Jestem wdzięczna, dziękuję za... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jestem wdzięczna, dziękuję za...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jestem wdzięczna, dziękuję za...

W natłoku wydarzeń, nie wszystkich pozytywnych zaprzestałam praktykowania wdzięczności. Ostatnio ponownie do tego wróciłam i wiecie co... Odnoszę wrażenie, że wszystko się zmienia wtedy na plus. Roztaczamy pozytywną aurę, przyciągamy to co dobre wysyłając pozytywną energię,coś jak Julki koronki wink aczkolwiek przyznaję , czasem bywam lamusem roztaczającym pewne projekcje, karmiąc się też negatywną energią pozwalającą zatruć duszę, przed czym się bronię.
Nie zawsze od razu po wydarzeniu dziękuję, czasem mijają godziny zanim zobaczę pozytywny aspekt dnia, zwykle kryjący się w drobiazgach, np kiedy to w pochmurny dzień na chwilę złapie na buzi promienie słońca. Jakby specjalnie wyszło tylko by mnie popieścić po nosku... 

Zatem zakładam temat aby każdy chętny mógł napisać to za co dziś jest wdzięczny, za co dziękuje. Może wejdzie w nawyk, bardzo zachęcam:)

Ja dziękuję za wspaniały weekend spędzony z przyjaciółmi. Za to, że w atmosferze śmiechu aż do łez mogłam w ich oczach dostrzec radość, szczęście. To było piękne, tyle pozytywnej energii. Do dziś wspominam weekend z uśmiechem na twarzy smile

Jestem też wdzięczna, za to że dziś ekspedientka w sklepie pofatygowała się by znaleźć mi ostatnie zakopane opakowanie suszonych grzybów, dzięki czemu zrobiłam bigos staropolski smile

A Wy, za co dziekujecie, ale tak z głębi duszy? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem wdzięczna, dziękuję za...

Jestem najbardziej wdzięczna za zdrowie. To, że mogę chodzić, widzieć, słyszeć. To że na co dzień nic mnie nie boli.
Ja akurat często sobie rozmyślam jakie to cudowne. W mojej klatce mieszka dziewczyna na wózku inwalidzkim (sparaliżowana w wypadku samochodowym), zbiera pieniądze na wynajęcie egzoszkieletu który pozwali jej chodzić np. miesiąc za jakąś zawrotną sumę bodajże 200 tys zł, czy coś takiego. Pewnie często jej się śni że chodzi. To jej największe marzenie.
A my to mamy tak po prostu i nie doceniamy tego.

3

Jak w tym memie o posiadaniu samochodu, na końcu jest ten bez możliwości wyjścia, który najbardziej pragnie moc chodzić.
Roszczeniowość często przemawia kiedy nie doceniamy tego co mamy, chcąc czegoś ciągle więcej, a zdrowie to podstawa. Moje w ostatnim czasie podupadło poważnie, jednak zawsze wiem (jakkolwiek to złe podejście), że zawsze może być gorzej.

Ja jestem wdzięczna za czas spędzony wśród bliskich, rodzin, pełen pozytywnej energii. Za to, że każdy dzień mam zaplanowany do końca tygodnia na spotkania, za to, że mam z kim się spotykać.

Jestem też ogromnie wdzięczna za to, że cioci, która była umierająca stan zdrowia sie znacząco poprawił, chociaż lekarze nie dawali szans.
Dziękuję smile

4

Jak kojarzę, to kiedyś natknęłam się tu na bliźniaczy wątek, dużo tam było wdzięczności wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jestem wdzięczna, dziękuję za...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024