiadomości wpisz KAWA IMIENINOWA.

Jak już ambicjonalnie podejdziesz do zadania, to w ramach imieninowego PREZENTU, możesz mi ją po prostu POSTAWIĆ.

Pozdrawiam serdecznie! smile

Brzmisz jak bardzo fajna, otwarta osoba i wcale się nie dziwię, że chcesz nawiązać nowe Sprunki znajomości — szczególnie po tak dużej zmianie życiowej.

6 Ostatnio edytowany przez Caffissimo1 (2025-05-29 07:53:06)

Hoalac@04051995 napisał/a:

Brzmisz jak bardzo fajna, otwarta osoba i wcale się nie dziwię, że chcesz nawiązać nowe Sprunki znajomości — szczególnie po tak dużej zmianie życiowej.

Oczywiście, że autorka jest fajną kobietką i jest świetnym materiałem na koleżankę ( z czasem pewnie przyjaciółkę) do spędzania czasu w stolicy. Sama przecież odpowiedziałam na jej ogłoszenie.

Ja tylko się zastanawiam, jaki Ty masz CEL pisząc w tym temacie. Podajesz dziwny LINK. A nie wiesz (lub wiesz doskonale), że PODEJRZANYCH linków się nie otwiera?

Chcesz, żeby taka fajna dziewczyna ściągnęła sobie na swój komputer jakieś ZŁO, malaware, konia trojańskiego lub innego KLESZCZA, który umożliwi instalację jakiegoś TeamViewera? Jeszcze pół biedy jak sam będziesz ją potem podglądał i podsłuchiwał.

Malibu, chciałam zaproponować neutralne miejsce POD CHMURKĄ, gdzie podają pyszną kawę przy świetnej muzyce z widokiem na Wisłę i panoramę miasta. Ale DZIŚ  deszcz, więc i tak kawka pod gołym niebem kiedy leje nie powinna być tą pierwszą zapoznawczą (i imieninową). Niebo zadecydowało!

W kontakcie. smile

edit. Viewer np. na 45-calowym telewizorze w sypialni.

7 Ostatnio edytowany przez wii94 (2025-09-07 20:07:55)

Malibu29 ja jestem z Warszawy i jestem chętny na zapoznanie się.Tylko jakby co jestem chłopakiem ale pisze się na ploteczki,pójście na zakupy

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Warszawa- kawa, ploteczki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024