Chyba musze zrobic badania znowu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chyba musze zrobic badania znowu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Chyba musze zrobic badania znowu

Wlosy mnie zaczely wylazic. Wlasnie sie czesalam i widze duzo wlosow. Dzis pierwszy raz tak mam wczesniej nie mialam. Ogolnie to czuje sie dobrze tylko czasem zmeczona jestem. Myslicie od czego to moze byc ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Chyba musze zrobic badania znowu

To zapewne z częstego noszenia burki, może nasienie islamu tak na ciebie wpływa?

3

Theodore Robert Bundy napisał/a:

To zapewne z częstego noszenia burki, może nasienie islamu tak na ciebie wpływa?

Ja nie jestem Muzulmanka a burki nigdy nie nosilam a wogole to co mnie obchodza Twoje glupoty

New Me napisał/a:

Ja nie jestem Muzulmanka a burki nigdy nie nosilam a wogole to co mnie obchodza Twoje glupoty

Idealny przykład Schizofrenii paranoidalnej smile

https://i.postimg.cc/8C6ywTc0/8-F18-D76-E-1-FF8-4-DFD-839-A-CCFF0-E88-B42-B.jpg

5

New Me napisał/a:

Idealny przykład Schizofrenii paranoidalnej smile

https://i.postimg.cc/8C6ywTc0/8-F18-D76-E-1-FF8-4-DFD-839-A-CCFF0-E88-B42-B.jpg

Alez ja nie mam schizofrenii tylko Ty po prostu nie odrozniasz hijabu od burki  big_smile

Owszem nie odróżniam bo nie jestem w tym tak oświecony jak ty, jednego dnia ssiesz senegalskiego kutasa, potem muzułmańskiego, po czym zachodzisz w ciąże 3 dni później rodzisz, jednak 2 dni po porodzie twierdzisz że jednak poroniłaś, a dziś chcesz wstąpić do zakonu, i szukasz Boga, jednak masz racje wszystko z toba Ok

7

Owszem nie odróżniam bo nie jestem w tym tak oświecony jak ty, jednego dnia ssiesz senegalskiego kutasa, potem muzułmańskiego, po czym zachodzisz w ciąże 3 dni później rodzisz, jednak 2 dni po porodzie twierdzisz że jednak poroniłaś, a dziś chcesz wstąpić do zakonu, i szukasz Boga, jednak masz racje wszystko z toba Ok

A to nie jest temat o mojej wierze wiec jak nie masz nic ciekawego do napisana to zamilknij bo sie nie da czytac tych kocopolow

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Chyba musze zrobic badania znowu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024