Moje swiadectwo powrotu do prawdziwej wiary - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Moje swiadectwo powrotu do prawdziwej wiary

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

1

Temat: Moje swiadectwo powrotu do prawdziwej wiary

Od razu pisze nie musicie wierzyc ale pisze jak bylo i dlaczego przestalam byc Muzulmanka. Wasza wiara co do mojego swiadectwa akurat malo mnie interesuje smile
Na poczatku spytam Czy wierzycie w cuda? Czy doswiadczyliscie jakiegos?

Ja mialam kilka przypadku dziwnych zjawisk
1. Gdy bylam Muzulmanka mialam horror snilo mnie sie ze atakuja mnie demony wolalam Allaha na pomocy NIC nie pomagalo.  Nagle uslyszalam glos "zawolaj Jezusa na pomoc"- zrobilam to i demony uciekly. Obudzilam sie nagle i czulam jakby cienie odchodzily od mojej koldry. Natomiast poniewaz nie bylam pewna czy to byl paraliz senny czy faktyczne to sie wydarzylo jakos to pozniej zignorowalam lecz od tamtego czasu czulam niepokoj. Zaczelam szukac odpowiedzi na temat Islamu. Jakos nie bylam juz pewna tej religii
2. Gdy bylam Muzulmanka moja corka zdrowa nagle na miescie zrobilo jej sie slabo niedobrze widze ma cale usta fioletowe. Pamietam ze to byl dzien kiedy duzo walczylam z myslami miedzy Chrzescijanswem a Islamem racjonalizowalam sobie Islam ale jakos tak czulam niepokoj. Spanikowalam w tej panice powiedzialam "Jezu jak tylko moja corka poczuje sie lepiej to wroce do Ciebie". I nagle moja corka zaczela czuc sie lepiej. Posiedzialysmy jeszcze troche na lawce i znow moglismy chodzic po miescie. Ale duzo stresu wtedy mialam az sama dostalam ataku paniki. To byl wlasnie punkt zwrotny kiedy juz wiedzialam na 100% ze Islam jest falszem
3. Nawet teraz pamietam moj kot dawal mi sygnaly bo raz przyszedl do pokoju wskoczyl na krzeslo gdzie lezal Koran popatrzyl na mnie i z taka zloscia zrzucil lapa Koran na podloge i byl taki dumny jakby zrobil cos dobrego. Kilka razy gdy sie modlilam kot utrudnial mi modlitwe bo miauczal skakal po mnie gryzl po nogach ciagnal za hijab itp - tak jakby Bog mu kazal mi pokazac ze robie zle.
Pozniej odkrylam ze wiele Muzulmanek i Muzulmanow nagrywa filmiki w ktorych pokazuja jak koty przeszkadzaja im w modlitwie salah. Niestety oni to uwazaja za cute and sweet i po komentarzach widze ze nawet do lba im nie przyjdzie ze skoro zwierzeta im przeszkadzaja w modlitwie to moze cos byc nie tak. Natomiast wiekszosc to Muzulmanie od urodzenia wiec pewnie dlatego nie kojarza tak tego jak ja. Ja bylam krotko Muzulmanka uczylam sie praktykowalam wiec jeszcze z tylu glowy mialam Chrzescijanstwo w ktorym bylam przez  wiele lat zycia. Pamietam nawet zanim wypowiedzialam shahade to pomodlilam sie do Jezusa "Jezu jezeli moje imie jest zapisane w Twojej Ksiedze Zycia i jezeli naleze do Ciebie to mnie do siebie z powrotem przyprowadzisz a jezeli nie to trudno zostane wtedy w Islamie". To bylo przed powiedzeniem shahady
