Spotkanie po latach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie po latach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Spotkanie po latach

Cześć!
Organizuję 25 lecie koła naukowego, podzieliłam byłych prezesów na grupy i muszę przygotować dla nich krótkie pytania, żeby wrócili wspomnieniami do jakichś wydarzeń albo opowiedzieli o tym co dała im działalność w kole, takie rzeczy. Może macie pomysł na jakieś fajne pytania?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkanie po latach

Z jakiej dziedziny nauki to by mialy byc pytania?

ogólnie koło jest prawnicze (koło prawa finansowego) , ale chodzi o to, żeby np opowiedzieli co im dało członkowstwo, które wydarzenie zapadło im najbardziej w pamięć, jakieś ciekawe sytuacje jak byli prezesami. Kilka pomysłów mam, ale potrzebuję tych pytań 30 i ciężko wymyślić coś oryginalnego sad(

4

DAGMARA MAZUREK napisał/a:

ogólnie koło jest prawnicze (koło prawa finansowego) , ale chodzi o to, żeby np opowiedzieli co im dało członkowstwo, które wydarzenie zapadło im najbardziej w pamięć, jakieś ciekawe sytuacje jak byli prezesami. Kilka pomysłów mam, ale potrzebuję tych pytań 30 i ciężko wymyślić coś oryginalnego sad(

Ciezko cos wymyslec pytania do pytan ,bo jezeli musisz zapytac np "jakie wydarzenie zapadlo im w pamieci? " to nie rozumiem jakie jeszcze pytania mozna dodac do tego pytania . Nie rozumiem tego

5

Co chcieliby wymazać z pamięci big_smile

6 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2024-11-20 15:20:55)

Gdyby mogli cofnąć czas, to co by zrobili inaczej

Jakim kodeksem, artykułem, paragrafem by określili swoje życie tongue

7

Który artykuł/paragraf KK przeszkadza im w byciu sobą? smile

8

O to wy macie madre pytania

9

Czy jest ktoś, kogo pamiętają z koła, a kto działał im na nerwy? big_smile

Piszę jak najbardziej poważnie, ale pytanie będzie dobre tylko wtedy, gdy całość pozostanie w tonie lekko zabawowym. Jeśli jednak prezesi są dziś poważni i nadęci, lepiej sobie od razu darować.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie po latach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024