Cześć!
Organizuję 25 lecie koła naukowego, podzieliłam byłych prezesów na grupy i muszę przygotować dla nich krótkie pytania, żeby wrócili wspomnieniami do jakichś wydarzeń albo opowiedzieli o tym co dała im działalność w kole, takie rzeczy. Może macie pomysł na jakieś fajne pytania?
Z jakiej dziedziny nauki to by mialy byc pytania?
ogólnie koło jest prawnicze (koło prawa finansowego) , ale chodzi o to, żeby np opowiedzieli co im dało członkowstwo, które wydarzenie zapadło im najbardziej w pamięć, jakieś ciekawe sytuacje jak byli prezesami. Kilka pomysłów mam, ale potrzebuję tych pytań 30 i ciężko wymyślić coś oryginalnego (
ogólnie koło jest prawnicze (koło prawa finansowego) , ale chodzi o to, żeby np opowiedzieli co im dało członkowstwo, które wydarzenie zapadło im najbardziej w pamięć, jakieś ciekawe sytuacje jak byli prezesami. Kilka pomysłów mam, ale potrzebuję tych pytań 30 i ciężko wymyślić coś oryginalnego
(
Ciezko cos wymyslec pytania do pytan ,bo jezeli musisz zapytac np "jakie wydarzenie zapadlo im w pamieci? " to nie rozumiem jakie jeszcze pytania mozna dodac do tego pytania . Nie rozumiem tego
Co chcieliby wymazać z pamięci
6 2024-11-20 15:19:06 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2024-11-20 15:20:55)
Gdyby mogli cofnąć czas, to co by zrobili inaczej
Jakim kodeksem, artykułem, paragrafem by określili swoje życie
Który artykuł/paragraf KK przeszkadza im w byciu sobą?
O to wy macie madre pytania
Czy jest ktoś, kogo pamiętają z koła, a kto działał im na nerwy?
Piszę jak najbardziej poważnie, ale pytanie będzie dobre tylko wtedy, gdy całość pozostanie w tonie lekko zabawowym. Jeśli jednak prezesi są dziś poważni i nadęci, lepiej sobie od razu darować.