Jezus mnie przyprowadzil do siebie. I tu znow mialam dylemat. Wiedzialam ze Chrzescijanstwo jest prawdziwa wiara ale jaka denominacja.  Dlugo szukalam czytalam po internetach itp az nagle tknela mnie mysl "sprawdz kto jest zalozycielem kazdej z denominacji chrzescijanskiej". Najpierw sprawdzilam wszystkie Protestanskie odlamy Zielonoswiatkowcow Swiadkow Jehowy Baptystow Kalwinistow Prawoslawie itp stado innych malych grup religijnych - kazda z nich zalozyl czlowiek w dodatku wielu z tych ludzi mialo watpliwa przyszlosc np zalozyciel kosciola zielonoswiatkowego byl homoseksualista a ten ktory zalozyl swiadkow Jehowy byl oszustem. W koncu wpisalam kto zalozyl Kosciol Katolicki- czarne na bialym duze litery jak krowie na rowie wielki napis Jezus Chrystus. I nagle znow mnie tknelo "przeciez Kosciol Protestancki oraz jego odlamy plus wiele innych kosciolow powstalo nawet setki lat po Kosciele Katolickim. Przeciez to niemozliwe zeby Jezus czekal np 500 lat czasu po swoim Wniebowstapieniu az narodzi sie luter i wymyslil sobie prawdziwy Kosciol. To by oznaczalo ze przez setki lat Chrzescijanie wyznawali blednie swoja religie. No nie!  wlasnie prawdziwy Kosciol Jezusa to ten ktory powstal jak najszybciej po Jego Wniebowstapieniu a Kosciol Katolicki taki byl przez dlugie wieki zanim pojawil sie Protestantyzm" I inne wymysly no jak np SJ moga byc prawdziwym kosciolem jak powstali oni nawet setki lat po Islamie no sobie myslalam te wszystkie inne denominacje robia sobie jajca z powaznych ludzi. no I juz wtedy wiedzialam 100% Kosciol Katolicki jest Kosciolem Boga... dlatego sie nawrocilam przestrzegam przykazan i mam nadzieje w przyszlosci zostane zakonnica bo Bog mi pomogl wiele razy a szans to mi dawal ze nie zlicze w zyciu ogolnie to wygladalo tak ze czasem pojawialy mnie sie mysli nawroc sie przestrzegaj Przykazan po co tyle grzeszysz i te mysli byly tak silne ze faktycznie przez dzien dwa przestrzegalam przykazan a potem znowu robta co chceta i znowu po 2 3 dniach te mysli nie grzesz chodz do Boga i tak w kolko. To zobaczcie jak Bog musial miec do mnie swieta ciepliwosc ze tyle czasu czekal az w koncu na powaznie sie nawroce i wroce do Kosciola Katolickiego dlatego uwazam ze jestem cos winna Bogu ze mnie uratowal od wiecznej zguby gdy bylam m in w Islamie i dlatego gdy moja corka bedzie dorosla i samodzielna to chce pojsc do zakonu. Juz przestrzegam Bozych Przykazan zaczelam sie modlic od 1 listopada na rozancu i czuje zawsze po nim taki cudowny nie do opisania spokoj i pokoj w sercu. Jestem duzo spokojniejsza mniej sie stesuje. Ponoc duzo osob doswiadczyla tego to uczucie jest cudowne jakbym byla w Niebie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moje swiadectwo powrotu do prawdziwej wiary

