Jak miałyście Kontakt z facetami to wiecie że niektórtzy nie używają, ale jest spora grupa z 90% rzucająca aluzje. Jeśli zbyt chamska to wiadomo, ale przy niektórych to sama nwm jak rewagować.
1. Interpretujecie to jak forme flirtu? / Czy raczej można z automatu przyjąć założenie że chodzi takiemu o jedno.
2 może podam jakieś przykłady
A. Trafiłam na apce na kogoś kogo już jakby znam z widzenia. Widziałam go sporo razy. On nwm czy mnie kojarzy. Skoro nie to może widocznie ja mu sie nie podobałam..
4 lata temu był służbowo u mnie w pracy. Ale widziałam go i kilka ostatnio na mieście. Fotki miał okropne, strasznie niefotogenicznie wyszedł, i jak to bywa u facetów po 30 (on 35)z lekka sie zapuścił (np zarost i wgle), normalnie z automatu byłoby na lewo ale że go widziałam na żywo i mega mi sie podobał, a zmiany odwracalne to dałam na prawo.
W rozmowie mówi że za 20 min musi wychodzić do pracy. Napisał o niej krótko. Zdziwił sie że nie chce wiedzieć co robi. Zażartowałam że co dostane jak zgadne ( bo wiem co robi) xD Zaproponował zimny napój (nieważne jaki. Nie chce jakoś szczegółowo pisać, cała rozmowa skrócona, nie cytaty).Zgodziłam sie, a on że mógł mi więcej zaproponować gdybym odparła że to za mało idociekał co wg mnie może robić. Więc odp i jeszcze troche pożartowałam, ale rzuciłam że wolałabym przy tej pogodzie coś ciepłego. A on wyskoczył z masażem gorącymi olejkami. Opieprzyłam go o to, a on że to żart, że widziałam przecież emotki blablabla
To akurat z dzisiaj wzięte i już sama nwm czy odp jak tak to co czy chodzi mu o jedno i olać
Co o tym sądzicie?
B
Bywają też że już je tak nazwe standardy, jakby wszyscy faceci sie zmówili, które chyba prawie każdy jeden używa. Typu mówisz że idziesz sie kąpać, a oni: beze mnie? Ten przykład chyba KAŻDA z nas przerabiała. Ja już chyba przestane używać stwierdzeń typu ide sie kąpać. Albo bede kłamać co robie albo nie pisać nic.
A może przez tych wszystkich fuckboyów jestem już przewrażliwiona? Właściwie to dopiero na spotkaniu można zobaczyć w którą strone facet próbuje prowadzić relacje, ale może aluzje to już wcześniej zwiastują?