Wlosy mnie zaczely wylazic. Wlasnie sie czesalam i widze duzo wlosow. Dzis pierwszy raz tak mam wczesniej nie mialam. Ogolnie to czuje sie dobrze tylko czasem zmeczona jestem. Myslicie od czego to moze byc ?
To zapewne z częstego noszenia burki, może nasienie islamu tak na ciebie wpływa?
To zapewne z częstego noszenia burki, może nasienie islamu tak na ciebie wpływa?
Ja nie jestem Muzulmanka a burki nigdy nie nosilam a wogole to co mnie obchodza Twoje glupoty
New Me napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:To zapewne z częstego noszenia burki, może nasienie islamu tak na ciebie wpływa?
Ja nie jestem Muzulmanka a burki nigdy nie nosilam a wogole to co mnie obchodza Twoje glupoty
Idealny przykład Schizofrenii paranoidalnej
Alez ja nie mam schizofrenii tylko Ty po prostu nie odrozniasz hijabu od burki
Owszem nie odróżniam bo nie jestem w tym tak oświecony jak ty, jednego dnia ssiesz senegalskiego kutasa, potem muzułmańskiego, po czym zachodzisz w ciąże 3 dni później rodzisz, jednak 2 dni po porodzie twierdzisz że jednak poroniłaś, a dziś chcesz wstąpić do zakonu, i szukasz Boga, jednak masz racje wszystko z toba Ok
Owszem nie odróżniam bo nie jestem w tym tak oświecony jak ty, jednego dnia ssiesz senegalskiego kutasa, potem muzułmańskiego, po czym zachodzisz w ciąże 3 dni później rodzisz, jednak 2 dni po porodzie twierdzisz że jednak poroniłaś, a dziś chcesz wstąpić do zakonu, i szukasz Boga, jednak masz racje wszystko z toba Ok
A to nie jest temat o mojej wierze wiec jak nie masz nic ciekawego do napisana to zamilknij bo sie nie da czytac tych kocopolow