Ten kot to zapewne Behemot.

3 Ostatnio edytowany przez SubaruBRZ (2024-11-03 19:16:03)

To jak mam rozumieć sytuację w której dzwonię do kumpeli i jej kot przeszkadza w naszej rozmowie - czy jestem opętany przez Szatana?

4

GloriaSoul napisał/a:

Nie... zwykly kot byl

5

SubaruBRZ napisał/a:

To jak mam rozumieć sytuację w której dzwonię do kumpeli i jej kot przeszkadza w naszej rozmowie - czy jestem opętany przez Szatana?

NIE

GloriaSoul napisał/a:

https://m.youtube.com/watch?v=PR_P1FLQlUs

7

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:

Zarty zartami big_smile ale ja wam pisze jak bylo naprawde i nawet wielu Muzulmanow nagrywa filmy jak koty przeszkadzaja im w modlitwie salah. Na you tube sama widzialam kobieta sie modlila a kot ja za abaje ciagneli jeden imam chcial czytac Koran kot wskoczyl na Koran i go zamknal lapami innemu Muzulmaninowi kot na glowe wskoczyl i pazurami podrapal.  Takze nawet zwierzeta czuja ze to samo zlo ten Islam nawet golebie osrywaja cala kaabe bo widzialam na filmie jak czyszcza ten czarny kamien a kilka razy nawet szarancza przepedzila pielgrzymow z Mekki

8

New Me napisał/a:
SubaruBRZ napisał/a:

NIE

Uff... dzięki smile już się bałem że dziś spokojnie nie zasnę.

9

SubaruBRZ napisał/a:
New Me napisał/a:
SubaruBRZ napisał/a:

NIE

Przeciez jak tam sie zdarzy ze kot przeszkadza to nic nie znaczy moj kot sie bawi tez mnie czasem zaczepia.  Chodzi o to ze to nie tylko ja doswiadczylam jak bylam Muzulmanka ze zwierzeta wyraznie przeszkadzaja ludziom w praktykowaniu Islamu. Nie pisze tu o jakims glupim przeszkadzaniu kota

10

New Me napisał/a:
GloriaSoul napisał/a:

Zarty zartami big_smile ale ja wam pisze jak bylo naprawde i nawet wielu Muzulmanow nagrywa filmy jak koty przeszkadzaja im w modlitwie salah. Na you tube sama widzialam kobieta sie modlila a kot ja za abaje ciagneli jeden imam chcial czytac Koran kot wskoczyl na Koran i go zamknal lapami innemu Muzulmaninowi kot na glowe wskoczyl i pazurami podrapal.  Takze nawet zwierzeta czuja ze to samo zlo ten Islam nawet golebie osrywaja cala kaabe bo widzialam na filmie jak czyszcza ten czarny kamien a kilka razy nawet szarancza przepedzila pielgrzymow z Mekki

Na YT znajdziesz filmy o wszystkim, a koty to chyba wiedźmy średniowieczne miały aby im pomagały odróżniać co dobre co złe, przy czym koty były całe czarne. Te koty z filmów też czarne mam nadzieję...? To by się zgadzało.
Swoją drogą lata temu szkockie mewy mi obsrały całe auto że musiałem od razu na myjnię jechać, w dodatku było pełno aut w okolicy i tylko moje było całe białe, pozostałe nietknięte. Naprawdę jestem jakiś szatański smile

11

New Me napisał/a:
SubaruBRZ napisał/a:
New Me napisał/a:

NIE

Przeciez jak tam sie zdarzy ze kot przeszkadza to nic nie znaczy moj kot sie bawi tez mnie czasem zaczepia.  Chodzi o to ze to nie tylko ja doswiadczylam jak bylam Muzulmanka ze zwierzeta wyraznie przeszkadzaja ludziom w praktykowaniu Islamu. Nie pisze tu o jakims glupim przeszkadzaniu kota

Ale to co piszesz właśnie jest głupim przeszkadzaniem. No chyba że te koty wiedzą co to Islam, przestudiowały Koran, Biblię i wszystkie inne księgi religijne, a teraz tak się komunikują z ludźmi łapką pokazując co dobre a co złe? smile

12

SubaruBRZ napisał/a:
New Me napisał/a:

Na YT znajdziesz filmy o wszystkim, a koty to chyba wiedźmy średniowieczne miały aby im pomagały odróżniać co dobre co złe, przy czym koty były całe czarne. Te koty z filmów też czarne mam nadzieję...? To by się zgadzało.
Swoją drogą lata temu szkockie mewy mi obsrały całe auto że musiałem od razu na myjnię jechać, w dodatku było pełno aut w okolicy i tylko moje było całe białe, pozostałe nietknięte. Naprawdę jestem jakiś szatański smile

big_smile nie Ty nie rozumiesz jednorazowe wydarzenia NIC nie znacza ale jak bys np czytal Koran odkladal go i wiele razy kot czy pies przylazili i zrzucali na podloge albo czesto by bylo tak ze sie modlisz salah a zwierzeta Ci w tym przeszkadzaja a wczesniej by sobie lezaly spokojnie to bys sam zaczal sie domyslac ze cos jest nie tak

13

New Me napisał/a:
SubaruBRZ napisał/a:
New Me napisał/a:

big_smile nie Ty nie rozumiesz jednorazowe wydarzenia NIC nie znacza ale jak bys np czytal Koran odkladal go i wiele razy kot czy pies przylazili i zrzucali na podloge albo czesto by bylo tak ze sie modlisz salah a zwierzeta Ci w tym przeszkadzaja a wczesniej by sobie lezaly spokojnie to bys sam zaczal sie domyslac ze cos jest nie tak

Pomyślałbym że zwierzak domaga się atencji albo coś innego go drażni a nie doszukiwał się ludzkiego zachowania.

14

SubaruBRZ napisał/a:
New Me napisał/a:
SubaruBRZ napisał/a:

Pomyślałbym że zwierzak domaga się atencji albo coś innego go drażni a nie doszukiwał się ludzkiego zachowania.

Dobra nic nie rozumiesz. I tyle. Jezeli bys zauwazyl ze kot domaga sie atencji i to czesto wtedy gdy akurat odmawiasz salah skacze Ci po glowie ciagnie za ubrania itp a wczesniej sobie spokojnie lezal to bys wiedzial ze to nie sa zbiegi okolicznosci zwlaszcza ze takie zachowania zaobserwowalo wielu Muzulmanow. Po za tym nie tylko o kocie pisalam. Opisalam wiecej rzeczy ktore mi uswiadomily ze Islam jest falszywa religia samo zlo dobrze z niej wylazlam.  Mam nadzieje ze nikogo nie wciagnelam w Islam jak pisalam te swoje eleboraty islamskie big_smile

15

Czy odmawiacie Koronke do Milosierdzia Bozego? Ja tak. Nie znam jeszcze na pamiec dlatego odmawiam z telefonu. Ufam ze ma wielka moc szczegolnie moc Bozego Milosierdzia. Odmawiajcie te Koronke ona zajmuje naprawde 10-15 minut dziennie. Naprawde warto.
Blogoslawiona siostra Faustyna Kowalska za zycia miala liczne objawienia m in Jezusa Milosiernego ktory jej przekazal jak modlic sie Koronka do Miłosierdzia Bożego. Wszystko zapisala w dzienniczku.
Pan Jezus kazal Faustynie namalowac cudowny obraz przedstawiajacego Go jako Milosiernego z dwoma promieniami wychodzacymi z Jego serca bialym i czerwonym ktore oznaczaja wode i krew Najswietsza. Faustyna miala problemy ze zdrowiem-zmarla bardzo mlodo i teraz jest na wieki szczesliwa w Niebie.
Oto niektore slowa Jezusa Chrystusa ktore m in uslyszala i zapisala w dzienniczku:
1. "Milosc moja nikogo nie zawodzi "
2. "Wymaluj obraz wedlug rysunku ktory widzisz z podpisem "Jezu ufam Tobie". Pragne aby ten obraz czczono najpierw w kaplicy waszej i na calym swiecie. Obiecuje ze dusza ktora czcic bedzie ten obraz nie zginie..."
3. "Odpraw nowenne za Ojczyzne. Nowenna ta bedzie skladac sie z Litanii do Wszystkich Swietych..."
4. "Modlitwa duszy pokornej i milujacej rozbraja zagniewanie Ojca mojego i sciaga blogoslawienstw morze"
5. "Spojrzenie Moje z tego obrazu jest jako spojrzenie z krzyza"
6. "Duszom ktore uciekac sie beda do Mojego milosierdzia i duszom ktore wyslawiac i glosic beda innym o Moim wielkim milosierdziu w godzine smierci postapie z nimi wedlug wielkiego milosierdzia Mojego"
7. "Spokoj wewnetrzny ktory masz jest laska"
8."Malo jest dusz ktore rozwazaja Meke Moja z prawdziwym uczuciem: najwiecej lask udzielam duszom ktore poboznie rozwazaja Meke Moja"
9. "Dusze ktore odmawiac beda te koronke milosierdzie Moje ogarnie je w zyciu a szczegolnie w smierci godzinie"
10. "Kazda dusze bronie w godzinie smierci jako swej chwaly ktora odmawiac bedzie te koronke albo przy konajacym inni odmowia jednak odpustu tego samego dostepuja "

16

New Me napisał/a:

Czy odmawiacie Koronke do Milosierdzia Bozego? Ja tak. Nie znam jeszcze na pamiec dlatego odmawiam z telefonu. Ufam ze ma wielka moc szczegolnie moc Bozego Milosierdzia. Odmawiajcie te Koronke ona zajmuje naprawde 10-15 minut dziennie. Naprawde warto.
Blogoslawiona siostra Faustyna Kowalska za zycia miala liczne objawienia m in Jezusa Milosiernego ktory jej przekazal jak modlic sie Koronka do Miłosierdzia Bożego. Wszystko zapisala w dzienniczku.
Pan Jezus kazal Faustynie namalowac cudowny obraz przedstawiajacego Go jako Milosiernego z dwoma promieniami wychodzacymi z Jego serca bialym i czerwonym ktore oznaczaja wode i krew Najswietsza. Faustyna miala problemy ze zdrowiem-zmarla bardzo mlodo i teraz jest na wieki szczesliwa w Niebie.
Oto niektore slowa Jezusa Chrystusa ktore m in uslyszala i zapisala w dzienniczku:
2. "Wymaluj obraz wedlug rysunku ktory widzisz z podpisem "Jezu ufam Tobie". Pragne aby ten obraz czczono najpierw w kaplicy waszej i na calym swiecie. Obiecuje ze dusza ktora czcic bedzie ten obraz nie zginie..."
3. "Odpraw nowenne za Ojczyzne. Nowenna ta bedzie skladac sie z Litanii do Wszystkich Swietych..."
4. "Modlitwa duszy pokornej i milujacej rozbraja zagniewanie Ojca mojego i sciaga blogoslawienstw morze"
6. "Duszom ktore uciekac sie beda do Mojego milosierdzia i duszom ktore wyslawiac i glosic beda innym o Moim wielkim milosierdziu w godzine smierci postapie z nimi wedlug wielkiego milosierdzia Mojego"
8."Malo jest dusz ktore rozwazaja Meke Moja z prawdziwym uczuciem: najwiecej lask udzielam duszom ktore poboznie rozwazaja Meke Moja"
9. "Dusze ktore odmawiac beda te koronke milosierdzie Moje ogarnie je w zyciu a szczegolnie w smierci godzinie"
10. "Kazda dusze bronie w godzinie smierci jako swej chwaly ktora odmawiac bedzie te koronke albo przy konajacym inni odmowia jednak odpustu tego samego dostepuja "

kiedys odmawialam jak rowniej Nowenne pompejanska

17

Gosiawie napisał/a:
New Me napisał/a:

kiedys odmawialam jak rowniej Nowenne pompejanska

To bardzo dobrze. Ja nie potrafie nowenny moze sie kiedys naucze

18

Z dzienniczka blogoslawionej siostry Faustyny.  Slowa Jezusa
11."Dusze gina mimo mojej gorzkiej meki. Daje im ostatnia deske ratunku to jest Swieto Milosierdzia Mojego"
12. "Dusze ktore szerza czesc milosierdzia Mojego oslaniam zycie cale jak matka swe niemowle a po smierci nie bede im sprawiedliwym Sedzia lecz milosiernym Zbawicielem" 
13 "Pragne udzielic odpustu zupelnego tym duszom ktore przystapia do Spowiedzi i Komunii Swietej w czasie swieta Milosierdzia Bozego"
14. "Niech pokladaja nadzieje w milosierdziu Moim najwieksi grzesznicy"
15. "Milosierdzie moje powinna odzwierciedlic w sobie kazda dusza a szczegolnie dusza zakonna"
16 "Corko moja czy sadzisz zes wystarczajaco napisala o Moim milosierdziu-jest to zaledwie jedna kropelka w oceanie co napisalas"
17."Niezmiernie jest mi mile to twoje stanowcze postanowienie zostania swieta"
18. "Najmilsza mi jest modlitwa to modlitwa o nawrocenie dusz grzesznych"
19. "Dusze darzace do doskonalosci niech szczegolnie uwielbiaja milosierdzie Moje bo przez nie wylewam na nie mnostwo lask"
20." Dzis wieczorem zapytal mnie Pan - czy nie masz jakis pragnien w sercu? Odpowiedzialam- mam jedno tak wielkie pragnienie a tym jest polaczyc sie z Toba na wieki. I odpowiedzial mi Pan- juz niedlugo to nastapi"

19

Julka, jesteś bardzo wytrwała smile Naprawdę.

20

New Me napisał/a:

Wasza wiara co do mojego swiadectwa akurat malo mnie interesuje smile

To w jakim celu to opisujesz? Bo masz wciąż za mało założonych tematów?

21

Priscilla napisał/a:
New Me napisał/a:

Wasza wiara co do mojego swiadectwa akurat malo mnie interesuje smile

To w jakim celu to opisujesz? Bo masz wciąż za mało założonych tematów?

Tak za malo o conajmniej sto tematow za malo

22

Alessandro napisał/a:

Julka, jesteś bardzo wytrwała smile Naprawdę.

Wiem bo mialam rozne doswiadczenia i wiem ze pojde do Nieba dlatego zyje wedlug Przykazan i chce isc do zakonu a czy pojde to juz niewiem bo nie znam przyszlosci ale bym chciala

23

I co zrobiłabyś z tą wiedzą o swojej przyszłości???

24

Alessandro napisał/a:

I co zrobiłabyś z tą wiedzą o swojej przyszłości???

Poszlabym do zakonu a pozniej do Nieba

25

Raczej Cię nie przyjmą do zakonu.
A nawet gdyby przyjęli za te 10 lat to długo tam nie wytrzymasz, sama odejdziesz.
W zakonie trzeba ciężko pracować, sprzątać, myć okna, gotować, prać, opiekować się starymi, siostrami obłożnie chorymi i inne czynności czasami mało przyjemne. Codziennie kilka, kilkanaście godzin ciężkiej pracy fizycznej.
Bardzo mało jest czasu wolnego,  a na takie czynności jak siedzenie przy telefonie czy komputerze w zasadzie nie ma pozwolenia przełożonej.                                                                                                   
Trzeba bardzo rano wstawać i brać się za obowiązki, modlitwę, trzeba dużo klęczeć.
Nawet jak dostaniesz od kogoś prezent, paczkę z domu to musisz się z tym zgłosić do przełożonej i ona zdecyduje czy możesz prezent zatrzymać czy da się to innej siostrze.

26 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-04 20:24:54)

GloriaSoul napisał/a:

Raczej Cię nie przyjmą do zakonu.
A nawet gdyby przyjęli za te 10 lat to długo tam nie wytrzymasz, sama odejdziesz.
W zakonie trzeba ciężko pracować, sprzątać, myć okna, gotować, prać, opiekować się starymi, siostrami obłożnie chorymi i inne czynności czasami mało przyjemne. Codziennie kilka, kilkanaście godzin ciężkiej pracy fizycznej.
Bardzo mało jest czasu wolnego,  a na takie czynności jak siedzenie przy telefonie czy komputerze w zasadzie nie ma pozwolenia przełożonej.                                                                                                   
Trzeba bardzo rano wstawać i brać się za obowiązki, modlitwę, trzeba dużo klęczeć.
Nawet jak dostaniesz od kogoś prezent, paczkę z domu to musisz się z tym zgłosić do przełożonej i ona zdecyduje czy możesz prezent zatrzymać czy da się to innej siostrze.

Wiem o tym. W kazdym zakonie rozklad planu dnia nie jest taki sam ale sa bardzo podobne do siebie.  Ja chce isc za zakonu lubie pomagac ludziom a tam chetnie bym sie sprawdzila jako ktos kto np opiekuje sie chorymi odwiedza domy dziecka czy bierze udzial w roznych akcjach pomocy. Obowiazki domowe to i mam teraz w mieszkaniu a tam sobie podziele z siostrami obowiazki i i wydzie na to ze mam do roboty np tylko zrobienie prania albo zajmowac sie ogrodem itp wiec tak naprawde kazda zakonnica bedzie wykonywac jedna prace domowa w zakonie.  Nie bedzie tak ze inne beda lezec a ja bede robic wszystko  big_smile wiec to nawet lepsze niz zajmowanie sie pracami domowymi samemu gdzie jedna kobieta musi zrobic wiele rzeczy w domu. A tak sie podzielimy kazda dostanie swoja robote i tyle. Czas wolny jest kazdego dnia 1 godzina czasu czasem dluzej zalezy od zakonu a po co mi wiecej? Lepiej cos pozytecznego robic tu na ziemii ludziom pomagac. Jak pojde do Nieba to bede miec wiecznosc czasu wolnego.

27 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-05 00:02:47)

Wiecie ze czytalam dzienniczek bl Faustyny (nie caly) I tam ona napisala "ze Jezus kazal jej sie modlic koronka za kogos kto umieral i Faustyna zobaczyla w wizji jak aniol stroz nie mogl bronic przed demonami duszy czlowieka ktory umieral a jak ona zmowila te koronke to wszystkie demony pouciekaly i ten czlowiek umarl spokojnie i pewnie poszedl do Czysca bo do Nieba to pewnie nie polazl od razu skoro duzo grzeszyl no ale dzieki tej Koronce otrzymal Milosierdzie od Jezusa. Ta Koronka to jest cud wielki i dar dla swiata. Ja sie nia postanowilam co dzien modlic. Dzis sie modlilam i pozniej taki spokoj wewnetrzny czulam super uczucie. Wogole to ja juz i tak pojde do Nieba. Wy tez pojdziecie jak bedziecie odmawiac te Koronke tzn jak bedziecie mowic Koronke plus przestrzegac przykazan i  bedziecie w lasce uswiecajacej to pojdziecie do Nieba od razu a jak bedziecie mowic tylko koronke a nie bedziecie przestrzegac przykazan to pojdziecie najpierw do Czysca oczyscic sie z grzechow a pozniej do Nieba. Nikt kto odmawia Koronke nie poszedl i nie pojdzie do piekla bo to Pan Jezus obiecal w swoich obietnicach ze kazdy otrzyma Jego milosierdzie nawet najwieksi grzesznicy no tyle ze ja wole przestrzegac przykazan bo po co isc do Czysca jak mozna od razu do Nieba

28

Ja też miałem kiedyś wizję, Marek Aureliusz mówił mi abym zgłębił stoicyzm.

29 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-05 00:27:10)

SubaruBRZ napisał/a:

Ja też miałem kiedyś wizję, Marek Aureliusz mówił mi abym zgłębił stoicyzm.

A co on juz umarl? Jak tak to mogles sie zapytac skad przychodzi... no ja akurat wiem na 100% ze jak bede umierac to Maryja mnie odwiedzi z Jezusem I mnie do Nieba Jezus zaprowadzi

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Moje swiadectwo powrotu do prawdziwej wiary

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024